mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ مث خودم دست و دل بازی مهم نیته من اون بند ساعتو با همین دستام درست کردم چرا کسی اینو نمیفهمه لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ مهم نیته من اون بند ساعتو با همین دستام درست کردم چرا کسی اینو نمیفهمه خوب قربونت برم ساعتشم با همون دستات درست میکردی لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ :Laie_28::Laie_28::happybday::Laie_28::Laie_28: تبریک مارو هم پذیرا باشید... با آرزوی بهترینها برای شما.... لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ خوب قربونت برم ساعتشم با همون دستات درست میکردی دیگه خسته بودم اونم سال بعد دیگه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ :happybday: تولدت مبارک عباس جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ به به مبارکا باشه ایشالله شیرینی ارشد قبول شدنتونو بخوریمتولدتون مبارک ایشالله به آرزوهاتون برسین ممنون آرتاش عزیز ایشالا هممون به آرزوهامون برسیم تولدت مبارک آرزوی شادی و بهترینها برای خودت کن وقتی شمع رو فوت میکنی:icon_gol: حتما رفیق، البته اگه داداشم زودتر از من فوتش نکنه ممنون :icon_gol: فک کنم مث کادوهای من توو خالی باشه مهم نفس عمله، تصور کن هر چیزی که دوست داری توی اون کادوئه خواهش میکنم یه داش عباس داریم دیگه حالا خودت بازش کنی میفهمی قربونت مهدی جون دوس دارم توش حواله خریر پراید باشه لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ قربونت مهدی جون دوس دارم توش حواله خریر پراید باشه حواله پراید لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ کسی ساعت نده لطفا خودم قراره سال دیگه ساعتشم بدم که کامل بشه کار آن کرد که تمام کرد رو قولت حساب کردماااا، اینجوری نباشه که سال بعدم عقربه هاشو بدی و سال بعدشم .... به بچه ها سپردم دیگه ساعت نخرن :gnugghender: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ تولدت مبارک به همه آرزوهات برسی ... خیلی ممنون بدری جان ایشالا، تو عم همینطور لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ مهم نیته من اون بند ساعتو با همین دستام درست کردم چرا کسی اینو نمیفهمه چرا مهناز جان، من کاملا میفهمم معلومه خودت رفتی شکار چرمشو تهیه کردی تولدتون مبارک :hapydancsmil: خیلی ممنون سنا خانوم. لطف کردید m_a[/MENTION]rch;1303553]:Laie_28::Laie_28::happybday::Laie_28::Laie_28:تبریک مارو هم پذیرا باشید... با آرزوی بهترینها برای شما.... حتما الهام جان، خیلی محبت داری همینطور برای شما :happybday: تولدت مبارک عباس جان :happybday: :happy: خیلی مرسی محمد جان. تشکر مبارک باشه:hapydancsmil::icon_gol:. بسیار ممنون دوست عزیز، لطف کردی :icon_gol: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ اینم کادوهای من مرســــییییییی دختر باران، خیلی خیلی ممنـــــــون تولدت مبارک شهریوری ممنون زهرا جان، عـــاشق شهریورم لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ رو قولت حساب کردماااا، اینجوری نباشه که سال بعدم عقربه هاشو بدی و سال بعدشم .... به بچه ها سپردم دیگه ساعت نخرن :gnugghender: از کجا فهمیدی میخوام این کارو کنم:ws3: اینم ساعتش عقربه هاشم برای سال بعد:ws28: حالا چون داداش خوبی بودی اگه نتونستی تا سال بعد صبر کنی موقتا از یکی از اینا هم میتونی استفاده کنی که ریاضیتم قوی بشه حالا چون تویی فقط اینو میگماااا خواستی از دوتاشم میتونی استفاده کنی لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ چرا مهناز جان، من کاملا میفهمم معلومه خودت رفتی شکار چرمشو تهیه کردی مرسی که درک میکنی:w02: گاوش خیلی وحشی بود حساب کن بندِ چرمیهِ گاو وحشی:hapydancsmil: چـــــــــــــــــــی میــــــــــــــشه لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ از کجا فهمیدی میخوام این کارو کنم:ws3: اینم ساعتش عقربه هاشم برای سال بعد:ws28: حالا چون داداش خوبی بودی اگه نتونستی تا سال بعد صبر کنی موقتا از یکی از اینا هم میتونی استفاده کنی که ریاضیتم قوی بشه حالا چون تویی فقط اینو میگماااا خواستی از دوتاشم میتونی استفاده کنی دیدی گفتم ؟؟ میدونستم دیگه یا ابلفرض ! اینا دیگه چه جور ساعتایی هستن ؟؟ خدا عقربه هاشو به خیر کنه لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی که درک میکنی:w02: گاوش خیلی وحشی بود حساب کن بندِ چرمیهِ گاو وحشی:hapydancsmil: چـــــــــــــــــــی میــــــــــــــشه خواهش میکنم کاریه که از دستم برمیاد دیگه یه تیکه از چرم گاو وحشی هم غنیمتیه واسه خودش لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک عباس جان انقد همه پرتت کردن هوا سرت گیج نرف؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهترینها تقدیمتان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده