رفتن به مطلب

سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل


ارسال های توصیه شده

سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.

 

 

مواد لازم:

 

• 3 عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست

• نمک دریایی و فلفل

• 9 برگ مریم گلی تازه

• 6 برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو

• 3 قاشق چایخوری روغن زیتون

• نیم فنجان آب مرغ

• ربع فنجان آب لیموی تازه

• نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت

• جعفری تازه، خرد شده

• چند قاچ لیمو (اختیاری)

دستور تهیه:

 

1. سینه های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشت کوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود.

 

2. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگ های مریم گلی را روی آنها قرار دهید.

 

3. با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید.

 

4. 3 قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید.

 

5. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ ها را داخل آن بگذارید و حدود 3 دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند.

 

34452015354067773435.jpg

 

6. سپس آنها را پشت و رو کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید.

 

7. سپس گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.

 

8. آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکنواخت شود.

 

9. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. 1 دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و دائماً آن را هم بزنید.

 

10. در نهایت این سس را روی سینه های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید. نوش جان.

 

86150439532769889471.jpg

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...