bar☻☻n 5895 ارسال شده در 31 آبان، 2013 گاهی دیده می شود دو واژه ی خاستن و خواستن در جای نامناسب به کار رفته است. مثلاً گفته می شود: میخام ... ! ( به جای میخوام) و برخواست ... ! ( به جای برخاست) تمیز دادن موقعیت به کارگیری این دو فعل با توجّه به معانی آنها به راحتی امکان پذیر است: خواستن = طلب کردن (مثال:درخواست، باز خواست، آزادی خواه) خاستن = بلند شدن (مثال: برخاست، خاستگاه) یک مثال: خاستن، خلاف خواسته های واقعی یا خواستنِ خواسته های واقعی! منبع: ایران انجمن 18
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 خاستن رو تا به حال به کار نبردم بله خاستن توی صحبتای روزانه مون کمتر به کار میره. دلیل توضیحش اینه که دوستایی توی همین نت هستن که خواستن رو با خاستن اشتباه میگیرن. توجه به معنیشون برای درست نویسی راهگشاست. 5
masoud 65 835 ارسال شده در 1 آذر، 2013 حالا یه مثال هم در این مورد از من: اگه یکی بخواد میتونه مثله من که خواستم، واسه ارشد تلاش کنه و قبول بشه و واسه ساله بعد که ارشد داره موفق بشه... و یکی هم نخواد و 24 ساعته پای نت باشه و قبول نشه... 3
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2013 جا لب بود امید وارم از این نوع پستها باز هم بذاری منونممم. با این وسعت مشارکت و اشتیاقتون چرا که نه؟:hapydancsmil: حالا یه مثال هم در این مورد از من:اگه یکی بخواد میتونه مثله من که خواستم، واسه ارشد تلاش کنه و قبول بشه و واسه ساله بعد که ارشد داره موفق بشه... و یکی هم نخواد و 24 ساعته پای نت باشه و قبول نشه... آفرین بر دوووست.:hapydancsmil: خاستنت رو با خواستن همراه کنی به امید خدا. :2i1d1co::دییییی 1
ارسال های توصیه شده