bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ گاهی دیده می شود دو واژه ی خاستن و خواستن در جای نامناسب به کار رفته است. مثلاً گفته می شود: میخام ... ! ( به جای میخوام) و برخواست ... ! ( به جای برخاست) تمیز دادن موقعیت به کارگیری این دو فعل با توجّه به معانی آنها به راحتی امکان پذیر است: خواستن = طلب کردن (مثال:درخواست، باز خواست، آزادی خواه) خاستن = بلند شدن (مثال: برخاست، خاستگاه) یک مثال: خاستن، خلاف خواسته های واقعی یا خواستنِ خواسته های واقعی! منبع: ایران انجمن 18 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خاستن رو تا به حال به کار نبردم 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خاستن رو تا به حال به کار نبردم بله خاستن توی صحبتای روزانه مون کمتر به کار میره. دلیل توضیحش اینه که دوستایی توی همین نت هستن که خواستن رو با خاستن اشتباه میگیرن. توجه به معنیشون برای درست نویسی راهگشاست. 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ جا لب بود امید وارم از این نوع پستها باز هم بذاری 5 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ حالا یه مثال هم در این مورد از من: اگه یکی بخواد میتونه مثله من که خواستم، واسه ارشد تلاش کنه و قبول بشه و واسه ساله بعد که ارشد داره موفق بشه... و یکی هم نخواد و 24 ساعته پای نت باشه و قبول نشه... 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ جا لب بود امید وارم از این نوع پستها باز هم بذاری منونممم. با این وسعت مشارکت و اشتیاقتون چرا که نه؟:hapydancsmil: حالا یه مثال هم در این مورد از من:اگه یکی بخواد میتونه مثله من که خواستم، واسه ارشد تلاش کنه و قبول بشه و واسه ساله بعد که ارشد داره موفق بشه... و یکی هم نخواد و 24 ساعته پای نت باشه و قبول نشه... آفرین بر دوووست.:hapydancsmil: خاستنت رو با خواستن همراه کنی به امید خدا. :2i1d1co::دییییی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده