R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ ســــــــــــــــــــلام به همه ی شما دوستان خوبم سری بیستم از مسابقات عکس معماری رو میخوایم برگزار میکنیم :camera2: موضوع : عمارت تاریخی تا یک هفته فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 20 شهریور برگزار میشه مثل همیشه سایز عکساتون 600*800 باشه پ.ن: عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید منتظر حضور پرشورتون هستم . . . :ws48::ws48: 29 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ چشم . انشالله رو چشمم چشمتون بی بلا حتما شرکت میکنم آفرین زهرا جونم ، منتظرم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ ما هم میتونیم شرکت کنیم؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ فرستادم..... ذکر مکان الزامی هست یا نه ؟ 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ ما هم میتونیم شرکت کنیم؟ بله که میتونید ، چرا که نه :gnugghender:من هستم منتظرم :gnugghender: فرستادم..... ذکر مکان الزامی هست یا نه ؟ ممنون شهدخت جان بله الزامی هست 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ تا الان 4نفر شرکت کردن 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ 8 نفر کسانی که اعلام کردن زودتر عکس ها رو بفرستید 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ 8 نفر کسانی که اعلام کردن زودتر عکس ها رو بفرستید چشم میشرکتیم شما جون بخواه 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ صبر کن منم بفرستم تا فردا عصر فرصت دارید فردا شب تاپیک نظرسنجی رو میزنم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ تا فردا عصر فرصت دارید فردا شب تاپیک نظرسنجی رو میزنم حتما حتما :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده