رفتن به مطلب

یک میلیون تماشاچی لیگ قهرمانان آسیا، استقلال همچنان رکوردار


YAGHOT SEFID

ارسال های توصیه شده

یک میلیون تماشاچی لیگ قهرمانان آسیا، استقلال همچنان رکوردار :icon_gol::icon_gol:

 

مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2010 مانند سال گذشته بیش از یک میلیون تماشاگر را به ورزشگاه‌ها کشاند.

 

به گزارش پایگاه خبری فوتبال آسیا، در 96 بازی انجام شده در مجموع یک میلیون و 16 هزار و 447 نفر وارد ورزشگاه‌ها شدند. به این ترتیب میانگین تعداد تماشاگران در هر بازی به 10 هزار و 588 نفر رسید.

 

در سال 2009 میانگین تماشاگران کمی بیشتر بود و به 11 هزار 39 نفر رسید اما در مقایسه با سال 2006 رشد میانگین تماشاگران 100 درصد بوده است.

 

دیدارهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در حالی به پایان رسید که بازهم یک باشگاه ایرانی در صدر بیشترین بازی پرتماشاگر قرار گرفت.

 

تماشاگران دیدارهای هفته آخر از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا که روزهای 27 و 28 آوریل 2010 (7 و 8 اردیبهشت 1389) برگزار شد، 125 هزار و 601 نفر بود. حداکثر تعداد تماشاگر یک بازی در فصل 2010 هم بالاتر از رکورد بازی استقلال - الاهلی عربستان نرفت.

 

در هفته پنجم مسابقات، استقلال در روزی که 2 بریک حریف عربستانی را برد 65 هزار تماشاگر را به استادیوم آورد که این بیشترین تعداد حاضران یک بازی تا اینجای رقابت‌های سال 2010 بوده است.

 

جالب اینکه دومین بازی در فهرست پرتماشاگرترین بازیهای فصل تا به اینجا بازهم به استقلال برمی گردد. بازی استقلال - الغرافه در روز 3 مارس 2010 (3 فروردین 1389) 60 هزار نفر سکوهای استادیوم آزادی را اشغال کردند.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...