amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ عمو جان بابات حلقه ازدواج بهت هدیه داده واي خداي من. شماها چرا انقدر شوتين؟ كي بهتون مدرك مهندسي داده؟ اين كجاش حلقه ازدواجه؟ اشكان جان دلبندنم اين انگشتره، انگشتر لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ واي خداي من. شماها چرا انقدر شوتين؟ كي بهتون مدرك مهندسي داده؟ اين كجاش حلقه ازدواجه؟ اشكان جان دلبندنم اين انگشتره، انگشتر خیله خوب مریم بابای واست انگشتر ازدواج گرفته ببینم دیگه میتونی حرفی بزنی آیا لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ عمو جان بابات حلقه ازدواج بهت هدیه داده بابابزرگمنحلقه ازدواجو قبلا از یکی دیگه گرفته بودم لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ واي خداي من. شماها چرا انقدر شوتين؟ كي بهتون مدرك مهندسي داده؟ اين كجاش حلقه ازدواجه؟ اشكان جان دلبندنم اين انگشتره، انگشتر بابایی این عمو اشکان خیلی شوخه آخ جوووووووووووووووووووون انگشتر لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ بابابزرگمنحلقه ازدواجو قبلا از یکی دیگه گرفته بودم مجدد داده واسه تجدید خاطره لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ مجدد داده واسه تجدید خاطره خب شما هم بهم بده کار از محکم کاری عیب نمیکنه لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ خب شما هم بهم بده کار از محکم کاری عیب نمیکنه نه دیگه اونوقت میترسم در عشق غوطه ور بشی شنا بلد نباشی یهو غرق بشی من صلاحتو میخوام که بهت هدیه نمیدم اما خوب هرکسی متوجه این قضیه نمیشه حالا اون که انگشتر ازدواج کرده دستت واسه تولدت چی بهت داد؟ لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ نه دیگه اونوقت میترسم در عشق غوطه ور بشی شنا بلد نباشی یهو غرق بشی من صلاحتو میخوام که بهت هدیه نمیدم اما خوب هرکسی متوجه این قضیه نمیشه حالا اون که انگشتر ازدواج کرده دستت واسه تولدت چی بهت داد؟ اردشیر شوهرمه اون بهم حلقه دادهواسه تولدمم بهم یه چیز خوب داد لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ اردشیر شوهرمه اون بهم حلقه دادهواسه تولدمم بهم یه چیز خوب داد خوب چرا دعوا میکنی؟ خوب من که نمیشناختمش مبارکت باشه هدیه هه منظورم نبودا شوهرتو گفتم لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ خوب چرا دعوا میکنی؟ خوب من که نمیشناختمش مبارکت باشه هدیه هه منظورم نبودا شوهرتو گفتم لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام مریم جان تولدت رو بهت تبریک میگم و برات آرزوی شادی همیشگی رو دارم لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ خیله خوب مریم بابای واست انگشتر ازدواج گرفته ببینم دیگه میتونی حرفی بزنی آیا چرا انقدر ديدت محدوده اشكان؟ انقدر كوته فكر نباش پسرم هر انگشتري كه مال ازدواج نيست. انگشتر يادگاري.انگشتر پس انداز هم داريم اينم جواب. ديگه چي داري بگي؟ لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام مریم جانتولدت رو بهت تبریک میگم و برات آرزوی شادی همیشگی رو دارم زود اومدي جوجو. هنوز جشن شروع نشده لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ زود اومدي جوجو. هنوز جشن شروع نشده ا، جدی؟ پس زود رسیدم لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تولدت مبارک مریم جـــــــون با بهتــــــــــــــرین آرزوهــــــــــــا لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ ا، جدی؟پس زود رسیدم سلام شما که تو لیست دوستام بودین و دعوتتون کردم لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام مریم جانتولدت رو بهت تبریک میگم و برات آرزوی شادی همیشگی رو دارم ممنونم ازتون تولدت مبارک مریم جـــــــون با بهتــــــــــــــرین آرزوهــــــــــــا ممنونم چی خوشگله مرسی باباجووووووووون مامانی چرا عکسه عروسیتو گذاشتی؟:icon_pf (34):مرسی از گلهای قشنگت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده