آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2015 راس میگن بچه ها من بیشتر دوستای خوبمو تو شبستانه پیدا کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3منم مثل مینا دستم به اینجا نرفت البته پامم نیومد من که دیدم شما دو تا اینجایید با سر اومدم 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 تیر، 2015 اونوقت زندگی شما کیه ؟ منظورم وسایلش بود :| زندگی من یدونه اس :hapydancsmil: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 تیر، 2015 عزیزم اصلاً قابلتُ نداره صندلی که هیچی بیا کل زندگیمُ ببر ای فدای اجی من اصلا رودربایستی ندارما یهو دیدی صبح اومدم تهرانحالا بیا قانع کن که حرف بود تو خانومی دنیا مال تو همه رو میندازم بیرون خودت تک و تنها مالکش باشهدنیا استعاره از قلب 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 تیر، 2015 من که دیدم شما دو تا اینجایید با سر اومدم سرتو بده من نگه دارم جونت سلامت اجی خوش اومدی:hapydancsmil: 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 تیر، 2015 ای فدای اجی من اصلا رودربایستی ندارما یهو دیدی صبح اومدم تهرانحالا بیا قانع کن که حرف بودتو خانومی دنیا مال تو همه رو میندازم بیرون خودت تک و تنها مالکش باشهدنیا استعاره از قلب بیا قدمت سر چشمان بنده مثلاض داری منُ میترسونی ای جوووووووووونم یدونه باشی فریماه بانو آی لاویو گوله گوله 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 تیر، 2015 بیا قدمت سر چشمان بنده مثلاض داری منُ میترسونیای جوووووووووونم یدونه باشی فریماه بانو آی لاویو گوله گوله خدارو چه دیدی شایدم از سال بعد تهران موندنی شدمپس روت حساب ویژه باز میکنما :icon_pf (17)::aghosh: 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 تیر، 2015 خدارو چه دیدی شایدم از سال بعد تهران موندنی شدمپس روت حساب ویژه باز میکنما:icon_pf (17)::aghosh: ئه چه جالب احتمالا از مهر بیام تبریز :) ایشالا بیا عزیزم من دارم همه رو تهران جمع میکنم بیا بریم ددر دودور فدامدااات عشقولیم:hapydancsmil: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 تیر، 2015 ئه چه جالب احتمالا از مهر بیام تبریز :) ایشالا بیا عزیزم من دارم همه رو تهران جمع میکنم بیا بریم ددر دودور فدامدااات عشقولیم:hapydancsmil: جان من؟میای تبریز؟ باشه میام تابستون هم میام عزیزی:hapydancsmil: 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 تیر، 2015 جان من؟میای تبریز؟باشه میام تابستون هم میام عزیزی:hapydancsmil: قراره کنکور من اونجا قبول شم تو تهران دیگه بیا نمایشگاه هم پاشو بیا فاطمه میای امسال؟ قربونت بشم :hapydancsmil: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 تیر، 2015 قراره کنکور من اونجا قبول شم تو تهران دیگه بیا نمایشگاه هم پاشو بیا فاطمه میای امسال؟ قربونت بشم :hapydancsmil: ای ناملد جاها عوضی میشه؟حالا جریان تبریز چیهبیاااااااا تبریز میبرمت کوهای آلپو نشونت میدم نمایشگاه کی هستش؟اگه فرودرینو اردیبهشت باشه اصلا یه روزم وقت ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادم رفت بگم بابا اسکیسم میام دیگه 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2015 منظورم وسایلش بود :|زندگی من یدونه اس :hapydancsmil: :boos::boos::boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: ای فدای اجی من اصلا رودربایستی ندارما یهو دیدی صبح اومدم تهرانحالا بیا قانع کن که حرف بودتو خانومی دنیا مال تو همه رو میندازم بیرون خودت تک و تنها مالکش باشهدنیا استعاره از قلب کیو میندازی بیرون ؟ 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 تیر، 2015 :boos::boos::boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: کیو میندازی بیرون ؟ دم در صدام میزنن:th_running1: 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 تیر، 2015 ای ناملد جاها عوضی میشه؟حالا جریان تبریز چیهبیاااااااا تبریز میبرمت کوهای آلپو نشونت میدمنمایشگاه کی هستش؟اگه فرودرینو اردیبهشت باشه اصلا یه روزم وقت ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادم رفت بگم بابا اسکیسم میام دیگه خب اونجا قبول میشم دیگه آره دیگه اردیبهشته آره راس میگی روز فاجعه اسکیس در راه هست منکه دریغ از یه خط کشیدن :| 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 تیر، 2015 :boos::boos::boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2015 قراره کنکور من اونجا قبول شم تو تهران دیگه بیا نمایشگاه هم پاشو بیا فاطمه میای امسال؟ قربونت بشم :hapydancsmil: پارسال که اومدم رابطمون اینجوری نبود ، ضد حال خوردم اما نمیتونم بگم بد بود دلم که میخواد بیام ، باز ا خدا چی بخواد 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2015 دم در صدام میزنن:th_running1: کجااااااااااااااااااااااااااااااا :aghosh: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 تیر، 2015 خب اونجا قبول میشم دیگه آره دیگه اردیبهشته آره راس میگی روز فاجعه اسکیس در راه هست منکه دریغ از یه خط کشیدن :| بیا آمار همه ی استادارو میدم بهت وای دده نمیتونم بیام که:icon_pf (34): اشکال نداره عوضش خرداد میاممینااااااااااااااااااااااااااااااااا شروع کن تمرین کردن 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 تیر، 2015 کجااااااااااااااااااااااااااااااا :aghosh: اینجور که تو دستاتو باز کردی تا بیای جمعش کنی من در رفتممارالسان:hapydancsmil: 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 تیر، 2015 پارسال که اومدم رابطمون اینجوری نبود ، ضد حال خوردم اما نمیتونم بگم بد بود دلم که میخواد بیام ، باز ا خدا چی بخواد بابا از همون اول اومدی و من و سارا هی به میلاد گفتیم این خانومه کیه میگفت از بچه های انجمن نیست همراه منه :| اخرش متوجه شدم که در حد چند جمله رسید حرف بزنیم بیا بیا :hapydancsmil: 3
ارسال های توصیه شده