hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی در مورد اسکیس برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد خبری داره؟ چطوری هست؟ چی رو سوال میدن؟ وسایل چی میخواد ببریم؟ کسی میدونه؟ سخته؟؟ 3 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ کسی اطلاعی نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
0 nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ سلام میگن حلش شبیه طرح های شهرسازی هست مخصوصا 4.5.وسایل تخته و مدادوپا کن و راپیدو خطکش.اگه طرحارو خوب بلد باشی راحت میتونی به سوالا جواب بدی.البته سرعت هم در محاسبات مهمه. من اینارو از تجربه دوستام گفتم...اما امیدوارم دوستایی که خودشون تجربه داشتن سوالت جواب بدن 2 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ سلاممیگن حلش شبیه طرح های شهرسازی هست مخصوصا 4.5.وسایل تخته و مدادوپا کن و راپیدو خطکش.اگه طرحارو خوب بلد باشی راحت میتونی به سوالا جواب بدی.البته سرعت هم در محاسبات مهمه. من اینارو از تجربه دوستام گفتم...اما امیدوارم دوستایی که خودشون تجربه داشتن سوالت جواب بدن ممنون از شما طراحیش در چه حدی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
سوال
hamid_shahrsaz 28920
سلام دوستان
کسی در مورد اسکیس برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد خبری داره؟
چطوری هست؟
چی رو سوال میدن؟
وسایل چی میخواد ببریم؟
کسی میدونه؟
سخته؟؟
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده