آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ راس میگن بچه ها من بیشتر دوستای خوبمو تو شبستانه پیدا کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3منم مثل مینا دستم به اینجا نرفت البته پامم نیومد من که دیدم شما دو تا اینجایید با سر اومدم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اونوقت زندگی شما کیه ؟ منظورم وسایلش بود :| زندگی من یدونه اس :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ عزیزم اصلاً قابلتُ نداره صندلی که هیچی بیا کل زندگیمُ ببر ای فدای اجی من اصلا رودربایستی ندارما یهو دیدی صبح اومدم تهرانحالا بیا قانع کن که حرف بود تو خانومی دنیا مال تو همه رو میندازم بیرون خودت تک و تنها مالکش باشهدنیا استعاره از قلب 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من که دیدم شما دو تا اینجایید با سر اومدم خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من که دیدم شما دو تا اینجایید با سر اومدم سرتو بده من نگه دارم جونت سلامت اجی خوش اومدی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ ای فدای اجی من اصلا رودربایستی ندارما یهو دیدی صبح اومدم تهرانحالا بیا قانع کن که حرف بودتو خانومی دنیا مال تو همه رو میندازم بیرون خودت تک و تنها مالکش باشهدنیا استعاره از قلب بیا قدمت سر چشمان بنده مثلاض داری منُ میترسونی ای جوووووووووونم یدونه باشی فریماه بانو آی لاویو گوله گوله 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ بیا قدمت سر چشمان بنده مثلاض داری منُ میترسونیای جوووووووووونم یدونه باشی فریماه بانو آی لاویو گوله گوله خدارو چه دیدی شایدم از سال بعد تهران موندنی شدمپس روت حساب ویژه باز میکنما :icon_pf (17)::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خدارو چه دیدی شایدم از سال بعد تهران موندنی شدمپس روت حساب ویژه باز میکنما:icon_pf (17)::aghosh: ئه چه جالب احتمالا از مهر بیام تبریز :) ایشالا بیا عزیزم من دارم همه رو تهران جمع میکنم بیا بریم ددر دودور فدامدااات عشقولیم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ ئه چه جالب احتمالا از مهر بیام تبریز :) ایشالا بیا عزیزم من دارم همه رو تهران جمع میکنم بیا بریم ددر دودور فدامدااات عشقولیم:hapydancsmil: جان من؟میای تبریز؟ باشه میام تابستون هم میام عزیزی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ جان من؟میای تبریز؟باشه میام تابستون هم میام عزیزی:hapydancsmil: قراره کنکور من اونجا قبول شم تو تهران دیگه بیا نمایشگاه هم پاشو بیا فاطمه میای امسال؟ قربونت بشم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ قراره کنکور من اونجا قبول شم تو تهران دیگه بیا نمایشگاه هم پاشو بیا فاطمه میای امسال؟ قربونت بشم :hapydancsmil: ای ناملد جاها عوضی میشه؟حالا جریان تبریز چیهبیاااااااا تبریز میبرمت کوهای آلپو نشونت میدم نمایشگاه کی هستش؟اگه فرودرینو اردیبهشت باشه اصلا یه روزم وقت ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادم رفت بگم بابا اسکیسم میام دیگه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ منظورم وسایلش بود :|زندگی من یدونه اس :hapydancsmil: :boos::boos::boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: ای فدای اجی من اصلا رودربایستی ندارما یهو دیدی صبح اومدم تهرانحالا بیا قانع کن که حرف بودتو خانومی دنیا مال تو همه رو میندازم بیرون خودت تک و تنها مالکش باشهدنیا استعاره از قلب کیو میندازی بیرون ؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ :boos::boos::boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: کیو میندازی بیرون ؟ دم در صدام میزنن:th_running1: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ ای ناملد جاها عوضی میشه؟حالا جریان تبریز چیهبیاااااااا تبریز میبرمت کوهای آلپو نشونت میدمنمایشگاه کی هستش؟اگه فرودرینو اردیبهشت باشه اصلا یه روزم وقت ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادم رفت بگم بابا اسکیسم میام دیگه خب اونجا قبول میشم دیگه آره دیگه اردیبهشته آره راس میگی روز فاجعه اسکیس در راه هست منکه دریغ از یه خط کشیدن :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ :boos::boos::boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ قراره کنکور من اونجا قبول شم تو تهران دیگه بیا نمایشگاه هم پاشو بیا فاطمه میای امسال؟ قربونت بشم :hapydancsmil: پارسال که اومدم رابطمون اینجوری نبود ، ضد حال خوردم اما نمیتونم بگم بد بود دلم که میخواد بیام ، باز ا خدا چی بخواد 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ دم در صدام میزنن:th_running1: کجااااااااااااااااااااااااااااااا :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خب اونجا قبول میشم دیگه آره دیگه اردیبهشته آره راس میگی روز فاجعه اسکیس در راه هست منکه دریغ از یه خط کشیدن :| بیا آمار همه ی استادارو میدم بهت وای دده نمیتونم بیام که:icon_pf (34): اشکال نداره عوضش خرداد میاممینااااااااااااااااااااااااااااااااا شروع کن تمرین کردن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ کجااااااااااااااااااااااااااااااا :aghosh: اینجور که تو دستاتو باز کردی تا بیای جمعش کنی من در رفتممارالسان:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ پارسال که اومدم رابطمون اینجوری نبود ، ضد حال خوردم اما نمیتونم بگم بد بود دلم که میخواد بیام ، باز ا خدا چی بخواد بابا از همون اول اومدی و من و سارا هی به میلاد گفتیم این خانومه کیه میگفت از بچه های انجمن نیست همراه منه :| اخرش متوجه شدم که در حد چند جمله رسید حرف بزنیم بیا بیا :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده