Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ عامه پسند / چارلز بوکوفسکی سلام دوست عزیز من خیلی واه این کتاب گشتم پیدا نکردم مجبور شدم بخرم عامه پسند / چارلز بوکوفسکی /پیمان خاکسار /نشر چشمه / چاپ اول 1388 / 198 صفحه فک کنم قیمتش در حدود 9000 باشه تصمیم گرفتم تا ظهر توی رخت خواب بمانم . شاید تا آن موقع نصف آدم های دنیا بمیرند و مجبور باشم فقط نصف دیگرشان را تحمل کنم . عامه پسند - چارلز بوکفسکی 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ میشه لطفا بگین نیچه کتابی به اسم "مرگ خدا" داره یا نه ؟ پ.ن : دقیقا منظورم کتابی با این عنوانه نه گزیده هایی که توی چندتا از کتاباش بهش اشاره کرده _____________________________ خیر نداره .... خودم بلاخره جواب رو پیدا کردم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
nimasc 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ کتاب جامعه شناسی گیدنز کسی داره لینکشو بزاره؟!! هرچی میگردم نسخه فارسیش نیست اگه سراغ دارید بزارید خواهشا 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ کتاب جامعه شناسی گیدنز کسی داره لینکشو بزاره؟!!هرچی میگردم نسخه فارسیش نیست اگه سراغ دارید بزارید خواهشا سلام دوست عزیز من ازآنتونی گیدنز اینارو پیدا کردم شاید بدردت بخوره یکیشون به این صورته نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقدمه و تلخیص: بهروز صفریاین کتاب در دو بخش ارائه میگردد: بخش اول مختصری درباره آنتونی گیدنز و نظریات اوست و بخش دوم خلاصهای جامع از کتاب مهم او با عنوان «پیامدهای مدرنیته» است. اهمیت این کتاب در ارائه تحلیلی نهادمند و چند بعدی از مدرنیته است که به دام تقلیلگرایی رایج در علوم اجتماعی نمیافتد. تصویری که او از مدرنیته ارائه میدهد تصویر یک «گردونه بیمهار» است و همین تصویر او را به جهتگیری ضد دترمینیستیک میکشاند. گیدنز با اتکا به چنین تحلیلی به بررسی مخاطرات مدرنیته میپردازد و راه حل اساسی خود را بر مبنای «رئالیسم تخیلی» ارائه میدهد. و دیگریش فصل ۱۴ کتاب جامعه شناسی آنتونی گیدنز ترجمه محسن چاوشیان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ سلام به دوستان عزیز اگه کسی ریاضیات مهندسی کرویت-سیگ و کتاب آمار واحتمالات مهندسی ستار -سعادتمندان رو به صورت pdfداره برام بذاره خیلی احتیاج دارم یک دنیا ممنون از این تاپیک خوبتون ایشالا منم توش فعال میشم 1 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلام کتاب ریاضیات مهندسی چنگ رو هم میخواستم 1 لینک به دیدگاه
satar30 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلام اگه کسی این کتاب رو برام بذاره ممنون میشم برا پایان نامه لازم دارم: [h=1]Concrete Structures: Stresses and Deformations: Analysis and Design for Serviceability, Fourth Edition[/h] 1 لینک به دیدگاه
farzad abdi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ سلام من این کتاب رو میخوام [h=2]Theory and Analysis of Elastic Plates and Shells [/h]اینم لینک سایتش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سلام من دو تا کتاب میخوام هر جا گشتم پیداشون نکردم اگه یکی برام بذاره خیلی ممنونش می شم Walters D. R., Keil D. J., Walters B. and Murrell Z. E.(2005) Vascular Plant Taxonomy. Kendal/Hunt Publishing Company. Stuessy T. F.(2008) Plant Taxonomy: The Systematic Evaluation of Comparative Data. Columbia University Press . 1 لینک به دیدگاه
sara65 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ salam lotfan in ketabo baraye man begirid introduction to cluster chemistry D. M. P. Mingos (Author), David J. Wales (Author) mersiiiiiiiii 1 لینک به دیدگاه
farzad abdi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام من دو تا کتاب میخوام هر جا گشتم پیداشون نکردم اگه یکی برام بذاره خیلی ممنونش می شمWalters D. R., Keil D. J., Walters B. and Murrell Z. E.(2005) Vascular Plant Taxonomy. Kendal/Hunt Publishing Company. Stuessy T. F.(2008) Plant Taxonomy: The Systematic Evaluation of Comparative Data. Columbia University Press . salam in linkeh ketab aval ke khasteh boodin(virayesheh ghadimishe برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ketabeh 2vomam faght 3faslesh peyda shood sharmandeh برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
farzad abdi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام اگه کسی این کتاب رو برام بذاره ممنون میشم برا پایان نامه لازم دارم: Concrete Structures: Stresses and Deformations: Analysis and Design for Serviceability, Fourth Edition salam moshakhasatoo kamel bezarin inam linkeh downloadesh برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ salam in linkeh ketab aval ke khasteh boodin(virayesheh ghadimishe برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ketabeh 2vomam faght 3faslesh peyda shood sharmandeh برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام با سپاس فراوان از لطفتون اما متاسفانه لینکها باز نمی شند 1 لینک به دیدگاه
farzad abdi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ من بشدت به این کتابا نیاز دارم Constructing Intelligent Agents With Java: A Programmer's Guide to Smarter Applications برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و همچین لینک زیر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کتاب Constructing Intelligent Agents Using Java: Professional Developer's Guide, 2nd Edition برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کتاب Developing Smarter Intelligent Agents Using Java (Java Masters برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن : اولی رو فرمت chmش رو دارم که متاسفانه تصاویرش ناقصه و کوچیک salam avali formatesh chm hast برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ چند تا کتاب هست که به ایمیلم اومده آف گذاشتن براشون ولی نسخه الکترونیکی اونها برا چند تا سایت آنلاین موجود هست! یکی شو می ذارم ببینم از دوستان هست که دسترسی داشته باشه یا نه؟ ممنون از توجهتون! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بالایی لینکشه [TABLE=width: 720] [TR] [TD=class: product-main] Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ISBN: 978-1-118-43368-3 536 pages February 2014, Wiley-Blackwell [/TD] [/TR] [/TABLE] ا 1 لینک به دیدگاه
sara65 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ salam lotfan in ketabo baram bezarid handbook of analytical of chemistry ju lurie mersiiiiiiii kheili vajebe 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۲ salam lotfan in ketabo baram bezaridhandbook of analytical of chemistry ju lurie mersiiiiiiii kheili vajebe سلام دوست عزیز در این تالار با توجه به جدایی قسمت های تخصصی و منتقل شدن هر کدوم به تالار تخصصی، فقط کتب عمومی قرار داده میشه اگه درخواستتون رو در بخش تخصصی مورد نظرتون مطرح کنید زودتر به جواب میرسید پاینده باشید 2 لینک به دیدگاه
wmeysam 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ سلام کسی میتونه این کتاب رو بگیره Synthesis of Polymers: New Structures and Methods لینکش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
سامره حاجیان 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من چندتا کتاب هست که مدتهاست دنبالشون می گردم ،1پولینا درکوهستان2رویای سبز لطف کنید اسم نویسنده این دو کتاب و هرکسی می دونه حتما درج کنه،اگه لینکشم دارید بذارید.گوشی من آندروید 2هست DUosلطفا لینکی بذارید که مناسب گوشی منم باشه .مچکرم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده