مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ امروز داستانی رو شنیدم که خیلی برایم عجیب بود.در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. راستش را بخواهید تا حالا این سوال برای من هم پیش نیامده بود. خیلی سوال اساسی ومهمی هست. عجب بچه هایی در این دوره داریم. چه سوال جالبی؟ کسی جوابی داره؟ 14 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ و اینکه شیطان با چه زبانی حوا وسوسه کرده؟اونزمان هیچ زبان بشری اختراع نشده بود 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ بهشتی که حضرت آدم(ع) از آن جا رانده شد، غیر از بهشت موعود است، بلکه بنا بر آن چه در بعضی روایات آمده بهشت مذکور، یکی از باغ های دنیوی بوده است. مواردی را می توان به عنوان شاهد برای این نظریه آورد: 1. بهشتیكه درقیامت وعده داده شده است، طبق بسیاری از آیات قرآن كریم، یك نعمت جاودانی و دائمی است؛ یعنی کسی كه به آن داخل می شود هرگز از آن محروم نمی شود. 2. یكی دیگر از خصوصیات بهشت قیامتی این است كه شیطان و وسوسه های شیطانی و به طور كلی، نافرمانی خداوند در آن جایی ندارد. بهشت آخرت از هر آلودگی و رنگ غیر خدایی پاك و مبرا است. 3. ما روایاتی از ائمه اطهار(ع) داریم كه بر همین مطلب ظهور بلکه تصریح دارند، مانند: على بن ابراهيم، ...، عن الحسين بن ميسر قال: سألت ابا عبد الله(ع) عن جنة آدم. فقال: جنة من جنان الدنيا يطلع عليه الشمس و القمر. و لو كانت من جنان الخلد، ما خرج منها أبدا. (كافى، ج 3، ص 247، حديث 2) راوی می گوید: از حضرت صادق(ع) در مورد بهشتى كه حضرت آدم(ع) در آن بوده سؤال كردم. حضرت فرمودند: آن باغى است از باغ هاى دنيا كه خورشيد و ماه بر آن طلوع و غروب مى كنند، و اگر از باغ هاى قيامت بود هرگز آدم (ع ) از آن خارج نمى شد. بنابر این بهشت حضرت آدم(ع) آن بهشت موعودی نبوده كه شیطان از آن رانده شده است. 20 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ در ضمن این سوال بارها در انجمن های دینی و غیر دینی مطرح شده و کارشناسان امر هم توضیحات مبسوطی در این زمینه دادن با جستجوی کوچکی به جواب دقیق میرسی 11 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ آقا مهدی (iman)به اصل مطلب اشاره کردند با سند اصول کافی ...اما به نظر شخصی خودم وقتی شیطان با خدا بحث کرد ونافرمانی کرد از در گاه خدا یا به عبارتی یک مراتبی از کمال رانده شد نه از بهشت یا اون منطقه مادی یا غیر مادی که وجود داشته ..... 8 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سوال مهمتر اینکه خدا به چه حقی اون سیب رو حروم کرده ... چرا اینقدر ضد حاله کلا این آقا خدا ؟ 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کاش به جای این همه مطالعاتتون درمورد داروین ومحمد واسلام و....اون چند تا بند تعهدی که در بدو ورود به انجمن رو امضا کردید رو مطالعه مینمودید ..کاش یاد بیگریم به عقاید دیگران احترام بگذاریم ...در همان اسلامی که شما انتقاد کردید کتابی هست به نام قران که در یک آیه اش خطاب شده ای پیامبر تو حق نداری به بتهای آنها ناسزا بگویی تا بت پرستان نیز به خدای تو ناسزا نگویند ... 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کاش به جای این همه مطالعاتتون درمورد داروین ومحمد واسلام و....اون چند تا بند تعهدی که در بدو ورود به انجمن رو امضا کردید رو مطالعه مینمودید ..کاش یاد بیگریم به عقاید دیگران احترام بگذاریم ...در همان اسلامی که شما انتقاد کردید کتابی هست به نام قران که در یک آیه اش خطاب شده ای پیامبر تو حق نداری به بتهای آنها ناسزا بگویی تا بت پرستان نیز به خدای تو ناسزا نگویند ... این انجمن بخش مذهبی داره و اگر فقط سوالشون مذهبی و اعتقادی بود .میتونستند در اون تالار بپرسند . ولی وقتی در بخش گفتگوی ازاد سوال میشه شخص میتونه در تمام زمینه از جمله تاریخی و علمی و حتی مذهبی بهش پاسخ بده. بحث من اعتقادی نبود بلکه علمی بود 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تو حرفاتون سند و مدرک ندیدم حرف بی سند و مدرک از بیخ و بن و رد و قابل قبول نیست شما بر چه اساسی میگین ماها مثل میمونیم؟اثبات آدم و حوا رانده شدنشون از بهشت کدوم قانونی رو رد میکنه؟این مثال شما هیچ ربطی به موضوع نداره شما مذهب و دین و رابر سنت میدونید و املانه اما این نظر شماست و هیچ کسی حق توهین به طرف مقابل و نداره بخصوص کسایی که ادای روشن فکری دارن لااقل حرفتونو با عملکردتون یکی کنید با سند و مدرک میتونم اثبات کنم آدم و حوایی وجود داشته بهشت زمینی وجود داشته اثباتش میکنم اما با روش خودتون مستندی بهشت عدن و توصیه میکنم نگاه کنید یک مستندی هستش که یک انسان غیر مسلمان اونو درست کرده شما اینو نگاه کنید بعد بیاید با آیه و قران همینو بهتون اثبات کنیم بعد ببنید قران افسانه هستش و ما میمونیم یا ..... و توصیه ی من به شما اینکه که احترام همه رو نگه دارید تا احترامتون حفظ بشه. 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سوال مهمتر اینکه خدا به چه حقی اون سیب رو حروم کرده ... چرا اینقدر ضد حاله کلا این آقا خدا ؟ برای شناساندن عیار انسانها ، بدون امتحان عیار مشخص نیست 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ قبل ادم و حوا موجوداتی شبیه انسان رو زمین زندگی میکردن شبیه میمون این مشخصه چرا فکر میکنید این یک ادعاست؟اتفاقا عین حقیقته شما میگین آدم و حوا وجود نداشته؟دلیل بیارید؟ معتقد به نظریه تکامل داروین هستین؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان یه خواهشی که ازتون دارم فقط به اعتقادات همدیگه احترام بذارید و سعی کنید مرزها و حریم ها رو هم حفظ کنید. تا خدشه ای به سایت وارد نشه ....و کسی از دوستان هم ازتون دلگیر نشه. 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ این انجمن بخش مذهبی داره و اگر فقط سوالشون مذهبی و اعتقادی بود .میتونستند در اون تالار بپرسند .ولی وقتی در بخش گفتگوی ازاد سوال میشه شخص میتونه در تمام زمینه از جمله تاریخی و علمی و حتی مذهبی بهش پاسخ بده. بحث من اعتقادی نبود بلکه علمی بود كلمات زير در راستاي بحث علمي مطرح شده يا از موضع خود برتر بيني زده شده؟! اول اينكه موضوع تاپيك خلقت حضرت آدم نبود ولي طبق معمول اين تعصب شما روي اعتقاداتتون عينكي شد به چشمهاتون! دوم اينكه قبل از جريان گاليله و... اسلام گفته بود كه دين هاي قبلي با آمدن دين اسلام مردود هستند و دچار تحريف هم شده اند پس ما هيچ وقت مدافع كليساي نوين نيستيم و نخواهيم بود! سوم اينكه در خود قرآن هم گفته شده قبل از حضرت آدم افراد ديگه اي روي زمين بوده اند پس قرآن هيچ گاه نگفته اولين موجودي كه با شكل و شمايل انسان ميشناسيم حضرت آدم بوده ولي نسل كنوني بشر رو از نسل اونها ميدونه چهارم اينكه در مورد تكامل اينقدر با صراحت سينه سپر نكنيد يا حداقل در چارچوب علمي اون سينه سپر كنيد چون اگر بخواهيد از اون ابزاري ساخته باشيد كه مثلا وجود خالق رو نفي كنيد انديشه اي بس بچه گانست اگر هم با چارچوب علمي ميخواهيد به دين حمله كنيد باز هم در اشتباهيد چون اساسا ما منكر تكامل نيستيم ولي مثل شما تكامل رو يه چيز تصادفي نميدونيم.اون چيزي كه ما در مورد تكامل اشتباه ميدونيم همون بود كه عرض كردم پس هدف از تلاش شما براي تقابل با دين و خداوند بوسيله تكامل يكم گنگه موفق باشيد 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان یه خواهشی که ازتون دارم فقط به اعتقادات همدیگه احترام بذارید و سعی کنید مرزها و حریم ها رو هم حفظ کنید. تا خدشه ای به سایت وارد نشه ....و کسی از دوستان هم ازتون دلگیر نشه. بمیرم الهی جاوید جان:icon_pf (34): هر تاپیکی که زده میشه بنده خدا باید بیاد ده بار توصیه کنه تا بچه ها ضد قوانین عمل نکنن! آخرشم مجبور میشه تو بیشتر وقتا تاپیکو ببنده ممنون ازت اما جواب من: راستش جدای بحث همین موضوع، یه چیزی که به ذهنم میرسه اینه که با اینکه شیطان از درگاه خدا رانده شده، اما بازم در حال انجام وظیفه ایه که خدا براش مقدر کرده 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ چقد خوبه وقتی میخوایم توی همچین مباحث مهمی شرکت کنیم آگاهانه و با مطالعه اینکارو بکنیم . از امضای دوستمون تو پستم استفاده میکنم احمق ترين خلق كسي است كه خود را عاقلترين خلق بداند... 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ این انجمن بخش مذهبی داره و اگر فقط سوالشون مذهبی و اعتقادی بود .میتونستند در اون تالار بپرسند .ولی وقتی در بخش گفتگوی ازاد سوال میشه شخص میتونه در تمام زمینه از جمله تاریخی و علمی و حتی مذهبی بهش پاسخ بده. بحث من اعتقادی نبود بلکه علمی بود شما تو آمارهاتون به کشوری اشاره کردید که از نظرتحولات وپیشرفتهای به جایی رسیده که خداوند تو قران به اون اشاره کرده وفرموده آسمان وزمین ودریا وخشکی را مسخر انسان قرار خواهیم داد اکه لحق والانصاف جوامع غربی مصداق این پیش بینی وتعهد خدا هستند ....اما مطلب به اینجا خاتمه پیدا نمیکنه که بشه از اون جوامع برا نظر سنجی های اعتقادتی استفاده کرد ...چون تو همون کتاب که علم کنونی بشر رو پیش بینی کرده وقتی بحثهای اعتقادی پیش میاد میفرماید ...واکثرهم لا یعلمون .... وبیشتر آنها نمیدانند...پس از نظر من این آماری که شما به صورت گزینش شده انتخاب کردید صحیح نمیباشد ... 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ تا اونجا که من داستان این سوال رو میپرسم، هر روز، پسری که سوال رو پرسیده، از کشوری به کشوری دیگه منتقل میشه گویا! سری قبل این پسر اصن ایرانی نبود، جدیدن ایرانی شده جواب به سوالات هم کاملن مشخصه قبل از پرسیدن این سوال، توسط اشخاصی که توانایی مطالعه رو دارند، مطالعه در مورد شیطان، باعث میشه که همچین سوالی دیگه به ذهنشون نیاد! 6 لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ بهشتی که حضرت آدم(ع) از آن جا رانده شد، غیر از بهشت موعود است، بلکه بنا بر آن چه در بعضی روایات آمده بهشت مذکور، یکی از باغ های دنیوی بوده است. مواردی را می توان به عنوان شاهد برای این نظریه آورد: 1. بهشتیكه درقیامت وعده داده شده است، طبق بسیاری از آیات قرآن كریم، یك نعمت جاودانی و دائمی است؛ یعنی کسی كه به آن داخل می شود هرگز از آن محروم نمی شود. 2. یكی دیگر از خصوصیات بهشت قیامتی این است كه شیطان و وسوسه های شیطانی و به طور كلی، نافرمانی خداوند در آن جایی ندارد. بهشت آخرت از هر آلودگی و رنگ غیر خدایی پاك و مبرا است. 3. ما روایاتی از ائمه اطهار(ع) داریم كه بر همین مطلب ظهور بلکه تصریح دارند، مانند: على بن ابراهيم، ...، عن الحسين بن ميسر قال: سألت ابا عبد الله(ع) عن جنة آدم. فقال: جنة من جنان الدنيا يطلع عليه الشمس و القمر. و لو كانت من جنان الخلد، ما خرج منها أبدا. (كافى، ج 3، ص 247، حديث 2) راوی می گوید: از حضرت صادق(ع) در مورد بهشتى كه حضرت آدم(ع) در آن بوده سؤال كردم. حضرت فرمودند: آن باغى است از باغ هاى دنيا كه خورشيد و ماه بر آن طلوع و غروب مى كنند، و اگر از باغ هاى قيامت بود هرگز آدم (ع ) از آن خارج نمى شد. بنابر این بهشت حضرت آدم(ع) آن بهشت موعودی نبوده كه شیطان از آن رانده شده است. تا جایی که من میدونم قرآن گفته خداوند انسان رو از گل و آب در عرش الهی خلق کرده و سپس به ملائکه گفته بر او سجده کنید، همه سجده کردن جز شیطان و شیطان قسم خورده از انسان انتقام بگیره. طبق این چیزایی که شما نوشتی،محل سجده فرشته ها هم باید همین زمین باشه، یا اینکه خلقت اون بالا (عرش الهی) که معلوم نیست کجاست صورت گرفته و بعد انسان به بهشت روی زمین اومده (حالا به چه جرمی معلوم نیست)، باز شیطان از همون بالا اومده پایین و در باغی روی زمین انسان رو فریب داده. اونوقت نکته جالب تر اینجاست که آدم اگر تبعیت نمیکرد از شیطان، بازم روی زمین بود، اونوقت اون آیه ای که گفته دوباره میخواهی انسان بیافرینی تا جنایت کنه یعنی انسانی داشتیم که بدون وسوسه شیطان گناه میکرده قبلا !!! یا اینکه شیطان همچنان در یک دور باطل گمراه کردن آدما میچرخه. اینی هم که میگین تو سایت های دیگه جوابش هست، همین جواب های سرتاسر تناقضه که وقتی ازشون بپرسی میپیچونن. 3 لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ تا اونجا که من داستان این سوال رو میپرسم، هر روز، پسری که سوال رو پرسیده، از کشوری به کشوری دیگه منتقل میشه گویا!سری قبل این پسر اصن ایرانی نبود، جدیدن ایرانی شده جواب به سوالات هم کاملن مشخصه قبل از پرسیدن این سوال، توسط اشخاصی که توانایی مطالعه رو دارند، مطالعه در مورد شیطان، باعث میشه که همچین سوالی دیگه به ذهنشون نیاد! فرقی نمیکنه پسره کجایی هست، چون این ادعارو بار اول تورات مطرح کرده و مسیحیت و اسلام هم از روی اون نوشتن. اگه تو دستورات دین بودا و ... هم چنین داستانی برای خلقت آدم بود، میشد فرضیه جهان شمول بودن نبوتی که مطرح میکنین رو باور کرد. واقعا جواب ها اینقدر واضحن؟ خوب لطف کن جواب سئوالاتی که تو نوشته بالاییم پرسیدم رو بده. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شیطان به طور مستقیم نتونست که ادم و حوا رو گول بزنه داریم توی قران که میگه در حصاری که ادم و حوا بودن اجازه وارد شدن شیطون را نداده بودن شیطان از طریق گول زدن طاووس و یک حیوان دیگه ای که یادم نیست تونستند که حوا رو گول بزنند و باعث بد بختی بقیه انسانها بشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده