afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ زرده تخم مرغ : ۲ عدد کره : ۱۲۵ گرم پودر قند : ۱۵۰-۱۰۰ گرم ( اگه کم شیرین دوست دارید می تونید ۱۰۰ گرم استفاده کنید ) شیر : ۳ قاشق سوپخوری آرد : ۲۵۰ گرم وانیل : یک قاشق چایخوری کاکائو : یک قاشق مرباخوری طرز تهیه : نکته : می تونید از یه خمیر دیگه که قبلا” درست کردیم ، هم استفاده کنید . فقط لزومی نداره بکینگ پودر اضافه کنید . کره و پودر قند رو با هم زن هم می زنیم تا روشن و کرم رنگ بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و هم می زنیم . نکته : اگه بعد از اینکه شیرینی های عیدتون آماده شدن ، حس کردید که شیرینی بوی کره می ده . دو دلیل می تونه داشته باشه : ۱ – کره و پودر قند رو خوب هم نزدید . ۲- مقدار وانیل تون کم بوده یا کیفیت خوبی نداشته . نکته : اگه بعد از اینکه شیرینی های عیدتون آماده شدن ، حس کردید که شیرینی طعم تلخی می ده . دلیلش اینه که مقدار وانیلی که استفاده کردید ، زیاد بوده . شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آرد رو کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم کنار و با دست مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر به دستمون نچسبه. لزومی نداره خمیر رو زیاد ورز بدین .فقط در حدی که مخلوط بشن . نکته : ورز دادن زیاد شیرینی رو سفت می کنه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اینکه بدونیم خمیر شیرینی عیدمون برای فرم دهی خوبه یا نه . با یه چنگال روی خمیر رو کمی فشار میدیم بایستی جای چنگال کاملا” روی خمیر بمونه . خمیر رو یک ساعت در یخچال قرار بدین . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خمیر رو سه قسمت می کنیم و به دو قسمت از اون کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . زیاد کاکائو نریزید چون خمیر رو کمی سفت می کنه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقریبا” یک چهارم از خمیر کاکائویی رو جدا کرده و بقیه خمیر کاکائویی رو روی یه دونه نایلون فریزر با وردنه بصورت مستطیل باز می کنیم ( نایلون فریزر رو از وسط با قیچی باز کنید ) عرض این مستطیل رو تقریبا” ۱۵ سانتیمتر در نظر می گیریم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از خمیر سفید و خمیر کاکائویی باقیمانده ، نوارهایی به قطر یک سانتیمتر درست کرده و روی خمیر کاکائویی ( به ترتیبی که من قرار دادم ) بذارید . این خمیر خیلی راحت با دست فرم می گیره ، پس سعی کنید سطح مقطع نوارهاتون مربع باشه تا موقع برش دقیقا” شکل شطرنج رو بهتون بده . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ردیف دوم رو هم مطابق شکل بچینید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بالاخره ردیف سوم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بوسیله نایلون فریزر خمیر کاکائویی رو دور نوارها بپیچید . طوریکه در نهایت سطح مقطع اون شکل مربع باشه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه از خمیر کاکائویی شیرینی تون اضافه اومد ، می تونید با چاقو برش بدین . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد سمت دیگه رو روی بقیه بپیچید و با دست کمی محل رسیدن دو طرف خمیر کاکائویی به همدیگه رو هموار کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نایلون رو دور خمیر بپیچید و در یخچال بمدت ۱ ساعت قرار بدین ( اگه عجله دارید می تونید داخل فریزر بذارید ) . خمیر رو از یخچال در بیارید و نایلونش رو جدا کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با یه چاقوی تیز خمیر رو با عرض نیم سانت برش بدین . نکته : ضخامت کم شیرینی ها هم باعث سفت شدن اونا می شه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سطح سینی فر رو چرب کنید . شیرینی ها رو به سینی منتقل کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه از مکروفر استفاده می کنید : ابتدا پیش گرمایش ۲۰۰درجه سانتیگراد بعد دوباره دستور ۲۰۰درجه سانتیگراد convection و زمان ۱۵ دقیقه ( امیدوارم توضیحاتم واضح باشه ) . روی سه پایه کوتاه قرار دهید . اگه از فر استفاده می کنید : فر رو از قبل گرم کنید بعد ۱۶۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ دقیقه نکته : با توجه به اینکه درجه حرارت فرها مثل هم نیستن . بنابر این ممکنه این زمان برای فر شما زیاد یا کم باشه . پس زمانیکه زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی زمان پخت کافیه . زیاد پختن شیرینی ها باعث سفت شدن اونا می شه . بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد می تونید توی ظرف در بسته بذارید و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ با این روش میشه طرح های دیگه هم زد، مثلا گل ستاره ... مرسی زیبا بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده