bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ میرزا کوتاه شده ی "امیرزاده" است. میرزا: میر (مخفف امیر) + زا (مخفف زاده) = امیرزاده این واژه ظاهراً از زمان تیموریان رواج یافته است. در دوره ی قاجار هرگاه پیش از نام افراد ذکر می شد، به معنای «آقا» بود. مانند: میرزاجعفر و اگر بعد از نام افراد می آمد دلیل بر شاهزادگی بود. مانند: محمدعلی میرزا- احمد میرزا بعدها به عنوان یک لقب محترمانه برای افراد با سواد بدون توجه به نکته ای که ذکر شد به کار رفت. حتی کار به جایی رسید که میرزا به تنهایی یک نام شد؛ بی آنکه دارنده ی آن امیرزاده باشد. 47 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ میرزا کوتاه شده ی "امیرزاده" است. میرزا: میر (مخفف امیر) + زا (مخفف زاده) = امیرزاده این واژه ظاهراً از زمان تیموریان رواج یافته است. در دوره ی قاجار هرگاه پیش از نام افراد ذکر می شد، به معنای «آقا» بود. مانند: میرزاجعفر و اگر بعد از نام افراد می آمد دلیل بر شاهزادگی بود. مانند: محمدعلی میرزا- احمد میرزا بعدها به عنوان یک لقب محترمانه برای افراد با سواد بدون توجه به نکته ای که ذکر شد به کار رفت. حتی کار به جایی رسید که میرزا به تنهایی یک نام شد؛ بی آنکه دارنده ی آن امیرزاده باشد. یعنی به من میگن میرزا مجید منو تحویل می گیرند از بابت دعوتت ممنون جالب بود 11 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی bar- ҉҉ --҉҉ -n شاید اگه میرزا بودیم، زندگیمون یه جور دیگه بود ! 13 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی جالب بود از دعوت ممنون بارون 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ چه جالب من اگه مرد بودم و اون زمان بدنیا میومدم میشدم میرزا دل مانده میرزا یعنی "آقا دل مانده شاهزاده":ws3: 9 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به همه میرزا های گل انجمن:icon_pf (95)::icon_pf (95)::ffuzma2nlljlasbauln:ffuzma2nlljlasbauln 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ گذشت دوره زمونه خان و خان بازی شما راست میگی خان الان هرکی پول داشته باشه خان یا میرزاست دیگه به اصل و نصب کاری ندارن 5 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کسی که جای لاتی حرف زدن اندازه ی یه جو، مرام داشته باشه بهش میگن میرزا یا خان که اینجور مواقه طرفمونو که مرام خرج کرده اینجور صدا میزنن... چطوری خاااااان؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ازتون ممنونم ولی میشه نظرطون در مورد میرزا قاسمی چیه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تو شهر ما به افرادی که مادرشون سید هست ولی پدرشون نه میگن میرزا 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی bar- ҉҉ --҉҉ -n چه تنوعی میدی به oo های ما!:w42: ممنون از شما. ممنون از همه بسی خنده شد. آفرین میرزاجان ها و جان میرزاها!:persiana__hahaha: کلاسا مفرح هستن. 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ توی جهنم؟!!!!!!!!!!!:girl_blush2: توی یه قسمتی از جهنم که من اونجام 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خدا خیلی بزرگه ازش بخواه بهشتی بشییه جابه جایی لازمه دوستم من که دیدمش بزرگی توش ندیدم شبیه بادکنک پوچ و توخالی بود خودت دیدیش که این حرفی می زنی؟ مطمئنی توهم نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ صددرصدنخواستی که ببینی سعی کن یه لحظه به وجود خودت فکر کن یه زمانی به قول خودم ارتباط برقرار می کردم به قول خودم حسش می کردم ولی همه اش توهم الان یه همچین ارتباطی رو با لپ تاپم برقرار کنم فقط کافیه به لپ تاپم ایمان داشته باشم واقعا برام خنده داره یکی اون بالا نشسته باشه و یه چماقم تو دستش و داره نظارت می کنه 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ به بچه مادر سید یا سادات هم میرزا میگن 5 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ میرزا هم چه داستانی داشته واسه خودش ما نمیدونستیم...! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده