pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ این تحقیق مربوط به درس روش تحقیق منه... امیدوارم مفید باشه خلاصه: امروزه با شهری مواجه ایم که در طول زمان و در نتیجه رشد کمی دچار سر در گمی و بلاتکلیفی در کلیات و جزئیات شده و اثرات منفی بسیاری بر شهروندان خود باقی گذاشته است. شهری با حرکت بی وقفه بین خانه و محل کار، شهری عاری از فضای جاری میان این دو نقطه، شهری که شهروند نمی تواند به تفحص و تدبر در خود و محیط اطراف بپردازد و یا با دیگران در روابطی چهره به چهره قرار گیرد. شهر بدون فضای شهری راهی جزبه پریشانی و نابسامانی نمی برد. نتیجه آنکه امروز در فضاهای شهری از کنار هم می گذریم بدون آنکه در تعامل و روابط چهره به چهره قرار گیریم و یا حتی از نظر فردی در برخورد با کالبد محیط و سیمای شهری به ارضا حس های مطلوب انسانی دست یابیم. این تحقیق در پی آنست تا با شناخت و رشد عرصه های اجتماعی، نظام کالبدی شهر را تعریفی مجدد نماید، نظامی که در آن وجود فضاهای شهری سرشار از سرزندگی، روابط اجتماعی، تعلق خاطر و خاطره انگیزی باشد.... نمونه موردی: ییلاقات شاندیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ عالی بود مرسی در عین اینکه کم بود ولی مختصر و مفید از اون منطقه نقشه ی هوایی یا نقشه های اتوکد نداری؟ 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ خواهش می کنم. خوشحالم که خوشت اومد پیدا می کنم میذارم حتما... 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ اینم نقشه... ولی فقط تونستم عکس هواییشو پیدا کنم ? هرچی گشتم نقشه اتوکد یا جی آی اسشو پیدا نکردم. چون شاندیز تازه شهر شده و فقط جنبه تفریحی داره فک کنم!!!! :icon_pf (34): هوس شیشلیک کردم... شکل شهر شاندیز به صورت خطیه. سمت راست اون خط زرد میرسه به مشهد که تا مشهد حدود 42 کیلومتر فاصله داره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده