bar☻☻n 5895 ارسال شده در 27 آبان، 2013 *امیر سیاهپوش* صحرای جان! به نم نم باران سلام کن باران! تو هم برو به بیابان سلام کن دارد بهارِ روحِ گل از راه می رسد پاشو تمام قامت و با جان سلام کن سجده ببر بر این گِل مخمور جبرئیل والا مَلَک! به حضرت انسان سلام کن بالا نشین! نگاه به پایین گناه نیست گاهی به مور خستهی سلیمان سلام کن با خاطیان خسته، به در ماندگان راه مومن! رحیم باش، مسلمان! سلام کن ترفیعِ روحِ عاجز دون رتبه ی حقیر سلطانِ بر سریر! به دربان سلام کن بی کس نشسته پشت در ای آسمان پیر! مهمان توست ماه، به مهمان سلام کن 25
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 27 آبان، 2013 *امیر سیاهپوش* صحرای جان! به نم نم باران سلام کن باران! تو هم برو به بیابان سلام کن دارد بهارِ روحِ گل از راه می رسد پاشو تمام قامت و با جان سلام کن سجده ببر بر این گِل مخمور جبرئیل والا مَلَک! به حضرت انسان سلام کن بالا نشین! نگاه به پایین گناه نیست گاهی به مور خستهی سلیمان سلام کن با خاطیان خسته، به در ماندگان راه مومن! رحیم باش، مسلمان! سلام کن ترفیعِ روحِ عاجز دون رتبه ی حقیر سلطانِ بر سریر! به دربان سلام کن بی کس نشسته پشت در ای آسمان پیر! مهمان توست ماه، به مهمان سلام کن جالب بود من هم سلام می کنم 3
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2013 قشنگ بودااااا شعر خودته ؟ تشکر از شماااا :شادمانی: خوشحالم که لذت می برید. نه بالاش نوشتم اسم شاعر رو. جناب افشین سیاهپوش شاعرش هستن. 2
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2013 ما پارسی زبانیم و درود میگوییم اتفاقاً درود معنایی فراتر از سلام هم داره. درود این پایینی رو بخونید... http://www.noandishaan.com/forums/thread117961.html#post1305176 3
sam arch 55879 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 سلام به خوابِ زمستانی ام... که هم ریتم با صدای باران شده است... سلام به آن رویا که در سپیده ی زمستان آب شد و باران شد و ترمه شد و شبنم شد و ماسید بر پنجره ی اتاق.... سلام.... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 تیر، 2014 میخواستم به باران بدرود بگویم تا اینکه تو به صحرای دلم باریدی
ارسال های توصیه شده