Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ، بچه ها كمك كسي اينجا هست كه سايت پايان نامش روبرو فرهنگسرا نياوران بوده باشه؟ 11هزار متر زمين خاكي بوده روبرو فرهنگسرا نياوران يه زماني حالا منم زميني كه انتخاب كردم واسه پايان نامم اونجاس ولي عكس از ديد انساني ازش ندارم استادم گير داده ميگه بايد عكس داشته باشي از سايتت . رفتم از اونجا عكس بگيرم ديدم به به خيلي شيك و مجلسي ساختن اونجارو . :icon_pf (34): حالا اينجا كسي هست بتونه كمكم كنه عكسي از قبل ساخته شدنش داشته باشه؟ 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ، بچه ها كمك كسي اينجا هست كه سايت پايان نامش روبرو فرهنگسرا نياوران بوده باشه؟ 11هزار متر زمين خاكي بوده روبرو فرهنگسرا نياوران يه زماني حالا منم زميني كه انتخاب كردم واسه پايان نامم اونجاس ولي عكس از ديد انساني ازش ندارم استادم گير داده ميگه بايد عكس داشته باشي از سايتت . رفتم از اونجا عكس بگيرم ديدم به به خيلي شيك و مجلسي ساختن اونجارو . :icon_pf (34): حالا اينجا كسي هست بتونه كمكم كنه عكسي از قبل ساخته شدنش داشته باشه؟ سلام سایت من روبروی فرهنگسرا نیاوران بود تا 2 ماه پیش که پارکینگ بود 4 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ، آره هنوزم یه قسمتش پارکینگه ، یه قسمتش زمین فوتبال شده یه قسمت دیگشم زمین والیبال عکس داری ازش؟ 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ، بچه ها كمك كسي اينجا هست كه سايت پايان نامش روبرو فرهنگسرا نياوران بوده باشه؟ 11هزار متر زمين خاكي بوده روبرو فرهنگسرا نياوران يه زماني حالا منم زميني كه انتخاب كردم واسه پايان نامم اونجاس ولي عكس از ديد انساني ازش ندارم استادم گير داده ميگه بايد عكس داشته باشي از سايتت . رفتم از اونجا عكس بگيرم ديدم به به خيلي شيك و مجلسي ساختن اونجارو . :icon_pf (34): حالا اينجا كسي هست بتونه كمكم كنه عكسي از قبل ساخته شدنش داشته باشه؟ ببین خانمی من دارم، اما مال چند سال پیشه 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ما یکی از پروژه هامون اینجا بود ، ترم 1 یا 2 ، اما هیچ فایلی ازش ندارم تو لپ تاپ ، حتی خود پروژمونم ندارم 5 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ستاره جون منم واسه قدیمشو میخوام 3 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی میناا جون خیلی لطف کردی ، اینا هم خیلی خوبه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ عزیزم اشکال نداره مرسییی از محبتت :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ستاره جون منم واسه قدیمشو میخوام عکسام ماله دوسال پیشه_سایتم ماله 85 یا 87هستش بذارم؟ تا کی میخوای؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی میناا جون خیلی لطف کردی ، اینا هم خیلی خوبه:hapydancsmil: خواهش میکنم عزیزم خوشحالم که بدردت خورد 6 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ عکسام ماله دوسال پیشه_سایتم ماله 85 یا 87هستش بذارم؟ تا کی میخوای؟ مرسی ستاره جون ، آره عزیزم بذاری ممنون میشم یکشنبه میخوام به استادم نشون بدم 4 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ خواهش میکنم عزیزمخوشحالم که بدردت خورد مرسی عزیزم که کمکم کردی :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ منو باش، فکر میکردم سایتش ماله 85_87 هستش ،خوبه خودم گذاشتم ببین این سایتش به دردت میخوره اما تاریخ عکسبرداری:1374تاریخ تهیه نقشه : 1379 هستش. به این لینک مراجعه کن: [h=3]سایت ناحیه اطراف پارکـــ نیاوران (اتوکد)[/h] 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ ما طرح 3 ( طراحی مجتمع تفریحی و رفاهی ) که داشتیم باید تو این محدوده طراحی میکردم. یه عکس هوایی داشتیم : + این عکسیه که توش محدوده زمین مشخص شده + عکس هوایی بدون نشانه گذاری اینم زمینش تو اتوکد بود_ اگر بخوای میدم فایلشو_ کل زمینش هستش با پارک وزمین فوتبال و پارکینگ ،خطوط تو پوگرافیم توش نشون داده شده و بگم زمینش خیلی شیبش زیاده..... استاده ماهم ازمون خواسته بود که با شیبش بازی کنیم 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ عکس ها رو دوسال پیش گرفتم و میدونم هرکدومشون کجا و کدوم نقطه از سایت هستش، اگه لازم داشتی میتونم حتی روی سایت نشونت بدم. مورد دیگه ، یه سری عکس از ساختمون های دور بر این سایت گرفتم، که اون هارو هم اگر لازم داشتی در اختیارت قرار میدم، عکس از زمین والیبالشو ندارم. برای اینکه عکس هارو در سایز اصلیش ببینی روشون کلیک کن ،چون تعدادش زیاد بود نمایشش رو در حالت کوچیک گذاشتم که صفحه سنگین نشه قبل از زمین پارکینگ یه شهر کتاب هستش 1. زمین پارکینگ اختصاصی 2. 3. 4. 5. پشت زمین پارکینگ اختصاصی 6. 7. 8. زمین فوتبال که کنار پارکینگ اختصاصیه 9. پیش زمین فوتبال یه پارکه،اسمش بوستان نیاکان هستش 10. 11. 12. اینم ورودیه فرهنگسرای نیاوران 13. اینم یکی از ساختمون هایی هستش که نزدیکه سایته 14. 5 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ عکس ها رو دوسال پیش گرفتم و میدونم هرکدومشون کجا و کدوم نقطه از سایت هستش، اگه لازم داشتی میتونم حتی روی سایت نشونت بدم.مورد دیگه ، یه سری عکس از ساختمون های دور بر این سایت گرفتم، که اون هارو هم اگر لازم داشتی در اختیارت قرار میدم، عکس از زمین والیبالشو ندارم. برای اینکه عکس هارو در سایز اصلیش ببینی روشون کلیک کن ،چون تعدادش زیاد بود نمایشش رو در حالت کوچیک گذاشتم که صفحه سنگین نشه قبل از زمین پارکینگ یه شهر کتاب هستش 1. زمین پارکینگ اختصاصی 2. 3. 4. 5. پشت زمین پارکینگ اختصاصی 6. 7. 8. زمین فوتبال که کنار پارکینگ اختصاصیه 9. پیش زمین فوتبال یه پارکه،اسمش بوستان نیاکان هستش 10. 11. 12. اینم ورودیه فرهنگسرای نیاوران 13. اینم یکی از ساختمون هایی هستش که نزدیکه سایته 14. مرسییی عزیزمم خیلی لطف کردیی :hapydancsmil::love070: 5 لینک به دیدگاه
idam 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ SLM . bacheha man interm tarhe 4,5,6 baham daram kasii porojhe tarhe nahayii ezafee nadaree???? لینک به دیدگاه
mahsaaa arch 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ سلام خواهش میکنم کمکم کنید موضوع پایان نامه من طراحی مقبره شمس هست و حالا برای جمع کردن رسالم به مشکل بر خوردم ,برای طرح مساله,ضرورت واهمیت مساله,هدف گذاری پژوهش,اهداف اصلی و اهاف جانبی,خواهش میکنم کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ سلام خواهش میکنم کمکم کنید موضوع پایان نامه من طراحی مقبره شمس هست و حالا برای جمع کردن رسالم به مشکل بر خوردم ,برای طرح مساله,ضرورت واهمیت مساله,هدف گذاری پژوهش,اهداف اصلی و اهاف جانبی,خواهش میکنم کمکم کنید سلام خوش اومدید.. برای طراحی همچین موضوعاتی برخی اساتید میگن اول برید واطلاعات راجع به خود شخص پیدا کنید وحالا اگه شخص شاعر -نویسنده ویا فیلسوف باشه و... مطالعه ی نوشته هاش شاید بتونه در شناخت شخص تاثیر گذار باشه.. همچنین بررسی نمونه هایی که وجود داره میتونه بهتون کمک کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده