مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ هیزم شکنی مشغول قطع کردن یه شاخه درخت بالای رودخونه بود تبرش افتاد تو رودخونه وقتی در حال گریه کردن بود یه فرشته اومد و ازش پرسید : چرا گریه می کنی؟ هیزم شکن گفت : تبرم توی رودخونه افتاده فرشته رفت و با یه تبر طلایی برگشت و از هیزم شکن پرسید : آیا این تبر توست؟ هیزم شکن جواب داد : نه فرشته دوباره به زیر آب رفت و این بار با یه تبر نقره ای برگشت و پرسید : آیا این تبر توست؟ دوباره هیزم شکن جواب داد : نه فرشته باز هم به زیر آب رفت و این بار با یه تبر آهنی برگشت و پرسید : آیا این تبر توست؟ جواب داد : آره فرشته از صداقت مرد خوشحال شد و هر سه تبر را به اوداد و هیزم شکن خوشحال روانه خونه شد روزی دیگر هیزم شکن وقتی داشت با زنش کنار رودخونه راه می رفت زنش افتاد توی همان رودخانه هیزم شکن داشت گریه می کرد که فرشته باز هم اومد و پرسید که چرا گریه می کنی؟ اوه فرشته، زنم افتاده توی آب فرشته رفت زیر آب و با جنیفر لوپز برگشت و پرسید : زنت اینه؟ هیزم شکن فریاد زد : آره! فرشته عصبانی شد و گفت : تو تقلب کردی، این نامردیه هیزم شکن جواب داد : اوه، فرشته من منو ببخش سوء تفاهم شده می دونی، اگه به جنیفر لوپز نه می گفتم تو می رفتی و با کاترین زتاجونز می اومدی و باز هم اگه به کاترین زتاجونز نه می گفتم، تو می رفتی و با زن خودم می اومدی و من هم می گفتم آره اونوقت تو هر سه تا رو به من می دادی اما فرشته، من یه آدم فقیرم و توانایی نگهداری سه تا زن رو ندارم و به همین دلیل بود که این بار گفتم آره 23 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ چه جالب!! مرسی از دعوتت مجید خان 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یه دونه از این فرشته ها میخوام لدفن 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یه دونه از این فرشته ها میخوام لدفن بیشتر نمیخواید؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یه دونه از این فرشته ها میخوام لدفن درخواست فرشته فقط توی انجمن پریها لدفا اونها کارشونو بلدن 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ چه باحال بوده یارو فرشته ی خنگ! نباید سوال کنه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1302330]چه جالب!! مرسی از دعوتت مجید خان شما لطف دارین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1302332]بیشتر نمیخواید؟؟؟ نه بیشتر... امممممم:JC_thinking: حالا همین یکی رو فهلا بدین بقیشو بهدا میگم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ چه باحال بوده یاروفرشته ی خنگ! نباید سوال کنه برای مردا خوبه دیگه 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ نه بیشتر... امممممم:JC_thinking: حالا همین یکی رو فهلا بدین بقیشو بهدا میگم :girl_angel: 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ نه بیشتر... امممممم:JC_thinking: حالا همین یکی رو فهلا بدین بقیشو بهدا میگم باشه الان میرم میام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوبه پسندیدی 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ بله حالا یک سوال اگه برا شما اتفاق بیوفته چه کار می کنین 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ حالا یک سوال اگه برا شما اتفاق بیوفته چه کار می کنین یعنی چی دقیقا؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ حالا یک سوال اگه برا شما اتفاق بیوفته چه کار می کنین به فرشته هه میگم: تبر رو ولش کن خودت چطوری؟:ws28: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی چی دقیقا؟ اگه شما جای هیزم کش بودین چه کار می کردین 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ به فرشته هه میگم: تبر رو ولش کنخودت چطوری؟:ws28: :ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::icon_pf (19)::icon_pf (19): 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ اگه شما جای هیزم کش بودین چه کار می کردین بهش میگفتم خیلی خنگی به من میخوره زن داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ بهش میگفتم خیلی خنگیبه من میخوره زن داشته باشم حالا اگه شوهرتونتوی اب افتاد چه کار می کنید 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ حالا اگه شوهرتونتوی اب افتاد چه کار می کنید میگفتم غلط میکنی بهش دست بزنی گمشو از زندگی من برو بیرون خودمم میرفتم نجاتش میدادم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده