afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ برخی از جوانان خوشبختی را در انتخاب دختر از خانواده ثروتمند می دانند و برخی تحصیلات و عده ای نیز محو جمال یار شده و زیبارویی دختر را ملاک خوشبختی و ازدواج با دختر زیبا می دانند. اما حضرت محمد (ص) معیار ازدواج را چنین بیان می فرمایند: هر کس با زنی به خاطر مالش ازدواج کند، خداوند او را به مال وی واگذار خواهد کرد. و هر کس به خاطر زیبایی اش ازدواج کند، در او چیزی را که خوشایند او نیست خواهد دید. و هر کس به خاطر دینش ازدواج کند، خداوند تمامی این مزایا را برای او جمع خواهد کرد. 18 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ چه پسر و چه دختر فرقی نداره کسی به خاطر ثروت و زیبایی و هر چیر دیگه به غیر شخصیت و درون شخص با کسی ازدواج کنه فکر نکنم لایق یاشه بنظرم خیلی پست هست هرچند که این روزها بیشتر دنبال پول و این چیزا هستند دیدم کسی و که بخاطر ثروت ازدواج کرده اما اون ثروت شده بزرگ ترین کابوس زندگیش 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ علاقه باشه ثروت هم باشه خوبه منم دیدم شخصی با علاقه شدید ازدواج کرده ولی به خاطر مشکلات مالی اختلاف پیدا کردن هر چیزی حد تعادلش خوبه. 7 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ علاقه باشه ثروت هم باشه خوبه منم دیدم شخصی با علاقه شدید ازدواج کرده ولی به خاطر مشکلات مالی اختلاف پیدا کردن هر چیزی حد تعادلش خوبه. درست تعادل خوبه اما بنظر شما اون کسی که بخاطر مشکل مالی اختلاف پیدا کرده یک علاقه ظاهری نبوده؟ ثروت آدما درون آدماست.آدم وقتی ملاکش پول باشه علاقه هم پولی میشه که مشکل مالی میشه اختلاف 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ درست تعادل خوبه اما بنظر شما اون کسی که بخاطر مشکل مالی اختلاف پیدا کرده یک علاقه ظاهری نبوده؟ ثروت آدما درون آدماست.آدم وقتی ملاکش پول باشه علاقه هم پولی میشه که مشکل مالی میشه اختلاف ببینید.آادم باید واقع بین باشه تو جامعه 1 نگاهی بندازید.زندگی بدون پول دیر یا زود زشتیهاشو بهتون نشون میده البته ادم ها متفاوتن کسانی هستن با علاقه و بدن پول زندگی میکنن کسایی هم هستن بی علاقه و با پول اما من هم میخوام علاقه باشه هم پول.نمیتونم کیشو نادیده بگیرم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ببینید.آادم باید واقع بین باشه تو جامعه 1 نگاهی بندازید.زندگی بدون پول دیر یا زود زشتیهاشو بهتون نشون میده البته ادم ها متفاوتن کسانی هستن با علاقه و بدن پول زندگی میکنن کسایی هم هستن بی علاقه و با پول اما من هم میخوام علاقه باشه هم پول.نمیتونم کیشو نادیده بگیرم حرفتون درسته اما مسلما همیشه پول حرف اول رو نمیزنه اول از همه علاقه هست 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ حرفتون درسته اما مسلما همیشه پول حرف اول رو نمیزنهاول از همه علاقه هست مسلما همینطوره تا وقتی علاقه نباشه اصلا به طرف فکر نمیکنی چه برسه به پولش 5 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ببینید.آادم باید واقع بین باشه تو جامعه 1 نگاهی بندازید.زندگی بدون پول دیر یا زود زشتیهاشو بهتون نشون میده البته ادم ها متفاوتن کسانی هستن با علاقه و بدن پول زندگی میکنن کسایی هم هستن بی علاقه و با پول اما من هم میخوام علاقه باشه هم پول.نمیتونم کیشو نادیده بگیرم بحث سر شما نیست شما هم میتونید برید یک سری به دادگاه های خانواده بزنید و با کسایی که ملاکشون غیر خود شخص بوده صحبت کنید اون وقت متوجه منظورم میشید درست هست پول توی زندگی امروزی موثر هست اما نمیشه بخاط ثروت با یک نفر ازدواج کرد کسی که بخاطر ملاک های جز اون شخص ازدواج کنه قطعا روزی خودش هم کنار گذاشته میشه خاطر مالش ازدواج کند، خداوند او را به مال وی واگذار خواهد کرد. و هر کس به خاطر زیبایی اش ازدواج کند، در او چیزی را که خوشایند او نیست خواهد دید. 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بحث سر شما نیستشما هم میتونید برید یک سری به دادگاه های خانواده بزنید و با کسایی که ملاکشون غیر خود شخص بوده صحبت کنید اون وقت متوجه منظورم میشید درست هست پول توی زندگی امروزی موثر هست اما نمیشه بخاط ثروت با یک نفر ازدواج کرد کسی که بخاطر ملاک های جز اون شخص ازدواج کنه قطعا روزی خودش هم کنار گذاشته میشه خاطر مالش ازدواج کند، خداوند او را به مال وی واگذار خواهد کرد. و هر کس به خاطر زیبایی اش ازدواج کند، در او چیزی را که خوشایند او نیست خواهد دید. متوجه هستم تو پست قبلی هم گفتم.تا علاقه نباشه فک نمیکنم کسی بتونه به بقیه موارد از جمله پول توجه کنه....... چون خیلی ملاک های مهمتری برای ازدواج هست نسبت به ثروت.منظورمنم پولی هست که بشه 1 زندگی راحت و بی درد سر داشت. 5 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منظورمنم پولی هست که بشه 1 زندگی راحت و بی درد سر داشت. جدا از این بحث زندگی راحت مال تو فیلم هاست با این وضع مملکت.اگه نگاه کنید همه به نوعی گرفتارن 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ جدا از این بحث زندگی راحت مال تو فیلم هاست با این وضع مملکت.اگه نگاه کنید همه به نوعی گرفتارن تجربه نشون داده گرفتاری مال ما عوامه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ جدا از این بحث زندگی راحت مال تو فیلم هاست با این وضع مملکت.اگه نگاه کنید همه به نوعی گرفتارن درسته.اما با تفکر درست و عاقلانه میشه این گرفتاریهارو حداقلش کرد. 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تجربه نشون داده گرفتاری مال ما عوامه یعنی جز سران مملکتی دیگه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی جز سران مملکتی دیگه بحث سیاسی ممنوعه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سه شرط ازدواج: 1- خانواده دختر و پسر از نظر سطح اجتماعی برابر یا خانواده دختر یک درجه پایین تر باشه. 2-مادرزن جوان باشه 3-خواهر زن نداشته باشه 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ باید ببینی هدف از ازدواج چیه؟ یه عده تو جو پول هستنن:84eb3ampc0vsywihe0i به دلیل اعتقاداتم علاقه ای به پول و ادم های پولدار ندارم (نه اینکه به پول احتیاج ندارم دوست دارم جوری زندگی کنم که نه به خاطر پول درآوردن زجر بکشم نه به خاطر کم پولی زجر بکشم) وقتی یه پولدار می بینم یاد اهنگ" تو حلقم" شاهین میوفتم و با فکر شیوه ی فکر و زندگی و دغدغه هاشون حالت تهوع بهم دست می ده بعضی از پولدار ها هستن که متفاوت هستن ولی بعد از گذشتن سنین جوانی به همون شکل بقیه ی پولدارا در میان یا به دلیل مرامشون پولاشون رو می بخشن به فقرا و شبیه ادمای دیگه میشن(پیشنهاد می کنم در این باره فیلم 1900 یا همون novecento رو ببینید) درمورد زیبایی : تا کسی به نظرت زیبا نباشه نمی تونی بهش علاقه مند شی درمورد اخلاق هم : افراد روانی رو دوست دارم (البته دو نوع روانی هست یه نمونه اش فقط خوبه) 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بحث سیاسی ممنوعه:vahidrk: سیاسی نبود که جمله سوالی بود 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ پس همه نباید ازدواج کنن....چون جز پول و زیبایی همه چیز داره کمرنگ می شه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سه شرط ازدواج: 1- خانواده دختر و پسر از نظر سطح اجتماعی برابر یا خانواده دختر یک درجه پایین تر باشه. 2-مادرزن جوان باشه 3-خواهر زن نداشته باشه دو مورد قرمز ب چه علت؟ 3 لینک به دیدگاه
yase moattar 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من که فکر میکنم اگه علاقه ی واقعی وجود داشته باشه پول هم خودش میاد اینقد ادما همدیگرو خیلی دوست داشتن ولی از صفر شروع کردن و الان به همه چیز هم رسیدن مهم عشق واقعی تو زندگیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده