FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلام تو این تاپیک شما میتونین بهترین سریالی رو که دیدین به دوستان معرفی کنین. اینم رده بندی سریالای من به ترتیب: 1 2 3 21 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ [h=1]1900 original title : Novecento[/h] [h=4]Director:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=4]Writers:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » [h=4]Stars:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عاشق این فیلمه هستم 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ ممنونم..برای دعوت... فرصت اندکی برای اوقات فراغت دارم...و اون هم صرف دیدن سریال های خارجی نمی شه...صرف خوندن کتاب و نوشتن می شه... یادمه در دوران دور..سریال هایی که دوبله شده بود تو تلوزیون نگاه می کردم... پوآرو اون موقع همیشه سریال دوست داشتنی من بود.... دیگه یادم نمی اد... سریال بین حرفه ای نیستم... 14 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی ممنون بابت دعوت وقتشو داشته باشم سریال کره ای میبینم پسران برتر از گل محصول 2009 جان دی دختریه از خانواده ای متوسط که نزدیک کالجی مجلل و معروف بنام شین هوا، یه مغازه خشکشویی دارن .اون یکروز درحالیکه داره وسایل خشکشویی مدرسه رو می بره 4 پسر بی نهایت پولدار و لوس بنام گروه اف 4 رو ملاقات میکنه. بعد از نجات پسری که قصد خودکشی داره مدرسه به صورت افتخاری اونو می پذیره .داستان با کل کل های جون پیو که تا حالا دختری با جسارت و شخصیت جان دی ندیده و عشق جان دی نسبت به پسر دیگری از این گروه که از بقیه با وجدان تر و مهربونتره ادامه پیدا می کنه که کار به جاهای باریک و حساسی کشیده میشه ..... سریال دلم برات تنگ شده محصول 2012 داستان این سریال درباره زن و مرد جوانی است که از بد روزگار در دوران نوجوانی ناخواسته از هم جدا می شوند و حال بازی روزگار یکبار دیگر آنها را روبروی هم قرار داده است. دختر و پسری در سن نوجوانی عاشق یکدیگر شده اما بعد از مدتی از هم جدا شده اند و کینه و نفرت این عشق جدا شده را در دل دارند ...سالها بعد باز همدیگر را می یابند... 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ تاپیک شبیه اینجاس: http://www.noandishaan.com/forums/thread113109.html 8 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ تاپیک شبیه اینجاس:http://www.noandishaan.com/forums/thread113109.html این کجا بود؟:icon_pf (34):رفته بود زیرخاک من ندیدمش 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ اینا خوبن Breaking bad The Walking Dead Friends Game of Thrones 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ این کجا بود؟:icon_pf (34):رفته بود زیرخاک من ندیدمش ایراد نداره غصه نخور 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ من از بین اونایی که دیدم ، اینطوری اولویت بندی می کنم : 24 Game of Thrones Lost Breaking Bad The Originals The Vampire Diaries ( بجز فصل 4 و 5 ش) Friends Nikita The Tudors ولی خب ، خداییش هیچکدوم قابل مقایسه نیستن با 24 ، ینی با فاصله ی خیلی خیلی زیادی از بقیه در مقام اوله همیشه ---------------------------------- بقیه موردایی که دیدم ایناس ، که دیدنشون ضرر نداره، ینی پشیمون نشدم از دیدنشون ، ولی انقدری هم شاخ نیستن که توصیه کنم : G.A Gossip Girl How I Met Your Mother Mad Men Modern Family One Tree Hill این 2 تا رو هم چند قسمتشون رو دیدم اما خوشم نیومد راستش: Super Natural Dexter Homeland این 2 تا هم فوق العاده چرتن، هرگز نبینیدشون: Pretty Little Liares 90210 اینا رو هم چند قسمت از هرکدوم دیدم و خوشم اومده ولی هنوز وقت نکردم کامل ببینمشون: Davincis Demons Fringe Arrow 9 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ بدون شک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (یک سریال بینظیر در ژانر تاریخی تخیلی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک سریال کمدی تکرار نشدنی 8 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان من فکر می کنم کسایی که سریال می بینن ژانرها رو نمی تونن با هم مقایسه کنن .....من سریال های زیادی رو می بینم اما واقعا می گم هیچکدوم به : سوپرنچرال how i met your mother بازی تاج و تخت نیکیتا کماندار نمیرسه .... البته مجموعه هایی مثل واکینگ دد هستند که به نظر من اصلا خوب نیستند و آدم زده می کنن من از وسط فصل 3 دیگه نگاه نکردمش چون بیش از حد تکراری میشه .....نصف سریال هایی که دیدم یادم نمیاد:| 3 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ kia ahle download film hastan va alan download mikonan? azche saiti estefade mikonin? 1 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ kia ahle download film hastan va alan download mikonan?azche saiti estefade mikonin? والا بعید میدونم بتونیم اینجا اسم سایت واسه دان بیاریم،من خودم دانلود میکنم خفنسایت ها هم کلا به دو نوع تقسیم میشن(براساس تجربیاتی که بدست اوردم)1اونایی که ف.ی.ل هستن:ws3:2اونایی که پولی هستن :vahidrk: خدا روشکر تا اینجا که پول بابت دانلود فیلم وسریال ندادم.خوبی این موارد دوم اینه که لینکاشون سرعت بالا و مستقیمه در این بین سایتایی هم پیدا میشن که فیل نیستن(که درآینده خواهندشد)پولی هم نیستن ولی مشکل اصلی لینک های دانلودشونه که آدمو پیر میکنه،واسه یک قسمت150مگی باید نصف روز معطل شی حالا هر سرعت نتی که داشته باشی مهم نیست.باز در این بین اگه شانس باهات یار باشه و خداوند دستتو بگیرهبه سایتایی برمیخوری که هنوز پولی نیستن(درآینده نزدیک خواهندشد) لینکشونم مشکلی نداره وهمه چی حله میتونی به دانلود بدون دردسر بپردازی به مدت کوتاهی مثلا یکی دو هفته تا اینا هم پولی شن.اما چیزی که برای خود من جالب بود اینه که سایتای پولی به ندرت فیل میشن ولی بقیه کلا در فضا بسر میبرن 1 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ برای این پرسیدم که برای زبانم یه سریال میخواستم دانلود کنم اکانت یه سایت رو خریدم و فعلا برای حداقل 10 روز دیگه لازمش ندارم اگه شما میخواین یوزر پسورد رو براتون بفرستم فقط لطفا خودتون دانلود کنید به شخص دیگه ندین 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ drama 1:breaking bad این سریال را دیگه همه میشناسند و لازم به توضیح نیست 2:game of thrones این سریال به نظر من در سبک دارم تاریخی بهترین عملکرد را داشته.به خوبی با کتاب اصلی کنار امده. من زیاد طرفدار سریال های تخیلی نیستم و نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی کارگردان این سریال به خوبی واقعیت و تخیل را با هم هماهنگ کرده که شما شاید برای یک اژدها دل بسوزونی. جالب اینجاست 3 فصل از این سریال گذشته ولی هنوز نفهمیدم طرفدار کدوم گروه یا مدعی تخت پادشاهی باشم. 3:soprano اگر طرفدار فیلم پدرخوانده هستید این سریال را حتما ببینید.البته بر خلاف سبکش بیشتر این سریال یک درام روانشناسانه هست تا اکشن بازیگر اصلی این سریال هم چندین وقتی پیش در اثرر سکته قبلی جان خود را از دست داد که من خیلی ناراحت شدم. خیلی از کارشناسان سینما و تلویزیون اعتقاد دارند که در بعضی از اپیزود های این سریال بهترین بازی ممکن در تاریخ سینما و تلویزیون را این فرد انجام داده comedy 1:friends 2:shameless 3:it crowd نکته ای که وجود داره سریالی مثل والکینگ دد به خاطر سبکش بین ایرانی ها خیلی جا افتاده. یعنی در همین تاپیک اسم این سریال را میبینیم.یا مثلا اگر برید یک جا برای خرید سریال اولین سریالی که معرفی میکنه همین سریال هست ولی اگر شما فیلم شناس یا سریال شناس باشید و حتی با دیالوگ ها انگلیسی اشنایی داشته باشید. به این نتیجه میرسید که این سریال از نظر دیالوگ و داستان بسیار ضعیف هست و در واقع با حرف های بسیار کلیشه ای طرفیم. به نظر من این سریال هر چی از نظر حادثه ای و اکشن در کارگردانی خوب عمل کرده باشه که به نظر من حتی اون هم خیلی قوی نیست از نظر دراما بهش نگاه کنبم سریالی بسیار ضعیف هست . 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ درود چرا کسی این و نگفت The Big Bang Theory ممم. خیلی سال می بینمش. از همون اول پسندیدم. خوب می خندم باش. [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده