z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ چندی قبل یک محقق جوان، موفق به ارائه سیستمی شده است که در صورت نصب روی تلفنهای همراه میتواند زمان شارژ آن را به کمتر از 30 ثانیه کاهش دهد. این فناوری جدید که در آن از نانوساختار ویژهای استفاده شده میتواند تحول بزرگی در صنعت تلفن همراه ایجاد کند. قطعا برای شما هم اتفاق افتاده که به دلیل خالی شده باتری تلفن همراهتان یک تماس بسیار مهم را از دست دادهاید. یک دختر آمریکایی در کالیفرنیا موفق به ساخت ابرخازنی شده است که تلفن همراه با استفاده از آن میتواند در مدت تقریبا 20 ثانیه شارژ شود. ایشا خار 18 ساله از ساراتوگای کالیفرنیا موفق به ساخت چیزی شده که تولیدکنندگان تلفن همراه چند دهه است که به دنبال آن هستند. این بدان معناست که شما نیاز ندارید که مدت طولانی معطل شارژ شدن تلفن همراه خود شوید. ایشا خار میگوید: این نوآوری میتواند انقلابی در تلفنهای همراه ایجاد کند. خار در یک مصاحبه تلویزیونی که در نمایشگاه بینالمللی ضبط شده گفت: من در این ابرخازن از نوع ویژهای نانوساختار استفاده کردم که موجب وارد شدن مقدار بیشتری انرژی در واحد حجم میشود. با افزودن این قطعه به درون تلفن همراه، میتوان آن را در مدت 20 تا 30 ثانیه شارژ کرد. این نوآوری یک پیشرفت قابل ملاحظه در حوزه ذخیرهسازی انرژی محسوب میشود که از آن میتوان در لپتاپ، خودروهای برقی و دیگر ادوات الکترونیکی استفاده کرد. این نوآوری میتواند مسیر تازهای به سوی تلفنهای همراه جدید باز کند، تلفنهایی که گرافیک بسیار قوی داشته و از فناوری سه بعدی بهرهمند هستند. خار میگوید: با این فناوری جدید دیگر نباید نگران تمام شدن باتری تلفن همراه بود. بنابراین کاربردهای این تلفنها میتواند گسترش بیشتری پیدا کند، چرا که دیگر محدودیت زمان شارژ باتری به حداقل رسیده است. البته هنوز برای رسیدن این فناوری به بازار نیاز به گذشت زمان است، با این حال باید به خار برای ارائه این فناوری تبریک گفت. ما آرزوی موفقیت برای او در ادامه تحصیل داریم. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ ستاد ویژه توسعه فناوری نانو 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ وای خدای من.... دمش گرم عاشق همچین خبرایی ام هااااااااااا.... خدا خیرش بده 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ اینم خودش: ما هم می توانیم اگه... 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ ایشا خار 18 ساله دخترای ۱۸ ساله ما موفق میشن هر روز به نوهای از آرایش دست پیدا کنن پسرامونم هرروز نوعهای از دخترا دلشونو میبره ۱۸ سالشهها داغون شدم از خودم خجالت کشیدم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ ایشا خار 18 ساله دخترای ۱۸ ساله ما موفق میشن هر روز به نوهای از آرایش دست پیدا کنن پسرامونم هرروز نوعهای از دخترا دلشونو میبره ۱۸ سالشهها داغون شدم از خودم خجالت کشیدم اینجوریا هم که میگین نیستا تو ایرانم کم آدمای خلاق و با استعداد نداریم اما خب این یکی دیگه واقعا خیلی با استعداد بود مرحبا به هوش و ذکاوتش کم کم داریم به مثل تو فیلما نزدیک میشیم شارژ موبایل در 30 ثانیه کی فکرشو میکرد 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ ایشا خار 18 ساله دخترای ۱۸ ساله ما موفق میشن هر روز به نوهای از آرایش دست پیدا کنن پسرامونم هرروز نوعهای از دخترا دلشونو میبره ۱۸ سالشهها داغون شدم از خودم خجالت کشیدم به جای خجالت یه ماشین برقی بساز از این باتری ها توش استفاده کن و با ایران خودرو و سایپا رقابت کن قبلا ماشینای برقی مشکلشون زمان شارژ کردنشون بود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده