Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 12 آبان، 2013 متین جونم تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
*mini* 37778 ارسال شده در 12 آبان، 2013 عزیــــزم هدیه من براتــــ یه دنــــــیا عشقِ زندگی با بــــــودنت درست مثــه بهشـــتِ توو خونه سبد سبد گلـــهای سرخ و میــــخک عزیــــــــــــــزم دوستتـــــــ دارم تولدت مبارک:aghosh: تولدتـــ مبارکــــــــــ:w31: تولدتــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــ متین جونــــــــم...دوست نازمممممممم برات زندگی همیـــــــشه شاد و پر از لحظات شیرین آرزو میکنممممممممممممممممممم به همه آرزوهای قشـــــنگت برسیـــــــــی....به همشااااااااا
Valentina 13664 ارسال شده در 12 آبان، 2013 علیرضااااااااااااا..:w74: من میخواستم بزنم خو.. :164: حالا اینارو بیخیال.. ..................................... متیــــــــــن ژونمممم تولدت مبـــــــــــــــــــــــارک عیزم..:ha5t4lmd53df3cpu2lq:boos::ha5t4lmd53df3cpu2lq امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه.. :aghosh: کادوتم باشه بهدا بهت میدم..
Valentina 13664 ارسال شده در 12 آبان، 2013 عزیــــزم هدیه من براتــــ یه دنــــــیا عشقِزندگی با بــــــودنت درست مثــه بهشـــتِ توو خونه سبد سبد گلـــهای سرخ و میــــخک عزیــــــــــــــزم دوستتـــــــ دارم تولدت مبارک:aghosh: تولدتـــ مبارکــــــــــ:w31: تولدتــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــ متین جونــــــــم...دوست نازمممممممم برات زندگی همیـــــــشه شاد و پر از لحظات شیرین آرزو میکنممممممممممممممممممم به همه آرزوهای قشـــــنگت برسیـــــــــی....به همشااااااااا این شیه که آوردی..؟؟!! گندشو در آوردی.. ؟؟!!
*mini* 37778 ارسال شده در 12 آبان، 2013 این شیه که آوردی..؟؟!! گندشو در آوردی.. ؟؟!! توش خالیه سر کاریه
*mini* 37778 ارسال شده در 12 آبان، 2013 نه سمعکمو نذاشتم.. ریپیت ا گین پلیز... این جنگولکا چیه؟؟ میاد دل و روده همشونو میریزه بیرون.. دمت جیـــــــــــــز..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه متین هیولاست؟ متین ببین چی بهت میگهفری :gnugghender: ...متین بدشون من بهشون موز و اب بدم قوت بگیرن
Valentina 13664 ارسال شده در 12 آبان، 2013 مگه متین هیولاست؟متین ببین چی بهت میگهفری :gnugghender: ...متین بدشون من بهشون موز و اب بدم قوت بگیرن نه اقتضای رشتشه.. من کی به متیـــــــــــن گفتم هیولا..؟!! متیـــــــــن به حرفش گوش نده عیزم.. این و اون نفسش حسودیشون میشه..
*mini* 37778 ارسال شده در 12 آبان، 2013 نه اقتضای رشتشه.. من کی به متیـــــــــــن گفتم هیولا..؟!! متیـــــــــن به حرفش گوش نده عیزم.. این و اون نفسش حسودیشون میشه.. به چی حسودیمون شه اخه؟
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 12 آبان، 2013 متین نازنینم تولدت مبارک گلم.........امیدوارم زندگیت مملو از شادی و سرور باشد و سلامتی........... بهترینها را برایت آرزومندم خانومی..........
.Apameh 25173 ارسال شده در 12 آبان، 2013 وااااااااااای ببینین کی دنیا اومده:hapydancsmil: متیــــــــن ژونم:hapydancsmil: عزیــــــــزم تولدت مبارک:hapydancsmil: به همه آرزوهای خوبــــــــــت برســـــــــــــی :hapydancsmil: 120 سال خوشبخت و سالم و موفق و شاد زندگی کنی:hapydancsmil: امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده و به همه آرزوهای خوشگلت برســــــــــــی:hapydancsmil:
کهربا 18089 ارسال شده در 12 آبان، 2013 به به :hapydancsmil: تبریک من رو هم پذیرا باش امیدوارم 120 سال شاد و موفق زندگی کنی گل دختر
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 آبان، 2013 تولدت مبارک همسایه جون :hapydancsmil: لحظه های زندگیت پر از قشنگی
victoria_r 7682 ارسال شده در 12 آبان، 2013 واقعا تبریک قشنگی بووووووووووووووود. منم تبریک میگم 1000ساله بشین و آرزو دارم همیشه کنار هم خوشبخت باشین مثل الآن.:girl_angel: :w70::w70::w70::happy::w70::w70::w70:
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 12 آبان، 2013 آخی عزیز دلم!!!!! متین جونم تولدت مبارک خانوم گل!!!!:hapydancsmil::happy: امیدوارم همیشه خوش باشی و به هر آرزویی داری برسی!! ای ول به تاپیک!!!چه لاوی میترکوننننننن!!!!آهنگم که دیگه آخرشه!!! زنده باشید
ارسال های توصیه شده