victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ دست پیچ لازانیا مواد لازم برای 4 نفر: اسفناج 100 گرم پخته و ساطوری پنیر موتزارلا 300 گرم رنده شده تخم مرغ یک عدد زده شده نمک و فلفل به میزان لازم ورق لازانیا 8 عدد کره 50 گرم آرد 2 قاشق سوپخوری شیر 250 میلی لیتر پنیر گودا 50 گرم طرز تهیه: آب اسفناج را کاملا بگیرید و با پنیر موتزارلا و تخم مرغ مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. ورقه های لازانیا را در محلول آب و نمک و روغن 5 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. روی هر یک از ورقه های لازانیا حدود 2 قاشق چایخوری از مایه ی اسفناج ریخته و آن را لوله کنید. یک ظرف نسوز را چرب کرده و رول های لازانیا را به صورت ایستاده در آن قرار دهید. اگر از مایه ی اسفناج باقی مانده بود کف ظرف بریزید. کره را در یک قابلمه ی کوچک آب کنید،آرد را اضافه کرده و 30 ثانیه تفت دهید. سپس شیر را اضافه کرده و بجوشانید تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. پس از این که سس آماده شده پنیر گودا را با آن مخلوط کرده و روی رول ها بدهید. لازانیا را 30 دقیقه در فر با دمای 190 درجه قرار دهید تا ورق لازانیا کاملا بپزد. نکته: این دستور 40 گرم کربوهیدرات،110 گرم پروتئین،150 گرم چربی و 1950 کیلوکالری انرژی دارد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده