رفتن به مطلب

طرز تهیه بستنی ....سنتی وصنعتی


ارسال های توصیه شده

باتوجه به اینکه مدت زیادی تا پایان فصل گرم سال باقی نمودنده تصمیم گرفتم روش ساختن بستنی سنتی وهم بستنی های صنعتی رو خدمت دوستان آموزش بدم ...

مواد لازم :

شیر 1کیلو(دوپیمانه )

شکر 0.5کیلو (یک پیمانه )

ثعلب نصف قاشق چایخوری (از لوازم قنادیها میتونید خریداری کنید )

گلاب150گرم(یک چهرام پیمانه)

خامه صبحانه نصف بسته

زعفران دم کرده نصف لیوان

مغزپسته یه کم

ابتدا براشروع کار خامه صبحانه رو توی یه سینی روی یه نایون بریزید وان رو روسطح سینی روی نایلون به صورت یک لایه نازک دربیارید وسینی رو تو فریزر قرار بدید

حالا شکر وبا پودر ثعلب مخلوطکنید (حتما به حالت خشک این کار صورت بگیره چون ثعلب در مایعات گوله گوله میشه ...پس حتما اول باشکر مخلوطش کنید)

حالا دوتا ظرف که یکی بتونه در ظرف دیگری قرار بگیره انتخاب کنید وبین فاصله دیواره های دوتاظرف که خالی مونده (حدودا باید بین دوتا ظرف 6سانت فاصله باشه )رو پراز یخ کنید ویه مقدار هم نمک رو سطح یخها بریزید )

خوب حالا تو ظرف بعدی که دورظرفش یخ محصوره دم نوش زعفران وگلاب و شیر وشکر مخلوط شده باثعلب رو مخلوط کنید وشروع کنید با یه قاشق چوبی هم زدن ...اگه باهمزن برقی این کار انجام بشه بستنی پف میکنه وخوب نمیشه حتما با یه قاشق چوبی این کارو بکنید بهتره...همینجور که شما هم میزنید یخ ونمک پشت ظرفتون گرمارو جذب میکنه واین مخلوط آروم چسبنده ومنبسط میشه حدود یه ربعی این کار رو انجام بدید وهر 5دقیقه یه مقدارنمک به یخها اضافه کنید بستنی حالت نیمه مایع که پیدا کرد سینی که تو اون خامه رو مسطح کرده بودید رو بیارید و نایلون رو از کف سینی بردارید خامه خورد میشه این تیکه های خامه رو داخل بستنی نیمه سفت شده بریزید وخیلی آروم مخلوطش کنبد وبستنی رو بزارید تو فریزر حدود دوساعت بعد بستنی سنتی شما آماده است ...با خورده های پسته هم رو بستنی رو تزئین کنید ...

توی صنعت به جای شیر از شیر خشک استفاده میشه اگه میخواهید بستنی شما شبیه بستنیهای کارخونه ای باشه حدود یک سوم پیمانه شیر خشک رو با سه برارش آب مخلوط کنیدوبه همون روش بالا کاررو ادامه بدید ...یه کم وانیل وپودر هل هم به صورت سلیقه ای طعم وبوی خوبی به بستنی شما میده...

<a href=4kg6n3r5dv1jzaxrsgg.jpg' alt='4kg6n3r5dv

  • Like 8
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...