afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم. مواد لازم: • 3 عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست • نمک دریایی و فلفل • 9 برگ مریم گلی تازه • 6 برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو • 3 قاشق چایخوری روغن زیتون • نیم فنجان آب مرغ • ربع فنجان آب لیموی تازه • نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت • جعفری تازه، خرد شده • چند قاچ لیمو (اختیاری) دستور تهیه: 1. سینه های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشت کوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود. 2. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگ های مریم گلی را روی آنها قرار دهید. 3. با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید. 4. 3 قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید. 5. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ ها را داخل آن بگذارید و حدود 3 دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند. 6. سپس آنها را پشت و رو کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. 7. سپس گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید. 8. آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکنواخت شود. 9. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. 1 دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و دائماً آن را هم بزنید. 10. در نهایت این سس را روی سینه های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید. نوش جان. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده