رفتن به مطلب

نقش تفرج گاه های شهری در خاطره انگیزی مردم (نمونه موردی: ییلاقات شاندیز)

ارسال های توصیه شده

این تحقیق مربوط به درس روش تحقیق منه... امیدوارم مفید باشه :icon_gol:

خلاصه: امروزه با شهری مواجه ایم که در طول زمان و در نتیجه رشد کمی دچار سر در گمی و بلاتکلیفی در کلیات و جزئیات شده و اثرات منفی بسیاری بر شهروندان خود باقی گذاشته است. شهری با حرکت بی وقفه بین خانه و محل کار، شهری عاری از فضای جاری میان این دو نقطه، شهری که شهروند نمی تواند به تفحص و تدبر در خود و محیط اطراف بپردازد و یا با دیگران در روابطی چهره به چهره قرار گیرد. شهر بدون فضای شهری راهی جزبه پریشانی و نابسامانی نمی برد.
نتیجه آنکه امروز در فضاهای شهری از کنار هم می گذریم بدون آنکه در تعامل و روابط چهره به چهره قرار گیریم و یا حتی از نظر فردی در برخورد با کالبد محیط و سیمای شهری به ارضا حس های مطلوب انسانی دست یابیم. این تحقیق در پی آنست تا با شناخت و رشد عرصه های اجتماعی، نظام کالبدی شهر را تعریفی مجدد نماید، نظامی که در آن وجود فضاهای شهری سرشار از سرزندگی، روابط اجتماعی، تعلق خاطر و خاطره انگیزی باشد....

نمونه موردی: ییلاقات شاندیز

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 8
لینک به دیدگاه

اینم نقشه... ولی فقط تونستم عکس هواییشو پیدا کنم ? هرچی گشتم نقشه اتوکد یا جی آی اسشو پیدا نکردم. چون شاندیز تازه شهر شده و فقط جنبه تفریحی داره فک کنم!!!! :icon_pf (34):
هوس شیشلیک کردم... :hanghead:

shand.jpg

shandiz.jpg

شکل شهر شاندیز به صورت خطیه. سمت راست اون خط زرد میرسه به مشهد که تا مشهد حدود 42 کیلومتر فاصله داره

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...