sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این تابلو چه چیزی کم دارد ؟ با دیدن این عکس و پاسخ دادن به آن راز و رمز شخصیت خود را پیدا کنید. به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران ؛ تابلویی که در عکس میبینید جادهای را نشان میدهد که به یک خانه منتهی میگردد. این صحنه چه چیزی کم دارد؟ - یک درخت - یک آبگیر (برکه) - آدمها - یک تکه ابر - یک ماشین لطفا به پاسخ ها نگاه نکنید .اول خودتان حدس بزنید این صحنه چه چیزی کم دارد . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . درخت: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید رشد معنوی خودتان است. یک آبگیر برکه: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید داشتن یک رویا است. آدم ها: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید رابطه داشتن با افراد دیگرست. یک تکه ابر: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید دوستتان است. یک ماشین: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید پول است 12 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ تکراری احتمال خیلی زیاد قبل اینکه سوال رو بخونم ذهنم شروع کرد به درخت کشیدن ولی در واقع برکه باید می کشید با شناختی که از خودم دارم 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ منم اولش گفتم درخت ولی بعد 1 دیقه گفتم درخت چیه بابا ماشینو عشقه 7 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من درختوانتخاب کردم جالب بود! 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ منم اولین چیز آدم به ذهنم اومد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده