*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ درود مابین درخواستهای کتاب در کانال کتابخانه ( در تلگرام) گاهی اوقات با کتابهایی مواجه میشیم که واقعا هیچ اطلاعی از اون کتاب یا نویسنده نداریم تو نت جستجو می کنیم خب پیش میاد کتابی ناشناخته بمونه گفتم اگه با مواردی این چنینی روبرو شدیم اینجا مطرح کنیم اگه کسی حتی اطلاعاتی هرچند خلاصه هم در اختیارمون قرار بده ممنون میشیم پ.ن. در صورت همکاری از ادمین براتون جایزه می گیرم 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ درخواستی از کانال کتابخانه نواندیشان (تلگرام) کتاب باورها نویسنده: رابرت بیتلز مترجم: زهرا عباسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان اگر کتابی خواستید همینجا هم میتونید درخواست کتاب رو بدید پیدا کنم براتون میذارم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام.بنده این کتاب رو میخواستم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دو تا کتاب دیگه هم هست نمیدونم از کجا دانلود کنم. [TABLE=class: tablepress tablepress-id-11 dataTable no-footer, width: 910] [TR=class: row-15 odd] [TD=class: column-2]The Elements of User Experience[/TD] [TD=class: column-3]Jesse James Garrett [TABLE=class: tablepress tablepress-id-11 dataTable no-footer, width: 910] [TR=class: row-16 even] [TD=class: column-2]Killer UX Design[/TD] [TD=class: column-3]Jodie Moule[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ امسال تکرار نخواهد شد تاریخ انتشارش کی هستش 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ دو تا کتاب دیگه هم هست نمیدونم از کجا دانلود کنم.[TABLE=class: tablepress tablepress-id-11 dataTable no-footer, width: 910] [TR=class: row-15 odd] [TD=class: column-2]The Elements of User Experience[/TD] [TD=class: column-3]Jesse James Garrett [TABLE=class: tablepress tablepress-id-11 dataTable no-footer, width: 910] [TR=class: row-16 even] [TD=class: column-2]Killer UX Design[/TD] [TD=class: column-3]Jodie Moule[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] سلام ببخشید، تازه پستتون رو دیدم. برای اولی مثل اینکه دو تا کتاب موجوده، برای دومی هم سه تا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ تاریخ انتشارش کی هستش سال انتشار 94 نویسنده: دارن هاردی مترجم : اکبر عباسی نشر : نواندیش تعداد صفحات : 342 وزن کتاب : 382 گرم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلامببخشید، تازه پستتون رو دیدم. برای اولی مثل اینکه دو تا کتاب موجوده، برای دومی هم سه تا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متشکرم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سال انتشار 94نویسنده: دارن هاردی مترجم : اکبر عباسی نشر : نواندیش تعداد صفحات : 342 وزن کتاب : 382 گرم fhdn ;jhf o,ki fovd باید از کتاب خونه بخری معمولا کتابهای که یکی دو ساله چاپ میشن نسخه الکترونیکیشون نیست لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ درود به همه کسی این کتاب رو داره : لطفا اگه کسی داره سریع به من پیام بده ممنون لینک به دیدگاه
baharemoqiman 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۷ سلام...کسی pdf کتاب جاده طولانی سخت خارج از جهنم از ستاره راک مرلین منسونو داره؟:icon_pf (34): دهنم سرویس شد از بس دنبالش گشتم.کتاب اورجینالشو سفارشی از امریکا بیارن 120 تومن درمیادددددد:jawdrop: لینک به دیدگاه
Feranchi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۷ دوستان کتاب درباره ی نازل های مخصوص سوخت (پمپ بنزین) ها میخوام فارسی یا انگلیسی یا هردو ممنون لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۷ سلا م یه کتاب در مورد روانشناسی(شناخت خود) میخوام ، جذاب باشه لینک به دیدگاه
ketva 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام، pdf اشنایی با گیاهان دارویی لرستان رو میخواستم.لطفا لینک به دیدگاه
___zahra_kh 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام دوستان کسی فایل کتاب مهندسی خوردگی فونتانا ترجمه دکتر ساعتچی رو داره لطفا برا من بفرسته خیلی سریع لازمش دارم ممنون میشم ازتون لینک به دیدگاه
نمیدو 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۴۰۲ در ۱۳۸۹/۳/۴ در ۰۰:۳۳، Waffen گفته است: سلام من یه درخواست دارم. من یه کتابی هست که مدت هاست دنبالش میگردم . کتاب فوق العاده ای هست که من هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم. اسم کتاب هست : The long hard road out of hell کتاب نوشته ی Marilyn Manson هست. اگر کسی این کتاب رو داره لطف کنه و به منم بده. خیلی ممنون میشم. مرسی دوست عزیز ... خیلی لطف کردید... ممنونم... سلام انجلو عزیز... مرسی... این لیست رو قبلا پیدا کرده بودم ولی توش رو نگشتم... الان میرم با دقت میگردم ببینم هست یا نه... آهنگ و موزیک ویدئویی با این نام وجود داره... ولی کتابش که داستان زندگی خود مریلین هست خیلی کمیاب هست... منم زندگینامه ی مرلین منسون رو خوندم... البته خیلی وقت پیش... قشنگی این کتاب در اینه که Autobiography هست و خیلی زیبا و با حالتی کمدی از دوران کودکی مریلین و از زمانی که با پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی میکرده شروع میشه و تا زمان شهرتش ادامه پیدا میکنه و شما میتونید خودتون ببینید که چطور شد که مریلین که یه بچه ی لاغر و ساکت و گوشه گیر بود تبدیل شد به چیزی که الان هست. من که یه مقداری ازش تو آمازون خوندم و واقعا عاشق کتابش شدم... متاسفانه هنوز نتونستم پیداش کنم... چون لینک خانوم قاصدک کار نکرد و این تورنت ها هم کتاب رو ندارند... خیلی کتاب کم یابی هستش... :icon_pf (34): درود بفرمایید اینم کتاب long Hard Road out of hell. اگر باز نشد بگو از تلگرام بفرستم??? برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده