R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ حرفهائی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازهی حرفهائی است که برای نگفتن دارد! و کتابهائی نیز هست برای نـنوشتن و من اکنون رسیدهام به آغاز چنین کتابی که باید قلم را بـِکـَنم و دفتر را پاره کنم و جلدش را به صاحبش پس دهم و خود به کلبهی بی در و پنجرهای بخزم و کتابی را آغاز کنم که نباید نوشت! شعر از:دکتر علی شریعتی :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ درود دوستان ادیب درود خوش اومدید 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ دقیقا به چی داری میخندی؟ بگو ما هم بخندیم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ دقیقا به چی داری میخندی؟بگو ما هم بخندیم این شکلک یکی از شکلکای مورد علاقه ی جوزفیه فک کنم ناراحت هم باشه باز همینو بزاره 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ عشق من نامه ام را ادر اینجا برایت زمزمه میکنم باد مرا همراهی میکند و قاصدکم را به دیدارت رهسپار میسازد ... من ...زیباترین عاشقانه ام را با عشق با احساسم برای تو با قایقی از جنس باد میفرستم در ساحل منتظر باش زیرا امواج قایق حاوی عاشقانه ام را برایت خواهند اورد شاهزاده ای من دوستت دارم ....... 1 لینک به دیدگاه
D A R K 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ 1سوال!! این آهنگه خعلی قشنگه!!اسم خواننده و خود آهنگش چیه برم دان کنم؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ اینجا کسی حرف نمیزنه؟!! چرا حرف هم میزنیم سام گفته مراعات کنیم الان تو مراعاتیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ تخدیم به همه بچه های گل نواندیش وادیب مهربانم، تسبیحی بافته ام،نه از سنگ، نه از چوب،نه از مروارید.. بلور باران را به نخ کشیده ام تا برای شادمانی ات دعاکنم بچه ها مراعات بسه..بیاید اینجا شلوخ کنیم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ باید شلوخ کنی..من از سام عزیز اجازه گرفتم:gnugghender: :hapydancsmil::hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::shad::2rqfst4::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ دقیقا به چی داری میخندی؟بگو ما هم بخندیم تقریبی میدونم ولی دقیق نمیدونم...یه چیزایی ته ذهنم هست این شکلک یکی از شکلکای مورد علاقه ی جوزفیهفک کنم ناراحت هم باشه باز همینو بزاره 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ باید شلوخ کنی..من از سام عزیز اجازه گرفتم:gnugghender::hapydancsmil::hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::shad::2rqfst4::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: نه اصلا راه نداره اصرار نکن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده