Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ ماشالا به شهرسازا :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ جریان چیه انقد شهر سازی زیاد قبولی میده لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییی خیلی خوش بحالتون انشالله روزیه من و بقیه دوستان خیلی دلم خواست من فعلا مشغله زیاد دارم انشالله سال آینده کنکور میدم برای منم دعا کنید از صمیم قلب به همتون تبریک میگم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ به دوستان جدید هم که قبول شدن تبریک میگم ایشالله موفقیت هاشون همینطور ادامه داشته باشه عاقا یعنی هیچکی اینجا نیست که دانشگاه آزاد قبول شده باشه که اسمش توی لیست باشه یا هست و نمیاد بگه... مگه دانشگاه آزاد قبول شدن چشه؟؟!! اگه کسی اومد گفت باید اسمشو اول بذاریاااااا ناسلامتی دانشگاه آزادی گفت دانشگاه غیر آزادی گفتن لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ به دوستان جدید هم که قبول شدن تبریک میگم ایشالله موفقیت هاشون همینطور ادامه داشته باشه عاقا یعنی هیچکی اینجا نیست که دانشگاه آزاد قبول شده باشه که اسمش توی لیست باشه یا هست و نمیاد بگه... مگه دانشگاه آزاد قبول شدن چشه؟؟!! اگه کسی اومد گفت باید اسمشو اول بذاریاااااا ناسلامتی دانشگاه آزادی گفت دانشگاه غیر آزادی گفتن دانشگاه ازاد هیچیشم نیست.... اخه جوابای ازاد ما که نیومده !!!!چون 2 مرحله ای بود یک مرحلش مونده..... به همه ی بچه ها تبریک میگم....انشاا... موفقیتای بعدیشون لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ دانشگاه ازاد هیچیشم نیست....اخه جوابای ازاد ما که نیومده !!!!چون 2 مرحله ای بود یک مرحلش مونده..... به همه ی بچه ها تبریک میگم....انشاا... موفقیتای بعدیشون راس میگی:icon_pf (34): یادم نبود کنکور آزاد بعد از سراسری میاد:ws28: :ws28: لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ راس میگی:icon_pf (34): یادم نبود کنکور آزاد بعد از سراسری میاد:ws28: :ws28: اگه نگفته بودم یه خون و خونریزی راه مینداختی لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اگه نگفته بودم یه خون و خونریزی راه مینداختی خون و خونریزی برا چی؟؟؟ دانشگاه فقط دانشگاه آزاد لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خون و خونریزی برا چی؟؟؟ دانشگاه فقط دانشگاه آزاد شوخی کردم.... نظر شما هم قابل احترام عزیزم..... لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ شوخی کردم....نظر شما هم قابل احترام عزیزم..... من شخصا سواد یک نفر رو به دانشگاهش نمیدونم به همتش میدونم و چون خودم دانشگاه آزادی هستم میگم فقط دانشگاه آزاد لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ من شخصا سواد یک نفر رو به دانشگاهش نمیدونم به همتش میدونم و چون خودم دانشگاه آزادی هستم میگم فقط دانشگاه آزاد کاملا موفقم لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ بعد از مدتها که اومدم انجمن با دیدن این تاپیک خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم.... به همه دوستان خوبم تبریک میگم و براشون ارزوی موفقیت روز افزون دارم.................. :flowerysmile: :flowerysmile: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ من شخصا سواد یک نفر رو به دانشگاهش نمیدونم به همتش میدونم و چون خودم دانشگاه آزادی هستم میگم فقط دانشگاه آزاد مقدمه و موخره نوشته ت به هم نمیخوره آ! بلخره همتش اگه هست که دیگه نباید بگی فقط دانشگاه آزادی! لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ مقدمه و موخره نوشته ت به هم نمیخوره آ! بلخره همتش اگه هست که دیگه نباید بگی فقط دانشگاه آزادی! قبول شدن توی دانشگاه آزاد دلیل بر بی همتی نیست منظورم از همت توی رسیدن به هدفه و هدف فقط توی قبولی در نوع دانشگاه نیست با دانشگاه آزاد هم میشه به هدف رسید لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک دوباره به همه و همچنین به آبجی های گلم (وفا - فاطی جون - رضوان - نسیم و مدیر ارشد ) که بعد از من قبولیشونو اعلام کردن... صمیمانه بالاترین موفقیت ها رو براتون آرزو می کنم... لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ تبرییییییییییکککککککککککک لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ به همه بچه های ارشدیون رفتم تو پروفشون تبریک گفتم دو نفرشون پروفشون برا من بسته بود از همینجا بهشون تبریک میگم موفق باشن :flowerysmile: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ کم کم بچه ها دارن خودشونو لو میدن که ارشد قبول شده بودن تعداد چه رفته بالا آقا خجالت نکشین همه بگین اگه قبول شدین نترسین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده