mahnaz 7584 ارسال شده در 25 آبان، 2013 مث خودم دست و دل بازی مهم نیته من اون بند ساعتو با همین دستام درست کردم چرا کسی اینو نمیفهمه
دل مانده 7714 مالک ارسال شده در 25 آبان، 2013 مهم نیته من اون بند ساعتو با همین دستام درست کردم چرا کسی اینو نمیفهمه خوب قربونت برم ساعتشم با همون دستات درست میکردی
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 25 آبان، 2013 :Laie_28::Laie_28::happybday::Laie_28::Laie_28: تبریک مارو هم پذیرا باشید... با آرزوی بهترینها برای شما....
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 آبان، 2013 خوب قربونت برم ساعتشم با همون دستات درست میکردی دیگه خسته بودم اونم سال بعد دیگه
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 به به مبارکا باشه ایشالله شیرینی ارشد قبول شدنتونو بخوریمتولدتون مبارک ایشالله به آرزوهاتون برسین ممنون آرتاش عزیز ایشالا هممون به آرزوهامون برسیم تولدت مبارک آرزوی شادی و بهترینها برای خودت کن وقتی شمع رو فوت میکنی:icon_gol: حتما رفیق، البته اگه داداشم زودتر از من فوتش نکنه ممنون :icon_gol: فک کنم مث کادوهای من توو خالی باشه مهم نفس عمله، تصور کن هر چیزی که دوست داری توی اون کادوئه خواهش میکنم یه داش عباس داریم دیگه حالا خودت بازش کنی میفهمی قربونت مهدی جون دوس دارم توش حواله خریر پراید باشه
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 آبان، 2013 قربونت مهدی جون دوس دارم توش حواله خریر پراید باشه حواله پراید
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 کسی ساعت نده لطفا خودم قراره سال دیگه ساعتشم بدم که کامل بشه کار آن کرد که تمام کرد رو قولت حساب کردماااا، اینجوری نباشه که سال بعدم عقربه هاشو بدی و سال بعدشم .... به بچه ها سپردم دیگه ساعت نخرن :gnugghender:
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 تولدت مبارک به همه آرزوهات برسی ... خیلی ممنون بدری جان ایشالا، تو عم همینطور
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 مهم نیته من اون بند ساعتو با همین دستام درست کردم چرا کسی اینو نمیفهمه چرا مهناز جان، من کاملا میفهمم معلومه خودت رفتی شکار چرمشو تهیه کردی تولدتون مبارک :hapydancsmil: خیلی ممنون سنا خانوم. لطف کردید m_a[/MENTION]rch;1303553]:Laie_28::Laie_28::happybday::Laie_28::Laie_28:تبریک مارو هم پذیرا باشید... با آرزوی بهترینها برای شما.... حتما الهام جان، خیلی محبت داری همینطور برای شما :happybday: تولدت مبارک عباس جان :happybday: :happy: خیلی مرسی محمد جان. تشکر مبارک باشه:hapydancsmil::icon_gol:. بسیار ممنون دوست عزیز، لطف کردی :icon_gol:
Abbas.H 15131 ارسال شده در 26 آبان، 2013 اینم کادوهای من مرســــییییییی دختر باران، خیلی خیلی ممنـــــــون تولدت مبارک شهریوری ممنون زهرا جان، عـــاشق شهریورم
mahnaz 7584 ارسال شده در 26 آبان، 2013 رو قولت حساب کردماااا، اینجوری نباشه که سال بعدم عقربه هاشو بدی و سال بعدشم .... به بچه ها سپردم دیگه ساعت نخرن :gnugghender: از کجا فهمیدی میخوام این کارو کنم:ws3: اینم ساعتش عقربه هاشم برای سال بعد:ws28: حالا چون داداش خوبی بودی اگه نتونستی تا سال بعد صبر کنی موقتا از یکی از اینا هم میتونی استفاده کنی که ریاضیتم قوی بشه حالا چون تویی فقط اینو میگماااا خواستی از دوتاشم میتونی استفاده کنی
mahnaz 7584 ارسال شده در 26 آبان، 2013 چرا مهناز جان، من کاملا میفهمم معلومه خودت رفتی شکار چرمشو تهیه کردی مرسی که درک میکنی:w02: گاوش خیلی وحشی بود حساب کن بندِ چرمیهِ گاو وحشی:hapydancsmil: چـــــــــــــــــــی میــــــــــــــشه
Abbas.H 15131 ارسال شده در 26 آبان، 2013 از کجا فهمیدی میخوام این کارو کنم:ws3: اینم ساعتش عقربه هاشم برای سال بعد:ws28: حالا چون داداش خوبی بودی اگه نتونستی تا سال بعد صبر کنی موقتا از یکی از اینا هم میتونی استفاده کنی که ریاضیتم قوی بشه حالا چون تویی فقط اینو میگماااا خواستی از دوتاشم میتونی استفاده کنی دیدی گفتم ؟؟ میدونستم دیگه یا ابلفرض ! اینا دیگه چه جور ساعتایی هستن ؟؟ خدا عقربه هاشو به خیر کنه
Abbas.H 15131 ارسال شده در 26 آبان، 2013 مرسی که درک میکنی:w02: گاوش خیلی وحشی بود حساب کن بندِ چرمیهِ گاو وحشی:hapydancsmil: چـــــــــــــــــــی میــــــــــــــشه خواهش میکنم کاریه که از دستم برمیاد دیگه یه تیکه از چرم گاو وحشی هم غنیمتیه واسه خودش
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 26 آبان، 2013 تولدتون مبارک عباس جان انقد همه پرتت کردن هوا سرت گیج نرف؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهترینها تقدیمتان
ارسال های توصیه شده