Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ [FLASH=width=100 heigh=100] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]سیلام سیلام یه دست و جیغ و هورااا..... خوش اومدین خوش اومدین تولد داریم ...آی تولد .... .... ..... امروز که نه فردا هم که نه پسون فردا هم که نه 4 شنبه تولد بهترینه بهترین های زندگیم متین خانم گله Matin H-d ازون جایی که میدونم دوستانش میخواستن زودتر از من بزنن امروز زدم تاپیک رو که خیط بشن متین گلم ایشالا 100 سال کنار خودم پیر شی و به هرچی میخوای برسی و به همه آرزوهای قشنگت برسی و امسال بهترین سال زندگیت باشه تولدت بازم مبارک متین جانم متینم هیچ شعری و کلمه ای وجود نداره که دوست داشتن و علاقه قلبی من رو بیان کنه خانمم فقط همینو میگم و میدونی که گل و عزیز و خانم مهربون خودمی 52 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کیکت کو؟ تا کیک نخورم که تبریک نمیگم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ متین بانو تولدت مبارک مردادی ها یکدونه باشن عزیزم به بهترین آرزوهات برسی :icon_gol: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم إن شاءالله موفق باشن هر جا که هستن لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کیکت کو؟ تا کیک نخورم که تبریک نمیگم کیک کو؟ خوردن بچه ها من برم یه 3 طبقه بگیرم زیادن بچه ها هنوز خودش تو انجمنه ندیده تاپیکشو آی چه حالی میده ممد بلدی دعوتش کن با این جنگولک جدیدت کیکم رسید بیا وسط حالا:hapydancsmil:ازون قر ریزا بیا... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی وقت بود تولد نداشتیم....تبریک میگم متین جان:hapydancsmil: امیدوارم همیشه شادِ شادِ شاد باشی و بهترینها در زندگی نصیبت بشه.... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کیک کو؟خوردن بچه ها من برم یه 3 طبقه بگیرم زیادن بچه ها هنوز خودش تو انجمنه ندیده تاپیکشو آی چه حالی میده ممد بلدی دعوتش کن با این جنگولک جدیدت کیکم رسید بیا وسط حالا:hapydancsmil:ازون قر ریزا بیا... کیکو از بلاد کفر آوردی که واسه من لود نمیشه؟ جنگولک بازی چیه بابا :happybday: بدون اینکه صوبت کنی تولدت مبارک :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کیکو از بلاد کفر آوردی که واسه من لود نمیشه؟ جنگولک بازی چیه بابا :happybday: بدون اینکه صوبت کنی تولدت مبارک :happybday: :happy: خوردن اونم بیا این همش مال تو دادا بوخور اینجا بچه ها گوشنه اند امشب قر و بیا اوووووو...... لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تولدتون مبارکا باشه دوست عزیز بهترینا رو براتون آرزو میکنم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سیلام سیلام یه دست و جیغ و هورااا..... خوش اومدین خوش اومدین تولد داریم ...آی تولد .... .... ..... امروز که نه فردا هم که نه پسون فردا هم که نه 4 شنبه تولد بهترینه بهترین های زندگیم متین خانم گله Matin H-d ازون جایی که میدونم دوستانش میخواستن زودتر از من بزنن امروز زدم تاپیک رو که خیط بشن متین گلم ایشالا 100 سال کنار خودم پیر شی و به هرچی میخوای برسی و به همه آرزوهای قشنگت برسی و امسال بهترین سال زندگیت باشه تولدت بازم مبارک متین جانم متینم هیچ شعری و کلمه ای وجود نداره که دوست داشتن و علاقه قلبی من رو بیان کنه خانمم فقط همینو میگم و میدونی که گل و عزیز و خانم مهربون خودمی ای جووووووووووووونننننننننننننمممممممممممم عزیــــــــــزمممممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :heartshape2:مرســــــــــی هـــزاران بار:heartshape2: من همین الانشم به بهترین و بزرگترین ارزوم رسیدممم عشقــــــم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v... همین که تو رو دارممممم ... دیگه چی بیشتر از این میخوامممم:girl_blush2: مگه بیشتر از این هم میتونه باشه :aghosh: :ha5t4lmd53df3cpu2lqکادوت هم عاشقشممممم... یه دنیا ممنونننننن عزیزمممم:ha5t4lmd53df3cpu2lq لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کیکت کو؟ تا کیک نخورم که تبریک نمیگم کیکو از بلاد کفر آوردی که واسه من لود نمیشه؟ جنگولک بازی چیه بابا :happybday: بدون اینکه صوبت کنی تولدت مبارک :happybday: :happy: :ws28: الان باید اسممو مینوشتی اون بالا:ws28: بدون اینکه صوبت کنی:ws28: مچکر مرورگر کش خالی کن.... کادوت هم یادت نره :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت تبریک میگم کادو چی بهت داده لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ متین جان تولدت مبارک انشاالله همیشه سلامت باشی عزیزم راستی پیوندتون هم مبارک لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک متین جان:flowerysmile: ایجاالله همیجه خوج خوجونت باجه:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم گلم....:happy: 1000ساله شی:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اخیییی چ تاپیک باحالی زدی اتروس تولدت مبارک متین جون شادباشی لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ متین جون تولدت مبارک ایشالا عمری پر از موفقیت و سربلندی و عاقبت به خیری داشته باشی لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ بابا علیرضاااااا جرات نداشتی مثل من تبریک بگیااااااا زن ذلیل متین خانوم گل و گلاب امیدوارم کنار علیرضای عزیز 120 ساله بشی و برای هر دوتون آرزوی موفقیت دارم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک متین بانــــــــــــــو ، امیدوارم به بهترینها برسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده