mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ ســـلام بر دوستان گل تالار برق این تاپیکو زدم که هم اطلاعات برقیون بالا بره هم تنوعی بشه توی روحیه مون بیاین بگین توی حالتی که هستین شبیه کدوم المان الکتریکی یا مدار الکتریکی هستین و مهمتر اینکه چرا خب الِمان های الکتریکی انجمن بفرمایید 19 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ خب اولیشو خودم میگم من الان حالتم دقیــــــقا یه مدار RC ساده س که سیگنال متناوب داره چند دقیقه شارژ میشم چند دقیقه بعدش دشارز میشم:icon_pf (34): البته الان توی قسمت شارژشم تا نرفتم توی دشارژ برم 13 لینک به دیدگاه
mohamad reza haraty 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان.الان مثل یک خازن با ظرفیت نامحدودم هربلایی سرم میادا امازبونم واسه شکایت بسته است.ماااااااااااااااا اینیم دیگههههههههههههههههههههههه 11 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ شبیه دیود حالا تحلیلش با خودتون 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ شبیه دیود حالا تحلیلش با خودتون یعنی الان کلا لج کردی یکسو میری یا اینکه باید ولتاژ آستانه بهت بدن تا راه بیافتی؟!! 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ یعنی الان کلا لج کردی یکسو میری یا اینکه باید ولتاژ آستانه بهت بدن تا راه بیافتی؟!! یعنی اولا لج کردم با خودم، دوما یه ولتاژ آستانه 400 کیلوولتی نیاز دارم 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ یعنی اولا لج کردم با خودم، دوما یه ولتاژ آستانه 400 کیلوولتی نیاز دارم پس کارت از یه دیود ساده گذشته 400 -500 تا دیود قدرتیه سری هستی الان 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ من الان مثل خازن بی پلارم از هر طرف بار بیاد تحمل میکنم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ طرز کار ژیراتور اینجوریه که هرچقدر جریان از اینورش میاد ، با یه ضریبی همونقدر ولتاژ از اون سرش میره بیرون و هر چقدر هم که ولتاژ از این سرش میاد با همون ضریب از اون طرفش جریان میده بیرون. الان من مثل ژیراتورم. هر چقد با عقلم فک میکنم آخرش با احساسم تصمیم میگرم ... هر چقدم که با احساسم فکر میکنم آخرش با عقلم تصمیم میگیرم 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ من امروز مثل خازن شارژ شده اون هم خازن 470میکرو فاراد 450ولت:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ من دیروز مثل یه خازن قدرتی بودم که دشارژ شده بودم:icon_pf (34)::icon_pf (34): ساعت 7:30 شب که برگشتم خونه تا 6:30 صبح یه سره خوابیدم:w58: صبح که بیدار شدم خودم تعجب کردم که چقدر خسته بودم که اینقدر طول کشید شارژ بشم دوباره 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ امروز مثل ای سی برنامه هستم هرچی بهم برنامه بدن طبق همون جلو میرم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ منم امروز یه چیزی تو مایه های مقاومت آجری (وات بالا) هستم دارم در مقابل مشکلات سخت مقاومت میکنم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ امروز مثل دیود زنری که ولتاز بالا بهش رسیده باشه کلا پاشیدم 4 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ من امشب مثل خازن دشارژ شدم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ امشب مثل سلف و خازنم قرکانس بالارو حذف می کنم 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ سلام ببخشيد وسط تاپيك تخصصي دوستان برقي اسپم ميكنما ولي تاپيكتون چقده باحاله خوشمان آمد 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ سلامببخشيد وسط تاپيك تخصصي دوستان برقي اسپم ميكنما ولي تاپيكتون چقده باحاله خوشمان آمد دیگه هر کسی میاد خوصوصیت اون زمانشو میگه شمام بیای بگید 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ الان مثل یه ژنراتور بی بارم یعنی دقیقا چه حالتی داری؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده