pesare irani 41805 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ درود به همه دوستان [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] امروز بالاخره ه ه نتایج ارشد اعلام شدو نتیجه یک سال تلاس مشخص شد همین جا به همه دوستانی که قبول شدن ن تبریک میگم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اقایون و خانوم های عزیز آریودخت برنامه ریزی شهری مشهد ----------------------------------------------------- Abbas.H علم و صنعت تهران ------------------------------------------- برادر دختر باران دانشگاه هنر تهران روزانه ------------------------------------------ ikaros مهندسی شیمی ، بیوتکنولوژی و داروسازی یونی خودشون:w58::w58::w58: ---------------------------------------------- somayeh mech شبانه علم و صنعت --------------------------- Sadegh Tafakor علم و صنعت ------------------------------------------------------ faaarnaz برنامه ریزی منطقه ای شهید بهشتی ----------------------------------- Ebrahim Heidari معماری _ دانشگاه دزفول (روزانه) ----------------------------------- rahimiedris علم و صنعت (روزانه) ----------------------------------- MH.Sayyadi برنامه ریزی شهری_ دانشگاه تهران ----------------------------------- S.Ahmadi نانو بیوتکنولوژِی_ دانشگاه تهران_ روزانه ----------------------------------- masoud 65 مدیریت شهری_تهران ----------------------------------- Hamid Ghobadi حشره شناسی کشاورزی _ دانشگاه تهران _روزانه raz-raz طراحی شهری دانشگاه هنر تهران ----------------------------------- fatyjo0on برنامه ریزی شهری یزد ----------------------------------- rezvan87 برنامه ریزی شهری یزد ----------------------------------- nasim184 طراحی شهری مشهد ----------------------------------- afshin-18 مردود علمی ادامه دارد:icon_gol: 78 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ باز هم تبریک به همشون و آرزوی موفق بیشتر برای همه دوستان گلم:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم دوستانی که قبول شدن موفق باشن دوستانی هم که قصد دارن دوباره تلاش کنن آرزوی موفقیت براشون میکنم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم شیرینی بدید تاااااااااااااااااااااااااااااا دست بزنیم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ woww kheili tabrik be hamatoun:flowerysmile: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم دانشگاه مردود قبول شدم درج کن خواهشا لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم ب این عزیزان تبریک میگم.......با ارزوی موفقیت های بیشتر منم ک مردود اعلام شدم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ برادر دختر باران دانشگاه هنر تهران روزانه -- خعلی باحالی مرسی.مرسی.بابا اینقد که من ذوق زده شدم خودش نه. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم دانشگاه مردود قبول شدمدرج کن خواهشا لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه دوستان که قبول شدن تبریک میگم ایشالا قبولی خودم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریکات مارو هم پذیرا باشید:دی لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یادم رفت تبریک بگم تبریک ان شا الله دکترا آمریکا تا حالا یه بدبخت مردود ندیدی لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همگی تبریک میگمممم:hapydancsmil: امیدوارم به آرزو ها و هدف های دیگه زندگیتونم برسید لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم برای دوستانی که قبول شدن آرزوی موفقیت های بیشتر میکنم برای دوستانی که سال های بعد قصد شرکت کردن دارند آرزوی قبولی دارم و برای دوستانی که از این مرحله رد شدن یا نمیخوان رد بشن هم آرزوی بازم موفقیت دارم لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریکات فراوان ایشالا سال بعد بقیه دوستان قبول شن خیلی خوشحال شدم لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه دوستان تبریک میگم من رو هم اضافه کنین برنامه ریزی منطقه ای شهید بهشتی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه دوستان از صمیم قلب تبریک میگم عزیزان مردود هم ایشاله سال بعد ازشون شیرینی میگیریم لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ Salam :icon_gol::icon_gol:man ham az samime qhalb be qabool shode ha tabrik migam:icon_gol::icon_gol: :a030:oonayi ham ke natijeye delkhaheshoono nagereftan, ishala ke sal e baad qabool shan لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده