گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان من داشتم پایاننامه مو انجام میدادم که متوجه شدم (البته اینو بگم که مهلت تحویل شناختم که قبلا براش تاپیک زده بودم خیلی افزایش یافت) نمونه ی موردیم که خابون 17 شهریور باشه ی مشکلاتی براش پیش اومده و تصمیم گرفتم که بیام نمونه موردیمو تغییر بدم به پیاده راه لاله زار حالا کسی اطلاعات و نقشه و مقاله و پایان نامه و ... در مورد لاله زار یا حتا همون 17 شهریور داره؟ خیلی دعاتون میکنم 4 لینک به دیدگاه
0 Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سازمان زیباسازی شهر تهران احتمالا روی این خیابون کار کرده باشه چون پارسال هر هفته یه جلسه در مورد میادین و خیابون های تهران می ذاشتن!سایتشم برو شاید چیزی گیرت بیاد 3 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلامدوستان من داشتم پایاننامه مو انجام میدادم که متوجه شدم (البته اینو بگم که مهلت تحویل شناختم که قبلا براش تاپیک زده بودم خیلی افزایش یافت) نمونه ی موردیم که خابون 17 شهریور باشه ی مشکلاتی براش پیش اومده و تصمیم گرفتم که بیام نمونه موردیمو تغییر بدم به پیاده راه لاله زار حالا کسی اطلاعات و نقشه و مقاله و پایان نامه و ... در مورد لاله زار یا حتا همون 17 شهریور داره؟ خیلی دعاتون میکنم این مقاله خوبی درباره لاله زار هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread77256.html نقشه در حد قطعه بندی و اینا هست که فکر کنم داریش. 1 لینک به دیدگاه
0 گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ این مقاله خوبی درباره لاله زار هست:http://www.noandishaan.com/forums/thread77256.html نقشه در حد قطعه بندی و اینا هست که فکر کنم داریش. مرسی اما من خیلی بیشتر از این چیزا لازم دارم...نقشه نمیخاما...نقشه دارم....در مورد پیاده راهش مطلب میخام 1 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی اما من خیلی بیشتر از این چیزا لازم دارم...نقشه نمیخاما...نقشه دارم....در مورد پیاده راهش مطلب میخام بهترینش همونیه که جوزفم گفت، پاشو یه سر برو لینک به دیدگاه
سوال
گـنـجـشـک 24371
سلام
دوستان من داشتم پایاننامه مو انجام میدادم که متوجه شدم (البته اینو بگم که مهلت تحویل شناختم که قبلا براش تاپیک زده بودم خیلی افزایش یافت)
نمونه ی موردیم که خابون 17 شهریور باشه ی مشکلاتی براش پیش اومده و تصمیم گرفتم که بیام نمونه موردیمو تغییر بدم به پیاده راه لاله زار
حالا کسی اطلاعات و نقشه و مقاله و پایان نامه و ... در مورد لاله زار یا حتا همون 17 شهریور داره؟
خیلی دعاتون میکنم
لینک به دیدگاه
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده