Laya68 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام در مورد رویکرد TND(طراحی محلات سنتی) دارم مقاله میدم ..... :hapydancsmil: به کلی مطلب و مقاله ی جالب درباره ی این موضوع نیازمندم حتی اگه کم باشه...... ممنون 5 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام در مورد رویکرد TND(طراحی محلات سنتی) دارم مقاله میدم ..... :hapydancsmil: به کلی مطلب و مقاله ی جالب درباره ی این موضوع نیازمندم حتی اگه کم باشه...... ممنون مقالاتی که مستقیم و غیرمستقیم میشه چند مورد اینا رو گفت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازآفريني شهري و رويكرد ايجاد و توسعه محلات سنتي شهري برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برنامه ریزی راهبردی محله چیذر http://www.noandishaan.com/forums/thread84497.html برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت خارجی هم خوبه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
سوال
Laya68 20
سلام در مورد رویکرد TND(طراحی محلات سنتی) دارم مقاله میدم ..... :hapydancsmil:
به کلی مطلب و مقاله ی جالب درباره ی این موضوع نیازمندم حتی اگه کم باشه...... ممنون
لینک به دیدگاه
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده