Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون بچه ها خودمم ندیده بودم تا حالا :دیمنتهی چند شب پیش رفته بودم بستی فروشی بعد میخواستم بستنی قیفی بگیرمآقاهه همینکه خواست قیف در آره دوتا با هم در اومد بعد گفت ااا دوتاست منم گفتم عیب نداره اونم همونجوری بستنی ریخت توشخلاصه اون بستنی خیلی چسبید 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ بانو تصویر من افتاده ته قهوه ی چشمانتان تعبیر این فال چیست ؟! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ سلام آقاهه - سلام آقاهه + سلام عزیزم - ندیدین این دوستای ما از کدوم طرف رفتن + از اون طرف - مرسی + خواهش میکنم لطفا شکیبا باشید 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ شب عیده...بیاین دور هم جمع بشیم دیگه 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ یادش بخیر چه روزایی داشتیم با فاطمه و زهرا و مهدی و صبا و فرنوش و ... میومدیم اینجا ... چه جشن هایی که به مناسبتهای مختلف اینجا میگرفتیم ....هیچ وقت این خاطرات فراموش نمیکنم دلم تنگ شده برا تک تکشون ...همتونو دوست دارم بچه ها ایشالا هر جا هستین شاد و خوشحال باشین 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ شب عیده...بیاین دور هم جمع بشیم دیگه بیا اینم جمع+ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ من چایی میخوام صابخونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ من چایی میخوام صابخونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما جون بخواه کیه که بده 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ شما جون بخواه کیه که بده جونت سلامت خوبی خانمی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ جونت سلامتخوبی خانمی؟ فدای الهه خودم تو خوبی؟ اینم چای برای عزیزم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ با این چایی ک برام اوردی بهتر شدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ با این چایی ک برام اوردی بهتر شدم خب خداروشکر 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ خوب منم میخوام عزیزی فاطمه بانو یکیش واسه تو یکی هم الایو 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام به همه... خیلی وقته اینجا نیومدم .... بچه ها ی شبستانه بیاید یه روز دور هم باشیم به یاد قدیما.... روزهای خوب و شادی که گذشت رو برای چندمین بار و بعد از گذشت مدت زمان طولانی تجربه کنیم....:hapydancsmil: پس هر کس اینجا رو خوند به بقیه هم خبر بده ... روزش هم هر روزی که همه تونستن باشن.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده