Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ به این میگن تکنولوژیاما خداییش بارون باید خیس کنه بارون اگه خیس نکنه خوشم نمیاد اصلا بارونی که خیس نکنه با سحر جان نسبتی نداره مگه نه؟ آره باباکیفیت بارون به خیسیشه اصلا فک کن بری زیر بارون و خیس نشی دلت میخواد سرتو بکوبی تو دیفال:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همه ی زیبایی بارون به اینه که خیس بشی و همین ادم رو پر از احساس میکنه....من اگر بگم معذرت میخوام این تاپیک رو زدم،می بخشینم؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ من اگر بگم معذرت میخوام این تاپیک رو زدم،می بخشینم؟ :ws28::ws28:آخی بمیرمنه دیگه بخشش در کار نیست. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ :ws28::ws28:آخی بمیرمنه دیگه بخشش در کار نیست. کلا باید تاپیک رو حذف کنیم قفل هم نه باید حذف بشه که چشمتون هم بهش نیفته که خدای نکرده به احساساتتون لطمه وارد نشه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ کلا باید تاپیک رو حذف کنیم قفل هم نه باید حذف بشه که چشمتون هم بهش نیفته که خدای نکرده به احساساتتون لطمه وارد نشه خب تو که میدونی ماها چقد احساس داریم.نکن از این کارا:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ خب تو که میدونی ماها چقد احساس داریم.نکن از این کارا:vahidrk:یعنی میگی من احساس ندارم؟برو پست های اول همین تاپیک بحثی که با افشین داشتم رو بخون 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ یعنی میگی من احساس ندارم؟برو پست های اول همین تاپیک بحثی که با افشین داشتم رو بخون ما فقط نقد کردیمخب کسی که علاقه داره میره موزه برای دیدن این مکان خیس شدن زیر بارون رو هم بیشتر دوست داره دیگه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ ما فقط نقد کردیمخب کسی که علاقه داره میره موزه برای دیدن این مکان خیس شدن زیر بارون رو هم بیشتر دوست داره دیگه من هیچ وقت حاضر نیستم برم همچین جایی و جالبه بگم از روی ناراحتی این تاپیک رو زدم چون هیچ وقت من خیس شدن زیر بارون رو با اینجا عوض نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ من هیچ وقت حاضر نیستم برم همچین جایی و جالبه بگم از روی ناراحتی این تاپیک رو زدم چون هیچ وقت من خیس شدن زیر بارون رو با اینجا عوض نمیکنم منم نمیرم:icon_pf (17):بوی باران-بوی سبزه -بوی خاک 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ منم نمیرم:icon_pf (17):بوی باران-بوی سبزه -بوی خاک سحری شعری که نوشتی بوی باران بوی سبزه بوی خاک شاخه های باران خورده... از فریدون مشیریه درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ سحری شعری که نوشتی بوی باران بوی سبزه بوی خاک شاخه های باران خورده... از فریدون مشیریه درسته؟ اره عزیزم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده