دل مانده 7714 ارسال شده در 25 آبان، 2013 سلام بچه های گل گلاب نواندیشی 6 شهریور تولد یکی از بچه های گل و بامـــــــرام انـــجمـــنـــه و اون کسی نیس جز . . . . . . . . عباس (Abbas.H) *روز تولدت خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت* *قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت* *تولـــــد مهربان ترین گل دنـــــیا مبارکـــــــ* بفرمایین از خودتون پذیرایی کنین چون عاشق کیک تولدم دوتا کیک گرفتیم...یکی برا بچه ها یکی هم فقط برا خودم(یه همچین آدم عادلی هستم من ) :w31: :w31: :w31: اینم از کادوها :4uboxsmiley: :4uboxsmiley: این گلها هم تقدیم به آقا عباس گل.....ایشالا همین امسال به هــــــــــمه ی آرزوهای قشــنگـــت برســـی داداشــــم (بچه ها بایددوبرابر کیک و شیرینی ای که میخورین کادو بیارینااااااا:gnugghender:.......گفته باشم ) 28
Gandom.E 17805 ارسال شده در 25 آبان، 2013 به به ببین تولد کیه.. یکی از بامعرفت های تهران که قراره روز تولدش شام بده تبریک میگم عباس آقا..ایشاله به بهترینها برسی:happybday::w155::happybday: تخدیم به شما
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 یه دنیا ممنون از آبجی مهربونم مرضیه خانوم. صادقانه بگم انقد حواسم به نتایج کنکور بود که اصلا خودم یادم نبود، سورپریز بزرگی بود خداییش تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی ممنون افشین جان. شما هم همینطور عزیز تولدت مبارک داش عباس:w155::w330: کوچیک داش کومارم هستیم. خیلی ممنون عزیز خوب استفاده مثبت کردی از این شکلکه ها
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 به به ببین تولد کیه..یکی از بامعرفت های تهران که قراره روز تولدش شام بده تبریک میگم عباس آقا..ایشاله به بهترینها برسی:happybday::w155::happybday: تخدیم به شما راستش من یکم سرم شلوغه شاید نتونم باهاتون بیام ایول بابا چه کادوی باحالی دستت درد نکنه گندم جان، لطف داری تولد مبارک مهندس انشاالله 120ساله بشی مرسی مجید جان، محبت داری هم رشته ای عزیز
paradox7 2716 ارسال شده در 25 آبان، 2013 :w330:تولدتون مبارک:w330: :w31: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 ال تولد ال مبارک پیر شی فرزندم مرسی سامان جان فقط سر فرصت ترجمه اینارم بهم بگی ممنون میشم، عربیم از اول ضعیف بود :w330:تولدتون مبارک:w330: :w31: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون پارادوکس جان، شما همیشه به ما لطف داری
ژارسین 4579 ارسال شده در 25 آبان، 2013 تولدت مبارک مهندسبرات کادو گرفتم کادو هاتو دوس داشتی؟ فازمترش جیجیتالی بودا ]
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 به بهببین تولد کیه... تولدت مبارک رفیق موفق باشی قربونت علی جون. لطف کردی داداش تو عم همینطور تولدت مبارک مستر.. همیشه شاد باشی و موفق.. ممنون میس شمام همینطور
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 تولدت مبارک مهندسبرات کادو گرفتم کادو هاتو دوس داشتی؟ فازمترش جیجیتالی بودا [flash=quality='high' width='6' height='6'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابا تو زحمت افتادی حسابی ژارسین عمریه دنبال این فازمترا میگردم پیدا نمیکنم، کادوی خیلی خوبی بود چه آهنگ باحالیم گذاشتی، آدم تکون تکونش میاد خیلی ممنون ژارسین جان، اصفهونیا همشون بچه های گلی هستن
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 آبان، 2013 تولدت مبارک 1000 ساله شی ممنون ایلین جان، لطف کردی تولدت مبارک :hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی فرنوش تولدت مبارک مهنس ایشاله تولد 120 سالگیت دست شما درد نکنه دختر بارون، ایشالا
ارسال های توصیه شده