دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ با این گلا نوشته بودم mچرا خراب شدن؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ به به به فری کچل اخه ادم اس ام اس ساعت 11 شب میده نمیگی خوابم کادوتم با پست پیشتاز بفرس بیاد قربونت عیزم تولدت جبران کنم کی بوود؟ ساعت 11 بود متیــــــن؟؟ نه تو چشا من نیگا کن.. 11 بود؟؟ ساتع 1:30 بود فک کنم.. حضوری میبینمت عیزم..پیشتاز چرااا؟؟ همون روز تاسیس انجمن.. لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ ... چرا من اینو این قدر دیر دیدم .. متین جان تولدت مبارک ایشالله 120 ساله بشی... لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ااااای جوووووووووووووووووووووونم علیرضا چه لاوی ترکونده به به عشق میکنم میبینم انقدر ساده بهم میگید دوسِت دارم کاملا درک میکنم که چرا انقد دوسش داری چون خودمم مردادیم دخترای مردادیا خوب میشناسم تولدت مبالک مردادیاااااا یه دونه ان لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت یه عالمه مباااارک خانوم خوشکله :aghosh::w36::cakesmileyf::w31::w31: لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ تولد مبارک ...............:hapydancsmil: انشاالله همیشه شاد وسلامت باشی................ :happy::w330::4uboxsmiley: :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده