sam arch 55879 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ درود دوستان خوبم.... خوب...تو این تاپیک یک مدت در مورد موضوع مسابقه نظرسنجی گذاشتیم.... بار رایی بالا خاطرات اعضا از انجمن اکثریت رو کسب کرد...پس اول این مسابقه رو ترتیب می دیم... بعد هم مسابقه ای موضوع آزاد... دوستان خوبم خوشحال می شم در راستای این موضوع>>>خاطرات اعضا از انجمن متونتون رو برای من پیام خصوصی کنین. سخنی در تشریح موضوع چون ممکن هست ابهام داشته باشه که چه نوع خاطره ای؟....و اینکه خاطره حتما باید مجازی باشه... فکر می کنم با توجه به اینکه می خواهیم طیف فراگیری شرکت کنن...1.خاطرات مجازی به همراه 2.خاطراتی که دوستان تو میتینگ های انجمن هم دارن می تونه یک جمع خوبی از متون رو به وجود بیاره... نوع متن هم اگر از چارچوب های کلی قوانین سایت به دور نباشه بدون در نظر گرفتن نوع نوشته که می تونه طنز باشه یا تلخ باشه و یا هر طعمی! مورد قبول هست....ولی سعی کنین با توجه به سالگرد تاسیس..شیرین باشه دیگه... در مورد تصویر داشتن یا نداشتن متون،اینجا اعلام می کنم اگر دوستان مایل هستن می تونن از تصویر استفاده کنن.البته اگه مخالفتی باشه در همین تاپیک اعلام بفرمایید. سخنی در تشریح زمان مهلت ارسال متن هاتون به من توسط پیام خصوصی تا ساعت 23 ،چهارم شهریورماه 1392 هستن که فرداش که سالروز تاسیس هست نظرسنجی رو قرار بدم. نکته:اگه در مورد زمان مسابقه هم نظری دارین یا هر نظری در مورد مسابقه در این همین تاپیک بفرمایید. 58 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ من در دعوت دچار مشکل هستم....در دعوت دوستانم به این تاپیک کوشا باشین 28 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ منتظر خاطرات خوبتون هستیم.........من ک خاطره ای ندارم 13 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ من ک هیش خاطره خوبی از این انجمن ندارم ... همیشه هم بین منو بخیه هم تبعیض قائل شدن:4564: 15 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا این انجمن خدا رو شکر برا من خیلی خوب بود خوب که خوبه عالی بود انقدر خوب که با خاطرات خوبش اگر دلخوری داشتم،پاک شد اگر خدا بخواد،حتما شرکت میکنم (خدا کنه اسپم نشه فقط دوس داشتم از سارا جان nahalتشکر کنم که شوق نوشتن رو تو دل من گذاشت) به لطف خدا میام حتما 8 لینک به دیدگاه
.asma 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ممنون از دعوتت.منم خیلی وقتی نیست در این انجمن عضو هستم.خاطره ای ندارم.منتظر خاطره های خوب از دیگران میمونم.:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ سيييييييييييييلام من كه هروقت اومدم پست بزارم اريو دخت امد حالمو گرفت گرفتاري داريم هاااااااا والا 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ مدال هم داره؟ چرا که نه.... در مورد جوایز موقع نظر سنجی اطلاع رسانی می کنم...می خوام با مدیران صحبت کنم که پُر و پیمون باشه با وجود سالگرد انجمن. البته خوب باید تعداد افراد شرکت کننده هم به اندازه ی معقول باشه دیگه.... هر چه بیشتر امتیاز بیشتر و مدال هم داره.... البته به شرط حضور و حتی در صورت قرار نگرفتمن در بین نفرات برتر... هم یک امتیازی هست که بهشون تعلق می گیره... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ تا حالا فقط یک نوشته رسیده.... این خیلی خوبه که به رای دوستان احترام بزاریم....و حتما هم احترام می زاریم.. ولی خوب... این بهتر می شه که.... دوستانم به رایی که دادن عمل کنن.... من همچنان منتظر نوشته های زیبا و خاطرات زیباتون هستم... دوستان خوبم که به موضوع آزاد رای دادن...اگه مایل هستن نوشته هاشون رو بفرستن با موضوع آزاد..در صورت به حد نصاب نرسیدن نوشته های بخش خاطرات اعضا از انجمن...حداقل در روز تاسیس بدون مسابقه ی ادبی نباشیم... و به قول قدیمی ها..دستمون نمونه تو پوست گردو... آرامش پیشکش لحظه هاتون. نکته:موضوع همچنان همون خاطرات اعضا از انجمن هست..این پست فقط برای این زده شد که دوستانی که موضوع آزاد رو انتخاب کردن هم نوشته هاشون رو بفرستن برای روزی که نوشته های خاطراتمون کم بود. 19 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ شد دوتا.... همچنان منتظر یاری سبزتان هستیم... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ مهلت ارسال متن هاتون به من توسط پیام خصوصی تا ساعت 23 ،چهارم شهریورماه 1392 هستن که فرداش که سالروز تاسیس هست نظرسنجی رو قرار بدم. تا همین امروز ساعت 11 شب وقت دارین.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ [h=3]بفرمایید رای بدین مسابقه خاطره اعضا از انجمن[/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده