pesare irani 41805 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 27 آبان، 2013 درود به همه دوستان [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] امروز بالاخره ه ه نتایج ارشد اعلام شدو نتیجه یک سال تلاس مشخص شد همین جا به همه دوستانی که قبول شدن ن تبریک میگم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اقایون و خانوم های عزیز آریودخت برنامه ریزی شهری مشهد ----------------------------------------------------- Abbas.H علم و صنعت تهران ------------------------------------------- برادر دختر باران دانشگاه هنر تهران روزانه ------------------------------------------ ikaros مهندسی شیمی ، بیوتکنولوژی و داروسازی یونی خودشون:w58::w58::w58: ---------------------------------------------- somayeh mech شبانه علم و صنعت --------------------------- Sadegh Tafakor علم و صنعت ------------------------------------------------------ faaarnaz برنامه ریزی منطقه ای شهید بهشتی ----------------------------------- Ebrahim Heidari معماری _ دانشگاه دزفول (روزانه) ----------------------------------- rahimiedris علم و صنعت (روزانه) ----------------------------------- MH.Sayyadi برنامه ریزی شهری_ دانشگاه تهران ----------------------------------- S.Ahmadi نانو بیوتکنولوژِی_ دانشگاه تهران_ روزانه ----------------------------------- masoud 65 مدیریت شهری_تهران ----------------------------------- Hamid Ghobadi حشره شناسی کشاورزی _ دانشگاه تهران _روزانه raz-raz طراحی شهری دانشگاه هنر تهران ----------------------------------- fatyjo0on برنامه ریزی شهری یزد ----------------------------------- rezvan87 برنامه ریزی شهری یزد ----------------------------------- nasim184 طراحی شهری مشهد ----------------------------------- afshin-18 مردود علمی ادامه دارد:icon_gol: 78
mahnaz 7584 ارسال شده در 27 آبان، 2013 باز هم تبریک به همشون و آرزوی موفق بیشتر برای همه دوستان گلم:icon_gol::icon_gol:
sasan2007 1323 ارسال شده در 27 آبان، 2013 به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم دوستانی که قبول شدن موفق باشن دوستانی هم که قصد دارن دوباره تلاش کنن آرزوی موفقیت براشون میکنم
آرتاش 33340 ارسال شده در 27 آبان، 2013 تبریک میگم شیرینی بدید تاااااااااااااااااااااااااااااا دست بزنیم
!BARAN 4887 ارسال شده در 27 آبان، 2013 منم ب این عزیزان تبریک میگم.......با ارزوی موفقیت های بیشتر منم ک مردود اعلام شدم
دختر باران 18625 ارسال شده در 27 آبان، 2013 برادر دختر باران دانشگاه هنر تهران روزانه -- خعلی باحالی مرسی.مرسی.بابا اینقد که من ذوق زده شدم خودش نه.
afshin18 11175 ارسال شده در 27 آبان، 2013 یادم رفت تبریک بگم تبریک ان شا الله دکترا آمریکا تا حالا یه بدبخت مردود ندیدی
ooraman 22216 ارسال شده در 27 آبان، 2013 به همگی تبریک میگمممم:hapydancsmil: امیدوارم به آرزو ها و هدف های دیگه زندگیتونم برسید
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آبان، 2013 منم برای دوستانی که قبول شدن آرزوی موفقیت های بیشتر میکنم برای دوستانی که سال های بعد قصد شرکت کردن دارند آرزوی قبولی دارم و برای دوستانی که از این مرحله رد شدن یا نمیخوان رد بشن هم آرزوی بازم موفقیت دارم
s.zarei 3090 ارسال شده در 27 آبان، 2013 تبریکات فراوان ایشالا سال بعد بقیه دوستان قبول شن خیلی خوشحال شدم
faaarnaz 5345 ارسال شده در 27 آبان، 2013 به همه دوستان تبریک میگم من رو هم اضافه کنین برنامه ریزی منطقه ای شهید بهشتی
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 آبان، 2013 به همه دوستان از صمیم قلب تبریک میگم عزیزان مردود هم ایشاله سال بعد ازشون شیرینی میگیریم
Adel00 5292 ارسال شده در 27 آبان، 2013 Salam :icon_gol::icon_gol:man ham az samime qhalb be qabool shode ha tabrik migam:icon_gol::icon_gol: :a030:oonayi ham ke natijeye delkhaheshoono nagereftan, ishala ke sal e baad qabool shan
ارسال های توصیه شده