گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 27 آبان، 2013 سلام دوستان من داشتم پایاننامه مو انجام میدادم که متوجه شدم (البته اینو بگم که مهلت تحویل شناختم که قبلا براش تاپیک زده بودم خیلی افزایش یافت) نمونه ی موردیم که خابون 17 شهریور باشه ی مشکلاتی براش پیش اومده و تصمیم گرفتم که بیام نمونه موردیمو تغییر بدم به پیاده راه لاله زار حالا کسی اطلاعات و نقشه و مقاله و پایان نامه و ... در مورد لاله زار یا حتا همون 17 شهریور داره؟ خیلی دعاتون میکنم 4
0 Moment 15228 ارسال شده در 27 آبان، 2013 سازمان زیباسازی شهر تهران احتمالا روی این خیابون کار کرده باشه چون پارسال هر هفته یه جلسه در مورد میادین و خیابون های تهران می ذاشتن!سایتشم برو شاید چیزی گیرت بیاد 3
0 Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 آبان، 2013 سلامدوستان من داشتم پایاننامه مو انجام میدادم که متوجه شدم (البته اینو بگم که مهلت تحویل شناختم که قبلا براش تاپیک زده بودم خیلی افزایش یافت) نمونه ی موردیم که خابون 17 شهریور باشه ی مشکلاتی براش پیش اومده و تصمیم گرفتم که بیام نمونه موردیمو تغییر بدم به پیاده راه لاله زار حالا کسی اطلاعات و نقشه و مقاله و پایان نامه و ... در مورد لاله زار یا حتا همون 17 شهریور داره؟ خیلی دعاتون میکنم این مقاله خوبی درباره لاله زار هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread77256.html نقشه در حد قطعه بندی و اینا هست که فکر کنم داریش. 1
0 گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 این مقاله خوبی درباره لاله زار هست:http://www.noandishaan.com/forums/thread77256.html نقشه در حد قطعه بندی و اینا هست که فکر کنم داریش. مرسی اما من خیلی بیشتر از این چیزا لازم دارم...نقشه نمیخاما...نقشه دارم....در مورد پیاده راهش مطلب میخام 1
0 Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 آبان، 2013 مرسی اما من خیلی بیشتر از این چیزا لازم دارم...نقشه نمیخاما...نقشه دارم....در مورد پیاده راهش مطلب میخام بهترینش همونیه که جوزفم گفت، پاشو یه سر برو
سوال
گـنـجـشـک 24371
سلام
دوستان من داشتم پایاننامه مو انجام میدادم که متوجه شدم (البته اینو بگم که مهلت تحویل شناختم که قبلا براش تاپیک زده بودم خیلی افزایش یافت
)
نمونه ی موردیم که خابون 17 شهریور باشه ی مشکلاتی براش پیش اومده و تصمیم گرفتم که بیام نمونه موردیمو تغییر بدم به پیاده راه لاله زار
حالا کسی اطلاعات و نقشه و مقاله و پایان نامه و ... در مورد لاله زار یا حتا همون 17 شهریور داره؟
خیلی دعاتون میکنم
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده