قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خوب خوب خوب و اين بار نوبت رسيد به برو بچه هاي بخش هنر ، شعر و ادبيات ؛ اينم از پاتوق جايي كه ميشه چند ساعتي روي يكي از تخت ها وسط جمع دوستان بشيني ، سر بحث باز ، دودي به هوا ، هندونه اي قاچ و توي استكان نعلبكي هاي مش ممد يه چاي لبريز لب سوز لب دوزي بزني بر بدن و خستگيي رفع كني ! گاهي اينقدر توي اين كوچه پس كوچه هاي انجمن راه مي رم و گشت مي زنم كه ديگه واقعا ناي راه رفتن ندارم ! " شبستانه " دور تا دور بر و بچه ها نشستن و بساطي به راهه ؛ چي بهتر از اين ! اينم يه نما از شبستانه براي اينكه برچسب واهي بدن نزنين بهش ! در كلبه ي ما رونق اگر نيست ، صفا هست ... يادش بخير اون زمونا با مش ممد ! ( ادمين خودمون رو ميگم ) ميومديم اينجا و واسه خودمون برو بيايي داشتيم ؛ بگذريم كه سالهاست ديگه .... اي بابا ! اينم يكي از عكساي اون زمون كه با هم انداختيم . 46 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ درود به دوستان خوبم... با توجه به درخواست دوستانم و تذکر اینکه تاپیک شبستانه سنگین شده و بار اسپم در اون زیاد شده...البته قاعده ی تاپیکِ محفلی همین هم هست...ولی دیگه زیاد شد...2050 صفحه قرار شد تاپیک قفل بشه و بره به بایگانی خاطرات... ولی از اونجا که قاصدک عزیز و پست اولش بار نوستالژیکی دادن به این تاپیک پس پست اول کپی میشه در این تاپیک جدید و اینگونه بازتولید می شه... به امید اینکه ایشون رو هم ببینیم دوباره... همینجا از دوستانی که با این عمل از دیدن پست های قبلی شون محروم می شن عذرخواهی می کنم... نظر جمع رو در نظر گرفتم...محاسنی در اون هست... بفرمایید در پاتوق ادیبان نواندیش به گفتگو بپردازید...البته دُز اسپم رو کم کنید...به اندازه...ممنونم.. آرامش پیشکش لحظه هاتون 31 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ افتتاح مینماییم سلام به دوستان:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی از سام عزیز 15 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ افتتاح مینماییمسلام به دوستان:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی از سام عزیز خوش اومدین....از قدیم گفتن خانوم ها مقدم تر هستن..مصداق قدیمی ها عملی شد... خوراک اسپمه اینجا بلی...تاپیک تازه نفس هست و حاضر برای اسپم دوستان... اگر 5 تا 6 تایی اسپم کنین اشکال نداره..دو تایی نشه فقط... پیشنهاد می کنم به سان جشن پتوی سربازی به صورت جمعی عمل کنین... 12 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان، افتتاح مجدد این تاپیک رو تبریک میگم 13 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ما نیز اعلام حضور میفرماییم 13 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااام من که اولیشو ندیده بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی بجاش دومیشو دیدم از آهنگش معلومه چه جای با صفاییه 12 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خوراک اسپمه اینجا پس شروع بفرمایید 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ پس شروع بفرمایید من با شکلک مورد علاقم شروع میفرمایم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خب مثل اینکه خونه قبلی ما افتاد تو طرح کل محله رو بولدوزر انداختن خراب کردن گفتن بیایم محله جدید ولی خو ما بچه های پایین شهریم بالا شهر با ما سازگار نیس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون که واسه ما خونه جدید ساختین ولی خب مبارکه صاحباش باشه ما میریم پایین مایینای شهر یه جایی واسه خودمون پیدا میکنیم اگرم که خدا نخواستو نشد میریم پی سرنوشت 9 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ من با شکلک مورد علاقم شروع میفرمایم مانیز فرمائیدیم 6 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سهلااااااااااااااااام خانومای گل ممنونم ژارسین از دعوتت 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ مانیز فرمائیدیم خوش فرمائیدین 4 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خب مثل اینکه خونه قبلی ما افتاد تو طرح کل محله رو بولدوزر انداختن خراب کردن گفتن بیایم محله جدید ولی خو ما بچه های پایین شهریم بالا شهر با ما سازگار نیس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون که واسه ما خونه جدید ساختین ولی خب مبارکه صاحباش باشه ما میریم پایین مایینای شهر یه جایی واسه خودمون پیدا میکنیم اگرم که خدا نخواستو نشد میریم پی سرنوشت آخی جیگرم آتیش گرفت امان از دست شهرداری امان از دست این رئیس روئسا آخه ببین چقدر بچمون افسرده شده این چه کاری بود کردید؟ 5 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سهلااااااااااااااااام خانومای گل ممنونم ژارسین از دعوتت خوش اومدی آبجی 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آخی جیگرم آتیش گرفت امان از دست شهرداری امان از دست این رئیس روئسا آخه ببین چقدر بچمون افسرده شده این چه کاری بود کردید؟ درباره شهرداری چیزی فرمودین؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده