رفتن به مطلب

گوشت بخورید، بدون اینکه حیوانی کشته شود!


ارسال های توصیه شده

محققان زیست‌شناسی موفق شدند تا با استفاده از سلول‌های کشت شده گوشت گاو، نخستین همبرگر دنیا را طبخ کرده و بخورند. آیا این گوشت مصنوعی می‌تواند معضل خام‌خواری را برطرف کند؟

 

 

Cultured-Beef-01_600.jpg

 

از حدود 5 سال قبل، دکتر مارک پست تلاش می‌کرد تا گوشت خوراکی را در آزمایشگاه رشد دهد. روز گذشته و طی مراسمی در لندن، نخستین همبرگر مصنوعی ساخته شده جهان سرو شد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
سلول‌های بنیادی ماهیچه که از شانه یک گاو ماده برداشته شده بود، درون سرم رشد داده شد و برای جلوگیری از نرم شدن بافت، ورز دادن سلول‌ها در مقیاس میکروبی انجام شد. 20 هزار سلول در کنار هم جمع و در ترکیب با خمیر نان و تخم‌مرغ ساختار همبرگر را شکل دادند. برای بهتر شدن رنگ همبرگر نیز از عصاره گوشت و زعفران استفاده شد.

 

دکتر پست که متخصص زیست‌شناسی قلبی-عروقی در دانشگاه ماستریخت است، همبرگر خام خود را در یک ظرف آزمایشگاهی سرپوشیده با خود همراه آورده بود. طی جُنگ تلویزیونی، ریچارد مک‌گوئن سرآشپز این گوشت را که اندکی کم‌رنگ‌تر از گوشت عادی بود از ظرف خارج کرد، آن را پیش چشم حضار در کره و روغن سرخ کرد، و در نهایت برای دو داوطلب خوش شانس همبرگر را سرو کرد: غذاشناس استرالیایی، هانی روتزلر؛ و جاش شونوالد، نویسنده کتاب «طعم فردا».

 

اما نظر امتحان کنندگان درباره طعم و مزه همبرگر چه بود؟ روتزلر می‌گوید: «طعم کاملا قوی داشت. بسیار شبیه گوشت بود، و فقط به اندازه گوشت طبیعی آب‌دار نبود. من فراموش کردم به آن نمک و فلفل بزنم. ساختار آن از چیزی که انتظار داشتم فراتر بود، و خوشبختانه وا نرفت.»شونوالد نیز با روتزلر هم عقیده است. وی می‌گوید: «بافت محصول و مزه آن در دهان شبیه به گوشت واقعی بود. تنها چیزی که کم داشت چربی بود. اگرچه اندکی خشک بود، اما گاز زدن آن همانند همبرگرهای عادی بود.»دانشمندان هنوز به فناوری لازم برای رشد سلول‌های چربی دست نیافته‌اند. شونوالد بافت گوشت ساخته شده را همانند «کیک پروتئین حیوانی» توصیف می‌کند، اما دکتر پست می‌گوید که افزودن چربی قدم بعدی است. وی می گوید: «از نظر من شروع بسیار خوبی است. ما بیشتر می‌خواستیم ثابت کنیم که می‌توان این کار را انجام داد.»

 

burgeronplate.png

چالش پیش روی بعدی تولید گوشت مصنوعی در مقیاس تجاری خواهد بود. دکتر پست تخمین می زند که بین 10 تا 20 سال طول خواهد کشید که بتوان گوشت کشت شده آزمایشگاهی را در مقایس انبوه تولید کرد. طی چند سال اخیر، پروژه از سوی خیری ناشناس تامین مالی می‌شد که دکتر پست دیروز نام وی را فاش کرد: سرگئی برین، یکی از دو بنیان‌گذار گوگل.دکتر پست در پاسخ به سوال یکی از حضار که پرسیده بود آیا قادر به تولید استیک هستید این‌گونه پاسخ داد: «از نظر تئوری بله. اما در حال حاضر تمرکز ما بر روی محصولات گوشتی قیمه شده است که از فیبرهای کوتاه‌تری استفاده می‌کنند. چرا که برای فاصله پخش اکسیژن و مواد غذایی به مرکز بافت محدودیت وجود دارد.»وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری، که درباره استفاده از این فناوری برای تولید همبرگرهای گوشت حیوانات کمتر شناخته شده مانند پنگوئن پرسیده بود، گفت: «من شخصا از بوی پنگوئن خوشم نمی‌آید، اما حدس می‌زنم می‌توانیم این کار را انجام دهیم. شما می‌توانید این فناوری را بر روی هر نوع سلول بنیادی از هر حیوانی به کار ببرید.»

 

منبع: خبرآنلاین

  • Like 9
لینک به دیدگاه
چرا؟؟:ws3: نه اینکه همبرگرایی که الان میخوریم، گوشت خالص 200% میباشند همگی..!:whistle:

 

خب اینا رو هم نمیخورم من!!!:ws3:

 

همبرگر خودمون درست میکنیم:w16:

  • Like 6
لینک به دیدگاه
خب اینا رو هم نمیخورم من!!!:ws3:

 

همبرگر خودمون درست میکنیم:w16:

 

چه جوری درست میکنین؟اگه میشه طرز تهیشو بگین ما هم غذای ناسالم نخوریم خب:a030:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
چه جوری درست میکنین؟اگه میشه طرز تهیشو بگین ما هم غذای ناسالم نخوریم خب:a030:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

:gnugghender:

  • Like 7
لینک به دیدگاه
به نظرم بیخیالش شیم بهتره فک کن چقدر گرون تموم میشه برای آدم

 

عوضش سالمه:w16:

نه اینکه گوشت فلان:icon_pf (34): حیوان باشه یا اصلا گوشت نباشه:hanghead:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
عوضش سالمه:w16:

نه اینکه گوشت فلان:icon_pf (34): حیوان باشه یا اصلا گوشت نباشه:hanghead:

 

حرفتون متین ولی خودتون نگاه کنین به وضع درآمد مردم به نظرم به غیر از قشر خاصی که تعدادشون به نسبت خیلی کمتره بقیه مردم نمیتونین دسترسی به غذای سالم داشته باشن یعنی نه اینکه نخوان نمیتونن.:sigh:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
حرفتون متین ولی خودتون نگاه کنین به وضع درآمد مردم به نظرم به غیر از قشر خاصی که تعدادشون به نسبت خیلی کمتره بقیه مردم نمیتونین دسترسی به غذای سالم داشته باشن یعنی نه اینکه نخوان نمیتونن.:sigh:

خب این دلیل نمیشه که از اینا بخورن که!!:banel_smiley_4:

این همه غذا!!:w02:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
خب این دلیل نمیشه که از اینا بخورن که!!:banel_smiley_4:

این همه غذا!!:w02:

 

منم منظورم کلی بود. در مورد همه غذاهای به قولی مفید شما کافیه یه نگاه به مواد اولیه اونا بندازی تهش ببینی واسه یه وعده غذا چقدر پول پرداختی حالا بماند پول گاز واسه طبخش بذار حالا که اینو گفتم نیمه پر لیوانم بگم در مورد مواد اولیه اگه بتونه آدم مواد اولیه اونو کلی بخره ارزونتر درمیاد

 

واسه اینه که تمایل مردم به فست فود اینقدر زیاده یکیش خودم که بدون فست فود انگار تو زندگی یه چیزی کم دارم(گاهی فکر میکنم در ماه چند کیلو آشغال خوردم:ws3:)

  • Like 3
لینک به دیدگاه
منم منظورم کلی بود. در مورد همه غذاهای به قولی مفید شما کافیه یه نگاه به مواد اولیه اونا بندازی تهش ببینی واسه یه وعده غذا چقدر پول پرداختی حالا بماند پول گاز واسه طبخش بذار حالا که اینو گفتم نیمه پر لیوانم بگم در مورد مواد اولیه اگه بتونه آدم مواد اولیه اونو کلی بخره ارزونتر درمیاد

 

واسه اینه که تمایل مردم به فست فود اینقدر زیاده یکیش خودم که بدون فست فود انگار تو زندگی یه چیزی کم دارم(گاهی فکر میکنم در ماه چند کیلو آشغال خوردم:ws3:)

جدای این بحث اگه کسی بخواد غذای خوب بخوره (منظور از خوب سالمه) اگه یه فرد معمولی باشه میتونه از پسش بربیاد

  • Like 3
لینک به دیدگاه
جدای این بحث اگه کسی بخواد غذای خوب بخوره (منظور از خوب سالمه) اگه یه فرد معمولی باشه میتونه از پسش بربیاد

 

خب اگه یه فرد معمولی و نرمال نباشه چی؟یا یک معلول حرکتی یا ذهنی .فکر کنم کل جامعه رو هدفمون بدونیم خیلی بهتره:w16:

 

گاهی اوقات همون فرد معمولی هم حوصله غذا درست کردن نداره حتما با واژه «حاضری» آشنایی دارین دیگه

  • Like 3
لینک به دیدگاه
خب اگه یه فرد معمولی و نرمال نباشه چی؟یا یک معلول حرکتی یا ذهنی .فکر کنم کل جامعه رو هدفمون بدونیم خیلی بهتره:w16:

 

گاهی اوقات همون فرد معمولی هم حوصله غذا درست کردن نداره حتما با واژه «حاضری» آشنایی دارین دیگه

خب یعنی این نوع همبرگ مخصوص افراد معلوله؟:hanghead:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
خب یعنی این نوع همبرگ مخصوص افراد معلوله؟:hanghead:

 

نه ببینین کلی بحث کنیم بهتره.میشه یه پیشنهاد داد.مثلا تا اونجایی که امکانش هست یعنی پولشو داریم وقتشم داریم از غذای سالم استفاده کنیم و گرنه به صفر رسوندن استفاده (یا استعمال:ws3:)فست فود کار بسیار مشکلی شده.برات مثالی میزنم من اگه تو مسیرم احساس گرسنگی کنم اولین کاری که میکنم رفتن تو یه پیتزائیه مثلا . . . چون تایمم از دست میره زمانی که براش برنامه ریزی کردم مثلا فلان کارو انجام بدم .اگه هم تو خونه باشم سعیم براینه که غذای سالم استفاده کنم ولی جدی بعضی وقتا آدم فست فود رو مثلا به آبگوشت ترجیح میده نمیدونم قبول داری یا نه طعم خیلی از غذاهایی که ما به عنوان غذای سالم میشناسیم طعمی نیست که آدم سعی کنه بار دوم استفاده کنه یا حتی بوشون:ws3:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
نه ببینین کلی بحث کنیم بهتره.میشه یه پیشنهاد داد.مثلا تا اونجایی که امکانش هست یعنی پولشو داریم وقتشم داریم از غذای سالم استفاده کنیم و گرنه به صفر رسوندن استفاده (یا استعمال:ws3:)فست فود کار بسیار مشکلی شده.برات مثالی میزنم من اگه تو مسیرم احساس گرسنگی کنم اولین کاری که میکنم رفتن تو یه پیتزائیه مثلا . . . چون تایمم از دست میره زمانی که براش برنامه ریزی کردم مثلا فلان کارو انجام بدم .اگه هم تو خونه باشم سعیم براینه که غذای سالم استفاده کنم ولی جدی بعضی وقتا آدم فست فود رو مثلا به آبگوشت ترجیح میده نمیدونم قبول داری یا نه طعم خیلی از غذاهایی که ما به عنوان غذای سالم میشناسیم طعمی نیست که آدم سعی کنه بار دوم استفاده کنه یا حتی بوشون:ws3:

 

خب اینا از مشکلات ماشینی شدن زندگی امروزه و کاریشم نمیشه کرد:sigh:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...