*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ 13 شهریور سالروز زمینی شدنت مبارک R.Irankhah امیدوارم زندگی شادی رو داشته باشی با آرزوی بهترین ها 24 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ :4uboxsmiley: تولدت مبارک عزیز دلم:4uboxsmiley::w31:ایشالا به همه ی آرزوهای خوشگل و نازت برسی عسیسم:w31: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک... موفق باشین:love070: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااای ببینین تولد میناااااااااااااااااااااس تولدت مبارک مینا جووووووونم :hapydancsmil: 120 ساله بشی ایشالا به همه آرزوهای قشنگت برســــــــــــــــی:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تولدت مبارک به همه ارزوهات برسی ! P.s : ببخشید شمعُ فوت کردی صدای دستا کم بود ... ! لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ از دوست به یادگار دردی دارم. کان درد به صد هزار درمان ندهم ........... .......... لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ به به تولدت مبارک مینا جوووووون :w330: برات بهترین هارو ارزو میکنم و امیدوارم به همه ارزوهات برسی ...:(87): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ سالروز زمینی شدنت مبارک R.Irankhah امیدوارم زندگی شادی رو داشته باشی با آرزوی بهترین ها :4uboxsmiley: تولدت مبارک عزیز دلم:4uboxsmiley::w31:ایشالا به همه ی آرزوهای خوشگل و نازت برسی عسیسم:w31: مرسی پدرام جان خیلی خوشحال شدم ، به کل فراموش کرده بودم امروز تولدمه خیلی خیلی ممنون ، لطف کردی تولدتون مبارک... موفق باشین:love070: ممنون علی آقا مرسی انشالله شما هم موفق باشید واااااااااااااااااااای ببینین تولد میناااااااااااااااااااااس تولدت مبارک مینا جووووووونم :hapydancsmil: 120 ساله بشی ایشالا به همه آرزوهای قشنگت برســــــــــــــــی:hapydancsmil::hapydancsmil: وای ببین کی اینجاست مرســــــــــــــــــــی زهرا جونم ممنون گلم انشالله تو هم به همه آرزوهات برسی و در همه زمینه ها موفق باشی تولدت مبارکبه همه ارزوهات برسی ! P.s : ببخشید شمعُ فوت کردی صدای دستا کم بود ... ! خیلی ممنونم vergil عزیز تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی ممنون افشین جان از دوست به یادگار دردی دارم. کان درد به صد هزار درمان ندهم ........... .......... ممنونم سایه جان به به تولدت مبارک مینا جوووووون :w330: برات بهترین هارو ارزو میکنم و امیدوارم به همه ارزوهات برسی ...:(87): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به به عسل جون مرسی عزیزم ایشالله خودت هم به همه آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم، چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟ فرشته ای فقط در قالب یک انسان ؛ فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک . . . لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم، چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟ فرشته ای فقط در قالب یک انسان ؛ فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک . . . مرسی هانی جونـــــــــــــــــــــــــــــم چه کادوی خوشگلی،مرسی رنگش رو خیلی دوست دارم لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم مینا خانوم موفق و سربلند باشید لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم مینا خانوم موفق و سربلند باشید خیلی ممنون عباس جان منم برای شما آرزوی موفقیت روزافزون دارم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ مینا جونم تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ واااااااااااااااییییییییییی عزیز دلممممممممممم یوهوووووووووووووووووووووو تولدت خیلیییییییییییییی مبارک باشه مینا جونممممممممممم دوست دارم میناجونم ایشالله تولد 120 سالگیت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ :aghosh: تولدت مبااااارک عزیز دلم ، :aghosh: شهریوریه دوست داشتنی ، خیلییییییییییییی گلییییییییییی بهترین ها رو برات آرزو میکنم خوشکل من :w36: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ مینا جونم تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی فرنوش جونم ممنون عزیزم واااااااااااااااییییییییییی عزیز دلممممممممممم یوهوووووووووووووووووووووو تولدت خیلیییییییییییییی مبارک باشه مینا جونممممممممممم دوست دارم میناجونم ایشالله تولد 120 سالگیت وای مرسی سحر جونممممممممممم :aghosh: قربونت برم منم خیلی خیلی دوستت دارم نازنینم :aghosh: :aghosh: تولدت مبااااارک عزیز دلم ، :aghosh: شهریوریه دوست داشتنی ، خیلییییییییییییی گلییییییییییی بهترین ها رو برات آرزو میکنم خوشکل من :w36: ممنون ونوسی جونممممممممم:aghosh: خودت از همه گل تری بانـــــــــــــــــــــــــو :aghosh: مرسی فدات شم ، منم بهترین ها رو برات آرزو دارم :aghosh: لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم عزیزم. :w71: امیدوارم همیشه سالم و پیروز باشی. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تولدت مبارک مینا خانوم :happybday::happy: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده