bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ در دلم بود که دفتری رو با این عنوان و محتوا به نواندیشانِ دوست هدیه کنم. دفتری برای گفتن از چیزی که هستیم و بودیم و چیزی که باید باشیم! یادآوری اشتباهات و به همون نسبت مرور نیکخویی هامون، ما رو بزرگ می کنه. بهمون کمک می کنه تا خودمونو محک بزنیم. گاهی نمی دونیم ریشه ی درد کجاست! شاید این دفتر ردّپای ما رو نشون بده؛و شاید روشنایی چراغ های آگاهی برای ادامه ی مسیر، زیبایی و آسونی رو به ارمغان بیاره. با عشق و انصاف به آدمیت جون بدیم. 15 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ آدم ها دیوار می کشند بین دل ها آدم ها دیوار می کشند دور خودشان آدم ها بین دیوارهایی که با دست خود ساخته اند با تنهایی خو می گیرند آدم ها نگاهشان را زندانی می کنند پشت دیوارهای بی پنجره آدم ها تنها می مانند و تنها می میرند بی آنکه پنجره هایشان به هم سلام کند بی آنکه در حنجره هایشان ترانه آشنایی گل کند آدمها در پای دیوارها می میرند بی آنکه عاشق شوند و دیوارها از کوته فکری آدم ها هر روز بلندتر می شوند 13 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ از آدمها غمی به دل نگیر... زیرا خود نیز غمگین اند! زیرا با آنکه تنهایند ولی از خود می گریزند! زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند پس دوستشان بدار حتی اگر دوستت نداشته باشند... 12 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ آدمهای ساده را دوست دارم... همانها که بدی هيچ کس را باور ندارند همانها که برای همه لبخند دارندهمانها که هميشه هستند برای همه هستند آدمهای ساده را بايد مثل يک تابلوی نقاشی ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است بس که هر کسی از راه میرسد يا از آنها سوءاستفاده میکند يا زمينشان میزند يا درس ساده نبودن بهشان میدهدآدمهای ساده را دوست دارم، بوی ناب "آدم" میدهند. 11 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ هنوز گاهی میان آدم ها گم می شوم! کوچه ها را بلد شدم خیابان ها را بلد شدم ماشین ها را، مغازه ها را ولی هنوز گاهی میان آدم ها گم می شوم! آدم ها را بلد نیستم! 11 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ از آدم های بدی که در زندگی ام بوده اند سپاسگزارم. آن ها دقیقاً به من نشان دادند چه کسی می خواهم نباشم. 11 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ می دانی؟ آدم های ساده... ساده هم عاشق می شوند ساده صبوری می کنند ساده عشق می ورزند ساده می مانند امّا سخت دل می کنند آن وقت که دل می کنند جان می دهند سخت می شکنند سخت فراموش می کنند آدم های ِ ساده! 11 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آدم ها هر از چند گاهی از جایی می افتند... از لبه ی پرتگاه از پا از نفس ازاون ور بوم از دماغ فیل از چاله به چاه از عرش به فرش از چشم... از چشم... از چشم... امان از چشم... 10 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یه آدمایی هستن که هیچ وقت ترکت نمیکنن... ولی بلدن کاری کنن تا خودت یواش یواش ترکشون کنی! :/ 10 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اعتبار آدمها به حضورشان نیست به دلهره ای است که در نبودشان حس می شود... 9 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آدمهای بزرگ دو دل دارند... دلی که می شکند و پنهان است؛ و دلی که می خندد و آشکار است 16 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ زمان آدمها را دگرگون میکند اما تصویری را که از آنها داریم ثابت نگه میدارد. و هیچ چیز دردناکتر از تضاد میان دگرگونی آدمها و ثبات خاطره نیست! 8 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ آدمهای ساده را احمق فرض نکنیم! باور کنیم آنها خودشان نخواستند که هفت خط باشند. 9 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ فاصله تان را با آدم ها رعايت کنيد؛ آدم ها يکدفه مي زنند روي ترمز و آن وقت شما مقصري! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ نگراטּ رویاهاے مـَלּ نبآشـ ادمها اینجـ ـآ اگر سیلـ همـ بیاید هیچـ سکوتے رویاهایمـ رـآ باخـُـوבُ نمیبرב و هیچـ بغضے،בر فریاב نمے ترکــב اینجآ بــہ ظاهر آراҐ استـ و هیچـ تلاطـمے روבخــانـہ را بــہ همـ نمے ریزב و هیچـ صدایے گوشـ رآ نمی آزارב پسـ بیآ و کنارҐ بنشیـטּ بے آنکــہ نگراטּ رویاهایمـ باشے 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ آدم چیست؟ آه و دم! ... آه از دمی که این همه ساعت طول می کشد! *شمس لنگرودی* 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ آدم هایی هستند که منتهای آدمیت اند... زیبا عمیق جاودانه؛ زخم هم که می زنند باز... زیبا دقیق عمیق جاودانه! دوراهی عجیبی ست حس خواستنشان. bar☺☺n 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ راست می گفتند که... "اتـفـــاقـــــــاً از آدمـهایـی کـه انـتـظــارش را نــداریـــــد، انـتـظــارش را داشـــــــتـــه بــاشـــیـــد!" 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ از گرگهای درنده نمی هراسم که به جسمم حمله کنند تمام ترسم از آدمهای گرگ نمایی است که روحم را پاره پاره کردند 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ برای شناختن آدمها، به آنها قدرت بده. :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده