Gandom.E 17805 ارسال شده در 25 آبان، 2013 سلاااااااام تولدت مبارک،خوش اومدی ستاره اگرچه از راه دور هیچ فایده ای نداره نمیشه پیشت باشم فقط برام سکوت کن تو این روز طلایی نگو کمی غم داری بدون که دیوونه ای به نام گندم داری عشق خاله تولدت ستاره بارون این شما اینم مریم14 اینم از کادوهای من... کسی دست خالی نیادا بدویین بیاین تبریک بگین 3شهریور زادروز عشق خاله مبارک.. 23
سنا سادات 2449 ارسال شده در 25 آبان، 2013 تولدت مبارک دخمل گلم مریمی هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اینم کادو این آواتارشه
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 25 آبان، 2013 به به تولد ببین چه خبره تولد عروس گلم مبارکه عروسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
سنا سادات 2449 ارسال شده در 25 آبان، 2013 تولدت مبارک دختر گلم مریم جون این شما واین مریم گل کادو فراموش نشه لطفا
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 25 آبان، 2013 آقا قبول نيست من ميخواستم براش تاپيك بزنم. خاله گندم بعدا حالتو ميگيرم نوه خوشكلم تولدت مبارك.:hapydancsmil::w330: به دنيا خوش اومدي :w66: كوچولو ترين عضو انجمن هم مث بابا بزرگش شهريوريه اصن هر چي شهريوريه ماهه.
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 25 آبان، 2013 تفلدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 25 آبان، 2013 سلام برید کنار عمویی با کادو خاصش اومده یعنی قر کمر تولد تولد بیا شمعارو فوت کن بیا شمما رو فوت کن بیا شمعارو فوت کن بیا شمعارو فوت کن مریم بانو تولدت مبارک:icon_gol::icon_gol:
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 25 آبان، 2013 آقا قبول نيست من ميخواستم براش تاپيك بزنم. خاله گندم بعدا حالتو ميگيرم نوه خوشكلم تولدت مبارك.:hapydancsmil::w330: به دنيا خوش اومدي :w66: كوچولو ترين عضو انجمن هم مث بابا بزرگش شهريوريه اصن هر چي شهريوريه ماهه. سلام بابابزرگ:girlhi: مهم دله نه تاپیک..حالا من نبودم وگرنه از دیروز تاپیک میزدم.. عیب نداره پیریه وتنبلی دیگه به هر حال آشتی دیگه..تورو خدا حالم نگیر..جشنه دیگه..باهم خوش بگذرونیم
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 25 آبان، 2013 سلام بابابزرگ:girlhi:مهم دله نه تاپیک..حالا من نبودم وگرنه از دیروز تاپیک میزدم.. عیب نداره پیریه وتنبلی دیگه به هر حال آشتی دیگه..تورو خدا حالم نگیر..جشنه دیگه..باهم خوش بگذرونیم سلام دخترم. باشه بخاطر مريم ايندفعه ازت ميگذرم خوش باشيم
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 25 آبان، 2013 راستي يادم رفت كادو بدم به دختر نازم. مريم جان بازش كن دخترم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 25 آبان، 2013 همراه یک طلوع در این خجسته یاد در سالگرد بهاران هستیت روزی که زندگی بر لبان تو بوسه زد با صد خلوص هم آستان دل، خواهم که بمانی همیشه شاد تولدت مبارک
unstoppable 5989 ارسال شده در 25 آبان، 2013 تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک تولد مبارک باشه عموجون، امیدوارم همیشه شاد و مؤفق باشی
ارسال های توصیه شده