Arpak 8511 ارسال شده در 8 آذر، 2013 مامیِ نازنینم فرشته ی خوجلِ خودم عیزم تولدت خیلیِ خیلیِ خیلی مبارک باشه فدات شم :w70::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v به همه ی آرزوهای قشنگت برسی عزیزم :heartshape2: جونم خودتی جونِ دلم خیلی خیلی خیلی مرچی قربونت برممممممممممممممم:aghosh:دوتایی با همممممممممممم به دلیل برخی دلایل مشخص و نامشخص این تاپیک به مدت 2 روز برای آرپاک خوجل باز است بیاید دوباره تولد بگیرین و بهباحال ترین با معرفت ترین زبون درازترین و خوشگل ترین زششششششششششت ِ دنیا تبریک بگین اووووووووووووووووووووف اینجووور تو با مرام بودی و من نیدونستمممم؟ فدا مداتمممم ک بابا تولدت مبارک عزیزم:626gdau::4uboxsmiley::happy: مرچی عزیزممممم:dancegirl2:با سپاس فراوااان:4uboxsmiley: من قبلا تبریک گفتمااااااولی دوباره مبارکه چه آهنگی:2rqfst4::dancegirl2: من کادومم دادمااااا شما قبلا کارِ خوبی کردیاااا ولی دوباره مرچیااااا:dancegirl2: چه؟ دوباره مثل تبریک بده دیگه بازم تاریخ تولدت بهانه ایست تا فراموش نکنی آمدنت را تولدت مبارک بله بله آیه ی یاس یه باس خودش:icon_razz: متشکرم تولدت مبارک عزیزم مرسی جیگر...لطف کردی
Gandom.E 17805 ارسال شده در 8 آذر، 2013 خب مثل اینکه دوباره باید میرفتم خرید بیا آجی یه کیک سالم بایه لباس خوجل..اوندفعه تابرسونم بهت بچه ها یه تیکشو خورده بودن
Arpak 8511 ارسال شده در 8 آذر، 2013 خب مثل اینکه دوباره باید میرفتم خریدبیا آجی یه کیک سالم بایه لباس خوجل..اوندفعه تابرسونم بهت بچه ها یه تیکشو خورده بودن خرید ک خوبه فاز میده آهااااااااا حالاااااا شد الان من دیگه زبانم قاصره باسه تشکر
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 8 آذر، 2013 خدمت مدیر محترم ...تولدتون به شدت مبارک ....سالهای سال زنده باشی با تندرستی ودلخوشی ..
Arpak 8511 ارسال شده در 8 آذر، 2013 خدمت مدیر محترم ...تولدتون به شدت مبارک ....سالهای سال زنده باشی با تندرستی ودلخوشی .. منم به شدت متشکرم تولدت مبارک بانو مرسی خانومی...لطف کردی
R@M!N 2978 ارسال شده در 8 آذر، 2013 مبــــــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :w71: :4uboxsmiley: :w330: :happy:
ارسال های توصیه شده