victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیززززززززززززززززززم همیشه شاد و موفق باشی. لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خانمی با ارزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلام تبریک میگم آرپاکی ایشالله همیشه شاد و پیروز باشی لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم............امیدوارم به تمامی ارزوهای زیبایت برسی........... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ ..... باز بگو نه ...حاشا کن تولدت مبارک آرپَکیایشالا 100 ساله بشید بی دندونیتونم ببینیم :happybday::happy::w63::w71::w70: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ عزیزم تولدت مبارک.. دلت همیشه شاد و لبت خندون باشه.. :) لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم .امیدوارم مثل ما پریا عمر کنی :icon_gol: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ بــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــه، من دیر رسیدم:ws3: تولدت مبارک آرپاکــــــــــــــــ جان تنت سالم باشه همیشه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک جیگر طلااا.:aghosh:.همیشه شاد باشیی لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم مرچیی گلممممم:626gdau: تولدت مبارک عزیززززززززززززززززززمهمیشه شاد و موفق باشی. مرچچچچییی جیگرییییییییییییی:dancegirl2: مرسییی...لطف کردی:flowerysmile: :w31::happy::w31: تفلدت مبارک با تشکر از شما دوستِ عزیزلطف کردی:4uboxsmiley: تولدت مبارک خانمی با ارزوی بهترین ها مرسی عزیزممم...با بهترین ترین ترین تر آرزوها باسِ خودت گلم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سلام تبریک میگم آرپاکی ایشالله همیشه شاد و پیروز باشی سلام منم تشکر میکنم از شما از صمیمِ قلبمرسی مرسی مرسی تولدت مبارک عزیزم............امیدوارم به تمامی ارزوهای زیبایت برسی........... مرچی عزیزممم...خودتم به آرزوهای زیباتر ترت برسی همیشک:flowerysmile: ..... باز بگو نه ...حاشا کن تولدت مبارک آرپَکیایشالا 100 ساله بشید بی دندونیتونم ببینیم :happybday::happy::w63::w71::w70: ببین من میگم چلی تو بگو نهتو اصن میدونی مرام چیه؟معرفت با کدوم م مینویسن؟نیدونی دیگه دستِ خودت نی...راحت باشبازم میگم نه...بازم حاشا میکنم آرپاک مرچیی آتی جانلطف کردی تشریف آوردی...قدم رنجِ فرمودید:flowerysmile: دیر پای و شاد زی چشمبا تشکر از شما عزیزم تولدت مبارک.. دلت همیشه شاد و لبت خندون باشه.. :) جیگرتووو عزیزممم مرچیی:dancegirl2: تولدت مبارک عزیزم .امیدوارم مثل ما پریا عمر کنی:icon_gol: عه...عمرشون خوبه؟امتحان شدس؟خب باشهمتشکرم عزیزم...لطف کردی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ بــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــه، من دیر رسیدم:ws3: تولدت مبارک آرپاکــــــــــــــــ جان تنت سالم باشه همیشه تو فقظ برس عزیزم دیر زودش مهم نی ک باسه من:aghosh:این تویی ک باسه من مهمیی جیگریی مرچیییییی عزیزمممم...تنِ خودت سالم تر باشه همیشه تر ک تولدت مبارک جیگر طلااا.:aghosh:.همیشه شاد باشیی ای جونمم مرچییییی میناییییییییییییییی:aghosh:باشه ولی خودت باس شادتر باشیاااا همیشه ترشم تازه گفته باشم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ مامیِ نازنینم فرشته ی خوجلِ خودم عیزم تولدت خیلیِ خیلیِ خیلی مبارک باشه فدات شم :w70::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v به همه ی آرزوهای قشنگت برسی عزیزم :heartshape2: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ به دلیل برخی دلایل مشخص و نامشخص این تاپیک به مدت 2 روز برای آرپاک خوجل باز است بیاید دوباره تولد بگیرین و به باحال ترین با معرفت ترین زبون درازترین و خوشگل ترین زششششششششششت ِ دنیا تبریک بگین لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم:626gdau::4uboxsmiley::happy: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ من قبلا تبریک گفتماااااا ولی دوباره مبارکه چه آهنگی:2rqfst4::dancegirl2: من کادومم دادمااااا لینک به دیدگاه
sbaran 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ تاریخ تولدت بهانه ایست تا فراموش نکنی آمدنت را تولدت مبارک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده