bar☻☻n 5895 ارسال شده در 26 آبان، 2013 میرزا کوتاه شده ی "امیرزاده" است. میرزا: میر (مخفف امیر) + زا (مخفف زاده) = امیرزاده این واژه ظاهراً از زمان تیموریان رواج یافته است. در دوره ی قاجار هرگاه پیش از نام افراد ذکر می شد، به معنای «آقا» بود. مانند: میرزاجعفر و اگر بعد از نام افراد می آمد دلیل بر شاهزادگی بود. مانند: محمدعلی میرزا- احمد میرزا بعدها به عنوان یک لقب محترمانه برای افراد با سواد بدون توجه به نکته ای که ذکر شد به کار رفت. حتی کار به جایی رسید که میرزا به تنهایی یک نام شد؛ بی آنکه دارنده ی آن امیرزاده باشد. 47
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 26 آبان، 2013 میرزا کوتاه شده ی "امیرزاده" است. میرزا: میر (مخفف امیر) + زا (مخفف زاده) = امیرزاده این واژه ظاهراً از زمان تیموریان رواج یافته است. در دوره ی قاجار هرگاه پیش از نام افراد ذکر می شد، به معنای «آقا» بود. مانند: میرزاجعفر و اگر بعد از نام افراد می آمد دلیل بر شاهزادگی بود. مانند: محمدعلی میرزا- احمد میرزا بعدها به عنوان یک لقب محترمانه برای افراد با سواد بدون توجه به نکته ای که ذکر شد به کار رفت. حتی کار به جایی رسید که میرزا به تنهایی یک نام شد؛ بی آنکه دارنده ی آن امیرزاده باشد. یعنی به من میگن میرزا مجید منو تحویل می گیرند از بابت دعوتت ممنون جالب بود 11
vergil 11695 ارسال شده در 26 آبان، 2013 مرسی bar- ҉҉ --҉҉ -n شاید اگه میرزا بودیم، زندگیمون یه جور دیگه بود ! 13
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 آبان، 2013 چه جالب من اگه مرد بودم و اون زمان بدنیا میومدم میشدم میرزا دل مانده میرزا یعنی "آقا دل مانده شاهزاده":ws3: 9
reza_12345 402 ارسال شده در 26 آبان، 2013 سلام به همه میرزا های گل انجمن:icon_pf (95)::icon_pf (95)::ffuzma2nlljlasbauln:ffuzma2nlljlasbauln 8
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 27 آبان، 2013 گذشت دوره زمونه خان و خان بازی شما راست میگی خان الان هرکی پول داشته باشه خان یا میرزاست دیگه به اصل و نصب کاری ندارن 5
masoud 65 835 ارسال شده در 27 آبان، 2013 کسی که جای لاتی حرف زدن اندازه ی یه جو، مرام داشته باشه بهش میگن میرزا یا خان که اینجور مواقه طرفمونو که مرام خرج کرده اینجور صدا میزنن... چطوری خاااااان؟ 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 27 آبان، 2013 ازتون ممنونم ولی میشه نظرطون در مورد میرزا قاسمی چیه 3
afshin18 11175 ارسال شده در 27 آبان، 2013 تو شهر ما به افرادی که مادرشون سید هست ولی پدرشون نه میگن میرزا 5
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2013 مرسی bar- ҉҉ --҉҉ -n چه تنوعی میدی به oo های ما!:w42: ممنون از شما. ممنون از همه بسی خنده شد. آفرین میرزاجان ها و جان میرزاها!:persiana__hahaha: کلاسا مفرح هستن. 5
afshin18 11175 ارسال شده در 27 آبان، 2013 توی جهنم؟!!!!!!!!!!!:girl_blush2: توی یه قسمتی از جهنم که من اونجام 5
afshin18 11175 ارسال شده در 27 آبان، 2013 خدا خیلی بزرگه ازش بخواه بهشتی بشییه جابه جایی لازمه دوستم من که دیدمش بزرگی توش ندیدم شبیه بادکنک پوچ و توخالی بود خودت دیدیش که این حرفی می زنی؟ مطمئنی توهم نیست؟ 3
afshin18 11175 ارسال شده در 27 آبان، 2013 صددرصدنخواستی که ببینی سعی کن یه لحظه به وجود خودت فکر کن یه زمانی به قول خودم ارتباط برقرار می کردم به قول خودم حسش می کردم ولی همه اش توهم الان یه همچین ارتباطی رو با لپ تاپم برقرار کنم فقط کافیه به لپ تاپم ایمان داشته باشم واقعا برام خنده داره یکی اون بالا نشسته باشه و یه چماقم تو دستش و داره نظارت می کنه 3
ارسال های توصیه شده