bar☻☻n 5895 ارسال شده در 28 آبان، 2013 در دلم بود که دفتری رو با این عنوان و محتوا به نواندیشانِ دوست هدیه کنم. دفتری برای گفتن از چیزی که هستیم و بودیم و چیزی که باید باشیم! یادآوری اشتباهات و به همون نسبت مرور نیکخویی هامون، ما رو بزرگ می کنه. بهمون کمک می کنه تا خودمونو محک بزنیم. گاهی نمی دونیم ریشه ی درد کجاست! شاید این دفتر ردّپای ما رو نشون بده؛و شاید روشنایی چراغ های آگاهی برای ادامه ی مسیر، زیبایی و آسونی رو به ارمغان بیاره. با عشق و انصاف به آدمیت جون بدیم. 15
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 آدم ها دیوار می کشند بین دل ها آدم ها دیوار می کشند دور خودشان آدم ها بین دیوارهایی که با دست خود ساخته اند با تنهایی خو می گیرند آدم ها نگاهشان را زندانی می کنند پشت دیوارهای بی پنجره آدم ها تنها می مانند و تنها می میرند بی آنکه پنجره هایشان به هم سلام کند بی آنکه در حنجره هایشان ترانه آشنایی گل کند آدمها در پای دیوارها می میرند بی آنکه عاشق شوند و دیوارها از کوته فکری آدم ها هر روز بلندتر می شوند 13
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 از آدمها غمی به دل نگیر... زیرا خود نیز غمگین اند! زیرا با آنکه تنهایند ولی از خود می گریزند! زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند پس دوستشان بدار حتی اگر دوستت نداشته باشند... 12
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 آدمهای ساده را دوست دارم... همانها که بدی هيچ کس را باور ندارند همانها که برای همه لبخند دارندهمانها که هميشه هستند برای همه هستند آدمهای ساده را بايد مثل يک تابلوی نقاشی ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است بس که هر کسی از راه میرسد يا از آنها سوءاستفاده میکند يا زمينشان میزند يا درس ساده نبودن بهشان میدهدآدمهای ساده را دوست دارم، بوی ناب "آدم" میدهند. 11
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 هنوز گاهی میان آدم ها گم می شوم! کوچه ها را بلد شدم خیابان ها را بلد شدم ماشین ها را، مغازه ها را ولی هنوز گاهی میان آدم ها گم می شوم! آدم ها را بلد نیستم! 11
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 از آدم های بدی که در زندگی ام بوده اند سپاسگزارم. آن ها دقیقاً به من نشان دادند چه کسی می خواهم نباشم. 11
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 می دانی؟ آدم های ساده... ساده هم عاشق می شوند ساده صبوری می کنند ساده عشق می ورزند ساده می مانند امّا سخت دل می کنند آن وقت که دل می کنند جان می دهند سخت می شکنند سخت فراموش می کنند آدم های ِ ساده! 11
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 آدم ها هر از چند گاهی از جایی می افتند... از لبه ی پرتگاه از پا از نفس ازاون ور بوم از دماغ فیل از چاله به چاه از عرش به فرش از چشم... از چشم... از چشم... امان از چشم... 10
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 یه آدمایی هستن که هیچ وقت ترکت نمیکنن... ولی بلدن کاری کنن تا خودت یواش یواش ترکشون کنی! :/ 10
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 اعتبار آدمها به حضورشان نیست به دلهره ای است که در نبودشان حس می شود... 9
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2013 آدمهای بزرگ دو دل دارند... دلی که می شکند و پنهان است؛ و دلی که می خندد و آشکار است 16
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2013 زمان آدمها را دگرگون میکند اما تصویری را که از آنها داریم ثابت نگه میدارد. و هیچ چیز دردناکتر از تضاد میان دگرگونی آدمها و ثبات خاطره نیست! 8
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2013 آدمهای ساده را احمق فرض نکنیم! باور کنیم آنها خودشان نخواستند که هفت خط باشند. 9
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2013 فاصله تان را با آدم ها رعايت کنيد؛ آدم ها يکدفه مي زنند روي ترمز و آن وقت شما مقصري! 5
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 نگراטּ رویاهاے مـَלּ نبآشـ ادمها اینجـ ـآ اگر سیلـ همـ بیاید هیچـ سکوتے رویاهایمـ رـآ باخـُـوבُ نمیبرב و هیچـ بغضے،בر فریاב نمے ترکــב اینجآ بــہ ظاهر آراҐ استـ و هیچـ تلاطـمے روבخــانـہ را بــہ همـ نمے ریزב و هیچـ صدایے گوشـ رآ نمی آزارב پسـ بیآ و کنارҐ بنشیـטּ بے آنکــہ نگراטּ رویاهایمـ باشے 6
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 2 دی، 2013 آدم چیست؟ آه و دم! ... آه از دمی که این همه ساعت طول می کشد! *شمس لنگرودی* 6
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2013 آدم هایی هستند که منتهای آدمیت اند... زیبا عمیق جاودانه؛ زخم هم که می زنند باز... زیبا دقیق عمیق جاودانه! دوراهی عجیبی ست حس خواستنشان. bar☺☺n 3
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2013 راست می گفتند که... "اتـفـــاقـــــــاً از آدمـهایـی کـه انـتـظــارش را نــداریـــــد، انـتـظــارش را داشـــــــتـــه بــاشـــیـــد!" 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 28 اسفند، 2013 از گرگهای درنده نمی هراسم که به جسمم حمله کنند تمام ترسم از آدمهای گرگ نمایی است که روحم را پاره پاره کردند 2
ارسال های توصیه شده