Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 11 آبان، 2013 [FLASH=width=100 heigh=100] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]سیلام سیلام یه دست و جیغ و هورااا..... خوش اومدین خوش اومدین تولد داریم ...آی تولد .... .... ..... امروز که نه فردا هم که نه پسون فردا هم که نه 4 شنبه تولد بهترینه بهترین های زندگیم متین خانم گله Matin H-d ازون جایی که میدونم دوستانش میخواستن زودتر از من بزنن امروز زدم تاپیک رو که خیط بشن متین گلم ایشالا 100 سال کنار خودم پیر شی و به هرچی میخوای برسی و به همه آرزوهای قشنگت برسی و امسال بهترین سال زندگیت باشه تولدت بازم مبارک متین جانم متینم هیچ شعری و کلمه ای وجود نداره که دوست داشتن و علاقه قلبی من رو بیان کنه خانمم فقط همینو میگم و میدونی که گل و عزیز و خانم مهربون خودمی 52
M!Zare 48037 ارسال شده در 11 آبان، 2013 متین بانو تولدت مبارک مردادی ها یکدونه باشن عزیزم به بهترین آرزوهات برسی :icon_gol:
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2013 کیکت کو؟ تا کیک نخورم که تبریک نمیگم کیک کو؟ خوردن بچه ها من برم یه 3 طبقه بگیرم زیادن بچه ها هنوز خودش تو انجمنه ندیده تاپیکشو آی چه حالی میده ممد بلدی دعوتش کن با این جنگولک جدیدت کیکم رسید بیا وسط حالا:hapydancsmil:ازون قر ریزا بیا...
hasti1988 22046 ارسال شده در 11 آبان، 2013 خیلی وقت بود تولد نداشتیم....تبریک میگم متین جان:hapydancsmil: امیدوارم همیشه شادِ شادِ شاد باشی و بهترینها در زندگی نصیبت بشه....
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 آبان، 2013 کیک کو؟خوردن بچه ها من برم یه 3 طبقه بگیرم زیادن بچه ها هنوز خودش تو انجمنه ندیده تاپیکشو آی چه حالی میده ممد بلدی دعوتش کن با این جنگولک جدیدت کیکم رسید بیا وسط حالا:hapydancsmil:ازون قر ریزا بیا... کیکو از بلاد کفر آوردی که واسه من لود نمیشه؟ جنگولک بازی چیه بابا :happybday: بدون اینکه صوبت کنی تولدت مبارک :happybday: :happy:
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2013 کیکو از بلاد کفر آوردی که واسه من لود نمیشه؟ جنگولک بازی چیه بابا :happybday: بدون اینکه صوبت کنی تولدت مبارک :happybday: :happy: خوردن اونم بیا این همش مال تو دادا بوخور اینجا بچه ها گوشنه اند امشب قر و بیا اوووووو......
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 آبان، 2013 سیلام سیلام یه دست و جیغ و هورااا..... خوش اومدین خوش اومدین تولد داریم ...آی تولد .... .... ..... امروز که نه فردا هم که نه پسون فردا هم که نه 4 شنبه تولد بهترینه بهترین های زندگیم متین خانم گله Matin H-d ازون جایی که میدونم دوستانش میخواستن زودتر از من بزنن امروز زدم تاپیک رو که خیط بشن متین گلم ایشالا 100 سال کنار خودم پیر شی و به هرچی میخوای برسی و به همه آرزوهای قشنگت برسی و امسال بهترین سال زندگیت باشه تولدت بازم مبارک متین جانم متینم هیچ شعری و کلمه ای وجود نداره که دوست داشتن و علاقه قلبی من رو بیان کنه خانمم فقط همینو میگم و میدونی که گل و عزیز و خانم مهربون خودمی ای جووووووووووووونننننننننننننمممممممممممم عزیــــــــــزمممممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :heartshape2:مرســــــــــی هـــزاران بار:heartshape2: من همین الانشم به بهترین و بزرگترین ارزوم رسیدممم عشقــــــم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v... همین که تو رو دارممممم ... دیگه چی بیشتر از این میخوامممم:girl_blush2: مگه بیشتر از این هم میتونه باشه :aghosh: :ha5t4lmd53df3cpu2lqکادوت هم عاشقشممممم... یه دنیا ممنونننننن عزیزمممم:ha5t4lmd53df3cpu2lq
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 آبان، 2013 کیکت کو؟ تا کیک نخورم که تبریک نمیگم کیکو از بلاد کفر آوردی که واسه من لود نمیشه؟ جنگولک بازی چیه بابا :happybday: بدون اینکه صوبت کنی تولدت مبارک :happybday: :happy: :ws28: الان باید اسممو مینوشتی اون بالا:ws28: بدون اینکه صوبت کنی:ws28: مچکر مرورگر کش خالی کن.... کادوت هم یادت نره :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 آبان، 2013 متین جان تولدت مبارک انشاالله همیشه سلامت باشی عزیزم راستی پیوندتون هم مبارک
Arpak 8511 ارسال شده در 12 آبان، 2013 تولدت مبارک متین جان:flowerysmile: ایجاالله همیجه خوج خوجونت باجه:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 12 آبان، 2013 اخیییی چ تاپیک باحالی زدی اتروس تولدت مبارک متین جون شادباشی
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 آبان، 2013 متین جون تولدت مبارک ایشالا عمری پر از موفقیت و سربلندی و عاقبت به خیری داشته باشی
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 12 آبان، 2013 بابا علیرضاااااا جرات نداشتی مثل من تبریک بگیااااااا زن ذلیل متین خانوم گل و گلاب امیدوارم کنار علیرضای عزیز 120 ساله بشی و برای هر دوتون آرزوی موفقیت دارم
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 آبان، 2013 تولدت مبارک متین بانــــــــــــــو ، امیدوارم به بهترینها برسی
ارسال های توصیه شده