afshin18 11175 ارسال شده در 31 آبان، 2013 وقتی اون نیست شما رئیسنه افسرده بده من دوس ندارم ما الان دیونه ایم رهبرشونم من افسرده گی بعضی مواقع موجب دیوانگی میشه 2
ژارسین 4579 ارسال شده در 31 آبان، 2013 رهبرشونم من افسرده گی بعضی مواقع موجب دیوانگی میشه اما همه دیونه ها افسرده نیستند 2
ژارسین 4579 ارسال شده در 31 آبان، 2013 یعنی من دیوونه نیستم :there:غصه نخور داداش هستی, این آریو الکی میگه ,تو دیونه ای ,نباشی هم دیوونت میکنیم غصه نخور 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 31 آبان، 2013 شبستان برای ما و خیلیای دیگه فقط یه تاپیک ساده نبود. یه بهانه بود... شایدم یه فرصت فرصت و بهانه ای برای باهم و در کنار هم بودن. دوستای زیادی پیدا کردم، دوستانی به وسعتِ ایران زمین. فهمیدم که درسته دنیامون مجازیه ولی خودمون و دلا مون مجازی نیستن. برای باهم بودن وقت میذاریم.از شادی هم شاد میشیم و از ناراحتی هم غصه دار . درسته که عمر شبستان ما تموم شد ولی خاطراتش به عنوان یه دوره قشنگ و طلایی تو ذهن تک تک ما ها میمونه. و بازم رسیدیم به همون جمله ی تکراری و تلخ. دیر یا زود باید گذاشت و گذشت. این جمله آرامش خاصی بهم میده. و در آخر برای برای تک تک دوستان شبستانیم آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون میکنم.:icon_gol: 5
afshin18 11175 ارسال شده در 31 آبان، 2013 هستی ، از اواتارت مشخصه :there: اوتارم اسمش سرجه بدبخت اینقدر به جنگ عراق فکر کرد دیوونه شد عاشق اهنگاشم :there:غصه نخور داداش هستی, این آریو الکی میگه ,تو دیونه ای ,نباشی هم دیوونت میکنیم غصه نخور دیوونه نیستم زنجیری هستم 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 31 آبان، 2013 سلام به همه دوستان افتتاح مجدد تاپیک شبستانه مبارک از سام محترم تشکر میکنم ماهم هستیم کسی بدون ما اسپم نکنه 8
.asma 53 ارسال شده در 31 آبان، 2013 تبریک...........تبریک.............:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 8
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 31 آبان، 2013 داره با سرعت نور پیش میره تاپیک، خوشم میاد بحث اسپم باشه، همه پایه ان:hapydancsmil::hapydancsmil: 10
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 31 آبان، 2013 داره با سرعت نور پیش میره تاپیک، خوشم میاد بحث اسپم باشه، همه پایه ان:hapydancsmil::hapydancsmil: آخه علم همه سرشاره دیگه تاپیک های علمی داره منفجر میشه گفتیم بیاییم اسپم کنیم به تاپیک های علمی استراحت بدیم 10
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 31 آبان، 2013 آخه علم همه سرشاره دیگه تاپیک های علمی داره منفجر میشه گفتیم بیاییم اسپم کنیم به تاپیک های علمی استراحت بدیم بزنم به تخته، 100% همینطوره 10
ارسال های توصیه شده