afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ دستور پخت غذا و دسر فرانسوی را برایتان انتخاب کرده ایم تا با ذائقه مردم این کشور بسیار زیبا، آشنا شوید. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته می شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می دهند و سرخ می کنند. کوردون بلو مرغ • تعداد: 6 نفر • زمان آماده سازی: 50 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت مواد لازم • 340 گرم برنج قد بلند • دو پیمانه قارچ تازه، خرد شده • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده • دو کله سیر رنده شده • دو قاشق غذاخوری کره • دو قاشق غذاخوری آرد کامل • دو پیمانه مخلوط نصف به نصف شیر و خامه • نصف پیمانه پنیر گودا • 6 نصفه سینه بی استخوان مرغ • 85 گرم پنیر گودا، خرد شده • 6 ورق بسیار باریک ژامبون گوشت • نصف قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه • 1/3 پیمانه آرد کامل • دو عدد تخم مرغ، هم زده • دو قاشق غذاخوری آب • 1.5 پیمانه خرده نان • ¼ پیمانه روغن گیاهی طرز تهیه 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برنج را آبکش کنید. برنج های پخته شده را کف ظرفی که چرب نیست بریزید. 2. در همین فاصله، برای تهیه سس در یک قابلمه کوچک، قارچ، سیر و پیازچه را با کره تفت دهید تا برشته شوند. سپس دو قاشق غذاخوری آرد کامل اضافه کنید. به تدریخ مخلوط نصف به نصف شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی بپزید که مخلوط غلیظ و روی آن حباب ایجاد شود. پنیررنده شده را به آن اضافه کنید تا آب شود. با قاشق سس را روی برنج آبکش شده بریزید، در ظرف را بگذارید تا گرم بماند. 3. از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید. یک برش افقی و عمیق در آن ایجاد کنید به طوری که از آن طرف باز نشود. تکه های پنیر را داخل ورقه های ژامبون بپیچید و از داخل برش قرار دهید. آن را با خلال دندان در جای خود محکم کنید. روی آن نمک و فلفل بپاشید. 4. 1/3 پیمانه آرد را داخل کاسه کم عمق بریزید. در کاسه کم عمق دیگری تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. خرده های نان را داخل کاسه کم عمق دیگری بریزید. مرغ ها را داخل آرد فرو کنید، بتکانید تا اضافه آرد گرفته شود، سپس در تخم مرغ هم زده وارد کنید، سپس در ظرف خرده های نان فرو کنید تا لایه ای از آرد و نان روی مرغ ها را بپوشاند. 5. در یک تابه بزرگ، دو قاشق غذاخوری روغن را بریزید و روی شعله متوسط، داغ کنید. مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. برای هر طرف مرغ، 4 دقیقه پخت با حرارت ملایم کافی است. برای سرخ کردن سری دوم، حتما به تابه روغن تازه اضافه کنید. خلال دندان ها را جدا کنید. مرغ ها را روی سس تهیه شده قرار دهید. 6. درب ظرف را بگذارید و داخل فر با حرارت 170 درجه فارنهایت به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده