Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ متین جونم تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ عزیــــزم هدیه من براتــــ یه دنــــــیا عشقِ زندگی با بــــــودنت درست مثــه بهشـــتِ توو خونه سبد سبد گلـــهای سرخ و میــــخک عزیــــــــــــــزم دوستتـــــــ دارم تولدت مبارک:aghosh: تولدتـــ مبارکــــــــــ:w31: تولدتــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــ متین جونــــــــم...دوست نازمممممممم برات زندگی همیـــــــشه شاد و پر از لحظات شیرین آرزو میکنممممممممممممممممممم به همه آرزوهای قشـــــنگت برسیـــــــــی....به همشااااااااا لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ علیرضااااااااااااا..:w74: من میخواستم بزنم خو.. :164: حالا اینارو بیخیال.. ..................................... متیــــــــــن ژونمممم تولدت مبـــــــــــــــــــــــارک عیزم..:ha5t4lmd53df3cpu2lq:boos::ha5t4lmd53df3cpu2lq امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه.. :aghosh: کادوتم باشه بهدا بهت میدم.. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ عزیــــزم هدیه من براتــــ یه دنــــــیا عشقِزندگی با بــــــودنت درست مثــه بهشـــتِ توو خونه سبد سبد گلـــهای سرخ و میــــخک عزیــــــــــــــزم دوستتـــــــ دارم تولدت مبارک:aghosh: تولدتـــ مبارکــــــــــ:w31: تولدتــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــ متین جونــــــــم...دوست نازمممممممم برات زندگی همیـــــــشه شاد و پر از لحظات شیرین آرزو میکنممممممممممممممممممم به همه آرزوهای قشـــــنگت برسیـــــــــی....به همشااااااااا این شیه که آوردی..؟؟!! گندشو در آوردی.. ؟؟!! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ این شیه که آوردی..؟؟!! گندشو در آوردی.. ؟؟!! توش خالیه سر کاریه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ نه سمعکمو نذاشتم.. ریپیت ا گین پلیز... این جنگولکا چیه؟؟ میاد دل و روده همشونو میریزه بیرون.. دمت جیـــــــــــــز..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه متین هیولاست؟ متین ببین چی بهت میگهفری :gnugghender: ...متین بدشون من بهشون موز و اب بدم قوت بگیرن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ مگه متین هیولاست؟متین ببین چی بهت میگهفری :gnugghender: ...متین بدشون من بهشون موز و اب بدم قوت بگیرن نه اقتضای رشتشه.. من کی به متیـــــــــــن گفتم هیولا..؟!! متیـــــــــن به حرفش گوش نده عیزم.. این و اون نفسش حسودیشون میشه.. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ نه اقتضای رشتشه.. من کی به متیـــــــــــن گفتم هیولا..؟!! متیـــــــــن به حرفش گوش نده عیزم.. این و اون نفسش حسودیشون میشه.. به چی حسودیمون شه اخه؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ به چی حسودیمون شه اخه؟ نمیدونم.. لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک به همه ارزوهات برسی/ لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ متین نازنینم تولدت مبارک گلم.........امیدوارم زندگیت مملو از شادی و سرور باشد و سلامتی........... بهترینها را برایت آرزومندم خانومی.......... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ وااااااااااای ببینین کی دنیا اومده:hapydancsmil: متیــــــــن ژونم:hapydancsmil: عزیــــــــزم تولدت مبارک:hapydancsmil: به همه آرزوهای خوبــــــــــت برســـــــــــــی :hapydancsmil: 120 سال خوشبخت و سالم و موفق و شاد زندگی کنی:hapydancsmil: امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده و به همه آرزوهای خوشگلت برســــــــــــی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ به به :hapydancsmil: تبریک من رو هم پذیرا باش امیدوارم 120 سال شاد و موفق زندگی کنی گل دختر لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک همسایه جون :hapydancsmil: لحظه های زندگیت پر از قشنگی لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ واقعا تبریک قشنگی بووووووووووووووود. منم تبریک میگم 1000ساله بشین و آرزو دارم همیشه کنار هم خوشبخت باشین مثل الآن.:girl_angel: :w70::w70::w70::happy::w70::w70::w70: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ آخی عزیز دلم!!!!! متین جونم تولدت مبارک خانوم گل!!!!:hapydancsmil::happy: امیدوارم همیشه خوش باشی و به هر آرزویی داری برسی!! ای ول به تاپیک!!!چه لاوی میترکوننننننن!!!!آهنگم که دیگه آخرشه!!! زنده باشید لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک ایشالله 200سال عمر کنید و به آرزو هاتون برسید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده