hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ به نام او سلام به دوستای همیشه در صحنه تالار عکس... با اجازه تون میخوام یه مقدار ناقابلی از آپلودسنتر انجمن رو اشغال کنم، بزنم به نام تصویرهای موضوع آزاد خودم که از لنزدوربین بدون فوکوس مستضعف(!) گوشی خودم تراوش کرده... قبلن ها واسه عکسام یه چندجمله ای حرف داشتم البته خب اون قبلن ها بود...الان دیگه قلمم پیر و فرتوت شده و از مد افتاده دست و پاش شکسته! پس اگه قسمت بشه اینجا عکاسخونه مکتوبم بشه... فقط لطف کنید یهویی نیاید تو تاریک خونه که عکسا میسوزه... مرسی 5 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بسم رب الشهدا... پونزده سالت بود که چشم و گوشت واشد ولی نه فقط به این دنیا....به اون بالابالاها... حسابی ازخاکی بودن آسمونی شده بودی که دیگه جاذبه هم جوابت کرد و پرکشیدی... نام:حسن شهرت:عقیدی آغاز:1348 پرواز:1367 جزیره مجنون داییِ شهیدم...ندیدمت،ولی کاش احساسِ حس کردنتو پیداکنم.... 5 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بسم الله الرحمن الرحیم والسماء رفعها و وضع المیزان... ألاتطغوا فی المیزان... واقیموالوزن بالقسط و لاتخسروا المیزان... و آسمان را برافراشت و ترازو را گذاشت تامبادا از اندازه درگذرید و وزن را به انصاف برپادارید و درسنجش مکاهید... به بنده خدایی گفتن اصول دین چندتاست؟ گفت:6 تا!! گفتن چرا 6تا...؟ گفت:6امیش انصافه...انصاف! ماهمه ترازوهایی هستیم برای سنجش اعمال خودمون و اعمال دیگران... ولی ای کاش ترازوی سنجش اعمال خودمون از این ترازو آزمایشگاهی ها باشه با دقت یک هزارم... وزن کردن خودتون که یادتون نمیره رفقا؟! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده