bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ *امیر سیاهپوش* صحرای جان! به نم نم باران سلام کن باران! تو هم برو به بیابان سلام کن دارد بهارِ روحِ گل از راه می رسد پاشو تمام قامت و با جان سلام کن سجده ببر بر این گِل مخمور جبرئیل والا مَلَک! به حضرت انسان سلام کن بالا نشین! نگاه به پایین گناه نیست گاهی به مور خستهی سلیمان سلام کن با خاطیان خسته، به در ماندگان راه مومن! رحیم باش، مسلمان! سلام کن ترفیعِ روحِ عاجز دون رتبه ی حقیر سلطانِ بر سریر! به دربان سلام کن بی کس نشسته پشت در ای آسمان پیر! مهمان توست ماه، به مهمان سلام کن 25 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ *امیر سیاهپوش* صحرای جان! به نم نم باران سلام کن باران! تو هم برو به بیابان سلام کن دارد بهارِ روحِ گل از راه می رسد پاشو تمام قامت و با جان سلام کن سجده ببر بر این گِل مخمور جبرئیل والا مَلَک! به حضرت انسان سلام کن بالا نشین! نگاه به پایین گناه نیست گاهی به مور خستهی سلیمان سلام کن با خاطیان خسته، به در ماندگان راه مومن! رحیم باش، مسلمان! سلام کن ترفیعِ روحِ عاجز دون رتبه ی حقیر سلطانِ بر سریر! به دربان سلام کن بی کس نشسته پشت در ای آسمان پیر! مهمان توست ماه، به مهمان سلام کن جالب بود من هم سلام می کنم 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ قشنگ بودااااا شعر خودته ؟ تشکر از شماااا :شادمانی: خوشحالم که لذت می برید. نه بالاش نوشتم اسم شاعر رو. جناب افشین سیاهپوش شاعرش هستن. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ما پارسی زبانیم و درود میگوییم 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ما پارسی زبانیم و درود میگوییم اتفاقاً درود معنایی فراتر از سلام هم داره. درود این پایینی رو بخونید... http://www.noandishaan.com/forums/thread117961.html#post1305176 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام به خوابِ زمستانی ام... که هم ریتم با صدای باران شده است... سلام به آن رویا که در سپیده ی زمستان آب شد و باران شد و ترمه شد و شبنم شد و ماسید بر پنجره ی اتاق.... سلام.... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ میخواستم به باران بدرود بگویم تا اینکه تو به صحرای دلم باریدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده