Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ مامیِ نازنینم فرشته ی خوجلِ خودم عیزم تولدت خیلیِ خیلیِ خیلی مبارک باشه فدات شم :w70::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v به همه ی آرزوهای قشنگت برسی عزیزم :heartshape2: جونم خودتی جونِ دلم خیلی خیلی خیلی مرچی قربونت برممممممممممممممم:aghosh:دوتایی با همممممممممممم به دلیل برخی دلایل مشخص و نامشخص این تاپیک به مدت 2 روز برای آرپاک خوجل باز است بیاید دوباره تولد بگیرین و بهباحال ترین با معرفت ترین زبون درازترین و خوشگل ترین زششششششششششت ِ دنیا تبریک بگین اووووووووووووووووووووف اینجووور تو با مرام بودی و من نیدونستمممم؟ فدا مداتمممم ک بابا تولدت مبارک عزیزم:626gdau::4uboxsmiley::happy: مرچی عزیزممممم:dancegirl2:با سپاس فراوااان:4uboxsmiley: من قبلا تبریک گفتمااااااولی دوباره مبارکه چه آهنگی:2rqfst4::dancegirl2: من کادومم دادمااااا شما قبلا کارِ خوبی کردیاااا ولی دوباره مرچیااااا:dancegirl2: چه؟ دوباره مثل تبریک بده دیگه بازم تاریخ تولدت بهانه ایست تا فراموش نکنی آمدنت را تولدت مبارک بله بله آیه ی یاس یه باس خودش:icon_razz: متشکرم تولدت مبارک عزیزم مرسی جیگر...لطف کردی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ خب مثل اینکه دوباره باید میرفتم خرید بیا آجی یه کیک سالم بایه لباس خوجل..اوندفعه تابرسونم بهت بچه ها یه تیکشو خورده بودن لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ خب مثل اینکه دوباره باید میرفتم خریدبیا آجی یه کیک سالم بایه لباس خوجل..اوندفعه تابرسونم بهت بچه ها یه تیکشو خورده بودن خرید ک خوبه فاز میده آهااااااااا حالاااااا شد الان من دیگه زبانم قاصره باسه تشکر لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ خدمت مدیر محترم ...تولدتون به شدت مبارک ....سالهای سال زنده باشی با تندرستی ودلخوشی .. لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ خدمت مدیر محترم ...تولدتون به شدت مبارک ....سالهای سال زنده باشی با تندرستی ودلخوشی .. منم به شدت متشکرم تولدت مبارک بانو مرسی خانومی...لطف کردی لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ مبــــــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :w71: :4uboxsmiley: :w330: :happy: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده