afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD] بازيکن تيم ملي فرانسه به عنوان بهترين بازيکن سال اروپا انتخاب شد. [/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] امشب مراسم انتخاب بهترين بازيکن سال اروپا برگزار شد و در نهايت فرانک ريبري اين عنوان را به خود اختصاص داد. ريبري جايزه خود را از دست هموطن خود ميشل پلاتيني دريافت کرد. به گزارش فارس، ليونل مسي و کريس رونالدو نتوانستند عنوان بهترين بازيکن را کسب کنند ضمن اينکه رونالدو در اين مراسم حضور نداشت. [/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ ریبری حقش بود باید بهترین بازیکن جهانم بشه 3 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ حقش نبود اتفاقا ،دم کریس گرم که اصلا نرفت مراسم به قول یکی از دوستان هر سال برای انتخابشون پارامتراشونو تغییر میدن تا جایزه به کریس نرسه.وقتی سیستمی فاسد باشه تهش میشه این 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ حقش نبود اتفاقا ،دم کریس گرم که اصلا نرفت مراسم به قول یکی از دوستان هر سال برای انتخابشون پارامتراشونو تغییر میدن تا جایزه به کریس نرسه.وقتی سیستمی فاسد باشه تهش میشه این بازی ها ریبری رو دیدی؟ اگه دیدی پس از رو غرض چنین حرفی رو زدی 3 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ جدا حقش بود خیلی خوب بازی می کرد و میکنه 2 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ بازی ها ریبری رو دیدی؟اگه دیدی پس از رو غرض چنین حرفی رو زدی نه عزیزم اصلا بحث این حرفا نیست شما بازی های کریس رو دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ نه عزیزم اصلا بحث این حرفا نیست شما بازی های کریس رو دیدی؟ بازی های هر دو تاش رو دیدم سرعت و شوت کریس عجیبه ولی شیوه ی رد شدن ریبری با سرعت زیاد تو مناطق شلوغ غیر قابل باور اصلا تو نمی فهمی چه طوری توپ رو رد کرد این دید آسیایی رو بذار کنار که هر که بیشتر گل بزنه بهترین بازیکنه 2 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ بازی های هر دو تاش رو دیدم سرعت و شوت کریس عجیبه ولی شیوه ی رد شدن ریبری با سرعت زیاد تو مناطق شلوغ غیر قابل باور اصلا تو نمی فهمی چه طوری توپ رو رد کرد این دید آسیایی رو بذار کنار که هر که بیشتر گل بزنه بهترین بازیکنه خب رسیدیم به حرف رفیقم که میگفت هر سال پارامترا عوض میشن تا جایزه به کریس نرسه چطور شد واسه مسی که پارسال زیاد گل زد اروپایی اصیل بود حالا که بحث کریس شد دیدمون آسیایی شد نه دیگه نمیشه اینجوری بحث کرد امیدوارم کریس دیگه نتونه همچین جایزه ای رو که با زد و بند و پارتی بازی به کسی میدن ببره و بازم به کریس افتخار میکنم که ذره ای برای اون مراسم ارزش قائل نشد و نرفت 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خب رسیدیم به حرف رفیقم که میگفت هر سال پارامترا عوض میشن تا جایزه به کریس نرسه چطور شد واسه مسی که پارسال زیاد گل زد اروپایی اصیل بود حالا که بحث کریس شد دیدمون آسیایی شد نه دیگه نمیشه اینجوری بحث کرد امیدوارم کریس دیگه نتونه همچین جایزه ای رو که با زد و بند و پارتی بازی به کسی میدن ببره و بازم به کریس افتخار میکنم که ذره ای برای اون مراسم ارزش قائل نشد و نرفت این فکر توهم توطئه ایرانیته که به این چیزا فکر می کنی حرفت کاملا بی منطقه و حرف یه بازنده است من طرفدار بارسا نیستم به من مسی ربطی نداره چون بازیکن محبوبت رای نیاورده نباید این حرفا رو بزنی مطمئن باش ریبری بهترین بازیکن جهان انتخاب نمیشه چون تفکر اسیایی میاد وسط ولی از لحاظ تکنیک مسی خیلی فراتر از کریستینه کریستین یه بعدیه ولی مسی چند بعدی هستش پس همیشه کریستین زیرمجموعه ی مسی هستش من خودم سبک کریستین رو بیشتر دوست دارم ولی مسی بازیکن کاملتریه خیلی از سال هایی که کریستین و مسی انتخاب می شدم حق ژاوی بود انتخاب شه ولی امان از نوک دماغ بین ها 1 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ این فکر توهم توطئه ایرانیته که به این چیزا فکر می کنیحرفت کاملا بی منطقه و حرف یه بازنده است من طرفدار بارسا نیستم به من مسی ربطی نداره چون بازیکن محبوبت رای نیاورده نباید این حرفا رو بزنی مطمئن باش ریبری بهترین بازیکن جهان انتخاب نمیشه چون تفکر اسیایی میاد وسط ولی از لحاظ تکنیک مسی خیلی فراتر از کریستینه کریستین یه بعدیه ولی مسی چند بعدی هستش پس همیشه کریستین زیرمجموعه ی مسی هستش من خودم سبک کریستین رو بیشتر دوست دارم ولی مسی بازیکن کاملتریه خیلی از سال هایی که کریستین و مسی انتخاب می شدم حق ژاوی بود انتخاب شه ولی امان از نوک دماغ بین ها من فکر میکنم یه سری حقایقو برات باز کردم و فهمیدی درسته که اینجوری زدی به سیم آخر . . .این بحث راه به جایی نمیبره .تمومش میکنم تا دردسر واسه جفتمون نشه خوش باشی با جایزه های توخالی و دست های پشت پرده و خداوند رئال رو آفرید تا بارسا بی سرور نمونه لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یه سوال فنی! این بهترین بازیکن اروپاست یا بهترین بازیکن جام قهرمانان اروپاقبلا مگه مجله فرانس فوتبال بهترین بازیکن اروپارو انتاخاب نمیکرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یه سوال فنی! این بهترین بازیکن اروپاست یا بهترین بازیکن جام قهرمانان اروپاقبلا مگه مجله فرانس فوتبال بهترین بازیکن اروپارو انتاخاب نمیکرد؟ بهترین بازیکن اروپا شده قاسم امیدوارم بهترین بازیکن جهانم بشه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ من فکر میکنم یه سری حقایقو برات باز کردم و فهمیدی درسته که اینجوری زدی به سیم آخر . . .این بحث راه به جایی نمیبره .تمومش میکنم تا دردسر واسه جفتمون نشه خوش باشی با جایزه های توخالی و دست های پشت پرده و خداوند رئال رو آفرید تا بارسا بی سرور نمونه گفته هات بی سند و مدرکه اگه کریستین هم اول میشد طرفدارای مسی این حرفا رو میزد پارسال که بایرن 7 تا به بارسا زد یکی از بچه ها جدی می گفت کار مافیای فوتباله وقتی کسی حرف بی منطق بزنه من میزنم به سیم آخر الان به من چه ربطی داره رئال سرور بارساست(من آرسنالی هستم) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده