afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی اون نیست شما رئیسنه افسرده بده من دوس ندارم ما الان دیونه ایم رهبرشونم من افسرده گی بعضی مواقع موجب دیوانگی میشه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ ادما رو نمیشناسه ، خودشناسیش خوبه یعنی من دیوونه نیستم 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ رهبرشونم من افسرده گی بعضی مواقع موجب دیوانگی میشه اما همه دیونه ها افسرده نیستند 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی من دیوونه نیستم هستی ، از اواتارت مشخصه :there: 4 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی من دیوونه نیستم :there:غصه نخور داداش هستی, این آریو الکی میگه ,تو دیونه ای ,نباشی هم دیوونت میکنیم غصه نخور 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ شبستان برای ما و خیلیای دیگه فقط یه تاپیک ساده نبود. یه بهانه بود... شایدم یه فرصت فرصت و بهانه ای برای باهم و در کنار هم بودن. دوستای زیادی پیدا کردم، دوستانی به وسعتِ ایران زمین. فهمیدم که درسته دنیامون مجازیه ولی خودمون و دلا مون مجازی نیستن. برای باهم بودن وقت میذاریم.از شادی هم شاد میشیم و از ناراحتی هم غصه دار . درسته که عمر شبستان ما تموم شد ولی خاطراتش به عنوان یه دوره قشنگ و طلایی تو ذهن تک تک ما ها میمونه. و بازم رسیدیم به همون جمله ی تکراری و تلخ. دیر یا زود باید گذاشت و گذشت. این جمله آرامش خاصی بهم میده. و در آخر برای برای تک تک دوستان شبستانیم آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون میکنم.:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ هستی ، از اواتارت مشخصه :there: اوتارم اسمش سرجه بدبخت اینقدر به جنگ عراق فکر کرد دیوونه شد عاشق اهنگاشم :there:غصه نخور داداش هستی, این آریو الکی میگه ,تو دیونه ای ,نباشی هم دیوونت میکنیم غصه نخور دیوونه نیستم زنجیری هستم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ ایشالله چرخ این تاپیکم به خوبی میچرخه اما برای من نمیچرخه 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان افتتاح مجدد تاپیک شبستانه مبارک از سام محترم تشکر میکنم ماهم هستیم کسی بدون ما اسپم نکنه 8 لینک به دیدگاه
.asma 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک...........تبریک.............:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ داره با سرعت نور پیش میره تاپیک، خوشم میاد بحث اسپم باشه، همه پایه ان:hapydancsmil::hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ داره با سرعت نور پیش میره تاپیک، خوشم میاد بحث اسپم باشه، همه پایه ان:hapydancsmil::hapydancsmil: آخه علم همه سرشاره دیگه تاپیک های علمی داره منفجر میشه گفتیم بیاییم اسپم کنیم به تاپیک های علمی استراحت بدیم 10 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آخه علم همه سرشاره دیگه تاپیک های علمی داره منفجر میشه گفتیم بیاییم اسپم کنیم به تاپیک های علمی استراحت بدیم بزنم به تخته، 100% همینطوره 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام اهالی چه عالی که اسپم ها جمع شد 11 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به دوستان ممنون از دعوتت ژارسین جان 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی سام عزیز سلام منم موافقم که اسپم رو کم کنیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده