manjari 2934 ارسال شده در 30 آبان، 2013 واااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییی خیلی خوش بحالتون انشالله روزیه من و بقیه دوستان خیلی دلم خواست من فعلا مشغله زیاد دارم انشالله سال آینده کنکور میدم برای منم دعا کنید از صمیم قلب به همتون تبریک میگم :icon_gol::icon_gol::icon_gol:
mahnaz 7584 ارسال شده در 31 آبان، 2013 به دوستان جدید هم که قبول شدن تبریک میگم ایشالله موفقیت هاشون همینطور ادامه داشته باشه عاقا یعنی هیچکی اینجا نیست که دانشگاه آزاد قبول شده باشه که اسمش توی لیست باشه یا هست و نمیاد بگه... مگه دانشگاه آزاد قبول شدن چشه؟؟!! اگه کسی اومد گفت باید اسمشو اول بذاریاااااا ناسلامتی دانشگاه آزادی گفت دانشگاه غیر آزادی گفتن
nasim184 12256 ارسال شده در 31 آبان، 2013 به دوستان جدید هم که قبول شدن تبریک میگم ایشالله موفقیت هاشون همینطور ادامه داشته باشه عاقا یعنی هیچکی اینجا نیست که دانشگاه آزاد قبول شده باشه که اسمش توی لیست باشه یا هست و نمیاد بگه... مگه دانشگاه آزاد قبول شدن چشه؟؟!! اگه کسی اومد گفت باید اسمشو اول بذاریاااااا ناسلامتی دانشگاه آزادی گفت دانشگاه غیر آزادی گفتن دانشگاه ازاد هیچیشم نیست.... اخه جوابای ازاد ما که نیومده !!!!چون 2 مرحله ای بود یک مرحلش مونده..... به همه ی بچه ها تبریک میگم....انشاا... موفقیتای بعدیشون
mahnaz 7584 ارسال شده در 31 آبان، 2013 دانشگاه ازاد هیچیشم نیست....اخه جوابای ازاد ما که نیومده !!!!چون 2 مرحله ای بود یک مرحلش مونده..... به همه ی بچه ها تبریک میگم....انشاا... موفقیتای بعدیشون راس میگی:icon_pf (34): یادم نبود کنکور آزاد بعد از سراسری میاد:ws28: :ws28:
nasim184 12256 ارسال شده در 31 آبان، 2013 راس میگی:icon_pf (34): یادم نبود کنکور آزاد بعد از سراسری میاد:ws28: :ws28: اگه نگفته بودم یه خون و خونریزی راه مینداختی
mahnaz 7584 ارسال شده در 31 آبان، 2013 اگه نگفته بودم یه خون و خونریزی راه مینداختی خون و خونریزی برا چی؟؟؟ دانشگاه فقط دانشگاه آزاد
nasim184 12256 ارسال شده در 31 آبان، 2013 خون و خونریزی برا چی؟؟؟ دانشگاه فقط دانشگاه آزاد شوخی کردم.... نظر شما هم قابل احترام عزیزم.....
mahnaz 7584 ارسال شده در 31 آبان، 2013 شوخی کردم....نظر شما هم قابل احترام عزیزم..... من شخصا سواد یک نفر رو به دانشگاهش نمیدونم به همتش میدونم و چون خودم دانشگاه آزادی هستم میگم فقط دانشگاه آزاد
nasim184 12256 ارسال شده در 31 آبان، 2013 من شخصا سواد یک نفر رو به دانشگاهش نمیدونم به همتش میدونم و چون خودم دانشگاه آزادی هستم میگم فقط دانشگاه آزاد کاملا موفقم
Saye Noori 10314 ارسال شده در 31 آبان، 2013 بعد از مدتها که اومدم انجمن با دیدن این تاپیک خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم.... به همه دوستان خوبم تبریک میگم و براشون ارزوی موفقیت روز افزون دارم.................. :flowerysmile: :flowerysmile:
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 31 آبان، 2013 من شخصا سواد یک نفر رو به دانشگاهش نمیدونم به همتش میدونم و چون خودم دانشگاه آزادی هستم میگم فقط دانشگاه آزاد مقدمه و موخره نوشته ت به هم نمیخوره آ! بلخره همتش اگه هست که دیگه نباید بگی فقط دانشگاه آزادی!
mahnaz 7584 ارسال شده در 31 آبان، 2013 مقدمه و موخره نوشته ت به هم نمیخوره آ! بلخره همتش اگه هست که دیگه نباید بگی فقط دانشگاه آزادی! قبول شدن توی دانشگاه آزاد دلیل بر بی همتی نیست منظورم از همت توی رسیدن به هدفه و هدف فقط توی قبولی در نوع دانشگاه نیست با دانشگاه آزاد هم میشه به هدف رسید
masoud 65 835 ارسال شده در 2 آذر، 2013 تبریک دوباره به همه و همچنین به آبجی های گلم (وفا - فاطی جون - رضوان - نسیم و مدیر ارشد ) که بعد از من قبولیشونو اعلام کردن... صمیمانه بالاترین موفقیت ها رو براتون آرزو می کنم...
.Yaprak 15748 ارسال شده در 3 آذر، 2013 به همه بچه های ارشدیون رفتم تو پروفشون تبریک گفتم دو نفرشون پروفشون برا من بسته بود از همینجا بهشون تبریک میگم موفق باشن :flowerysmile:
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 3 آذر، 2013 کم کم بچه ها دارن خودشونو لو میدن که ارشد قبول شده بودن تعداد چه رفته بالا آقا خجالت نکشین همه بگین اگه قبول شدین نترسین
ارسال های توصیه شده