Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ “اتاق باران” در موزه هنرهای مدرن نیویورک بازدیدکنندگان خود را خیس نمیکند. در موزه هنرهای مدرن نیویورک، اتاقی به نام “اتاق باران” تعبیه شده است که از سقفش باران میبارد. ویژگی جالب اتاق بارانی این است که افرادی که داخل آن هستند، خیس نمیشوند. در کف این اتاق حسگرهایی نصب شده است که محل ایستادن افراد را تشخیص میدهند و آبپاشهای آن محدوده را غیرفعال می کنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 31 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ اگه یکی هوس کنه خیس شه باید چیکار کنه؟ 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ جلل الخالق... آدم هرچی بیشتر عمر میکنه.. چیزای عجیب تری میبینه چه مغز متفکری دارن بعضی از کشورا 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ جلل الخالق... آدم هرچی بیشتر عمر میکنه.. چیزای عجیب تری میبینهچه مغز متفکری دارن بعضی از کشورا طراحی و ساختش خیلی آسونه یکی گفته بیایین بارون بسازیم قشنگه یکی دیگه گفته آخه کی وقتی میاد موزه میاد زیر بارون یکی دیگه گفته راس می گی بیا یه کاری کنیم خیس نشن و ساختنش 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ اگه یکی هوس کنه خیس شه باید چیکار کنه؟ به مسولای اونجا میگه،اونا هم سنسورای قسمت اونو لابد غیر فعال میکننیه راه دیگه هم اینکه بازم به مسوولای اونجا میگه،اونا هم میان شیلنگ میگیرن تو سرش 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ به مسولای اونجا میگه،اونا هم سنسورای قسمت اونو لابد غیر فعال میکننیه راه دیگه هم اینکه بازم به مسوولای اونجا میگه،اونا هم میان شیلنگ میگیرن تو سرش جوابات اشتباهه می فرستنش قسمت روانکاوی تا ببینن مشکلش چیه 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ جوابات اشتباهه می فرستنش قسمت روانکاوی تا ببینن مشکلش چیه :vahidrk: من میخواستم برم بگم من بارون میخوام 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ :vahidrk: من میخواستم برم بگم من بارون میخوام منو می زنی نرو که پرونده ی روانی برات می سازن (اگه پسر بودی از سربازی محروم می شدی) 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ منو می زنینرو که پرونده ی روانی برات می سازن (اگه پسر بودی از سربازی محروم می شدی) فکر کردیاونایی که تو آسایشگاه روانی هستن رو،من بیشتر از اینایی که بیرونن قبول دارم مطمئن باش 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ فکر کردیاونایی که تو آسایشگاه روانی هستن رو،من بیشتر از اینایی که بیرونن قبول دارم مطمئن باش هنوز نبردنت داری توجیه می کنی 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ هنوز نبردنت داری توجیه می کنی هیچ مشکلی با دیوونه بودن ندارم 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بارونی که خیس نکنه بارون نیست... آب اختراع شده با تکنولوژی جدیده..اصلنم دوسش ندارم:icon_razz: ممنون بابت اطلاع رسانی عزیزم 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بارونی که خیس نکنه بارون نیست...آب اختراع شده با تکنولوژی جدیده..اصلنم دوسش ندارم:icon_razz: ممنون بابت اطلاع رسانی عزیزم خواهش میکنم عزیزم#5 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ یعنی واقعا خیس نمیشن ولی یکم که خیس میشن 6 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ به این میگن تکنولوژی اما خداییش بارون باید خیس کنه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بارون اگه خیس نکنه خوشم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ بارون اگه خیس نکنه خوشم نمیاد اصلا بارونی که خیس نکنه با سحر جان نسبتی نداره مگه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ اصلا بارونی که خیس نکنه با سحر جان نسبتی نداره مگه نه؟ آره باباکیفیت بارون به خیسیشه اصلا فک کن بری زیر بارون و خیس نشی دلت میخواد سرتو بکوبی تو دیفال:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ همه ی زیبایی بارون به اینه که خیس بشی و همین ادم رو پر از احساس میکنه.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده