Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ موضعم مشخصه...طرف پرسپولیسم...ولی تیم من نیست...الان گرفتی؟نمیدونم چرا جدیدا بجای اینکه بحثا باخنده و شوخی باشه...برای کوبوندن طرف مقابلمونه...یادش بخیر وقتی اینجا عضو شدم کل کل سر تیم پرسپولیسو استقلال جز اولین پستام بود...چقدر میچسبید این کل کل کردن...ولی الان کل کلا رو به حاشیه کشیده میشه اینجور میشه !!!! من کاری ندارم تیمت هست یا نه یا طرفشی !!! من فقط جوابتو دادم که به 6 تا تون ننازید حالا شما هم گرفتی !! 4 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ آقا ما شیش تایی ما هر چی شما میگید هستیم ما تیممون در حد راه آهن ما تیممونو دوس داریم حتی توی آمپاس ما تیممونو دوس داریم چون تاج آسیاس و همگی با تعصبیم مثل امیر جعفری نه مثل کاپیتانتون که هر جا پول بیشتری بدن میره اونجا میدونم الان میان میگین الفرهاد ولی واسه ما این ارزش داره که کاپیتانمون الا اس اس توی هیچ تیمی توی ایران بازی نکرده بخاطر تیمش با ژنرالم آشتی کرد و واسه ما داره گل میزنه تعصب به تیم یعنی جباری که مردونه میاد میگه من اشتبا کردم از استقلال رفتم میدونم الان میان میگین جباری فلانه میدونم که شما دارید از گلای قاضی میسوزید حقم دارید چون همه بازیکنا بخاطر پول میان تیمتون ولی برای استقلال با قلب بازی میکنن هر چند شک دارم شما این چیزارو بفهمین اگه شما تو آمپاسم تیمتونو دوست داشتین طرفداراتون الان باید ورزشگارو پر میکردن نه اینکه مثلا قهرمان فصل پیشید ولی تو هر بازی 20هزار نفرن نمیان و مربیتون باید از طرفدارای ما تعریف کنه که البته نیازیم نیست. دوما پس نگید حرفه ای هستید اینا تعصب نیست.سوما پول بیشتر فقط واسه مجیدی مفهوم داره که خودتونم دلیلشو میدونید. از گلای قاضیم چرا باید بسوزیم وقتی سیدصالحی هست. آدما هم بیش از این ارزش دارن که هرچی دلتون میخواد بگین.به حرفی که دارید میزنید قبلش فکر کنید بعد بگید. 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ کل کلا رو به حاشیه کشیده میشه اینجور میشه !!!! من کاری ندارم تیمت هست یا نه یا طرفشی !!! من فقط جوابتو دادم که به 6 تا تون ننازید حالا شما هم گرفتی !! الان باید من یه سوال ازتون بپرسم...ایا دوست دارین یه چوب بدم بهتون منو بزنید؟ اصلا 6 تای ما مال شما...خوبه؟! 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ الان باید من یه سوال ازتون بپرسم...ایا دوست دارین یه چوب بدم بهتون منو بزنید؟ اصلا 6 تای ما مال شما...خوبه؟! خود شما حاشیه درست میکنی !!!! نه همون برا شما باشه بهتره چون جز این چیز دیگه ایی نمیتونید بگید 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ رئال مادرید 5 تا از 9 قهرمانیش مال 60 سال پیش بوده 2 تاش هم 45 سال پیش ولی خودشه هنوز پر افتخارترین تیم می دونه پس تاریخ پاک شدنی نیست 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ رئال مادرید 5 تا از 9 قهرمانیش مال 60 سال پیش بوده 2 تاش هم 45 سال پیش ولی خودشه هنوز پر افتخارترین تیم می دونه پس تاریخ پاک شدنی نیست بله پاک شدنی نیست و واسه همینه که پرسپولیس در مقابل استقلال ریشه ای نداره 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، در تازهترین ردهبندی سایت اطلاعات باشگاههای جهان تا تاریخ 19 مرداد 92 تیم فوتبال استقلال که فصل گذشته با هدایت امیر قلعهنویی به مقام نخست لیگ برتر رسید و امسال نیز مدعی درجه یک قهرمانی است، با کسب 1577.47 امتیاز در رده 101 جای گرفت. همچنین سپاهان اصفهان با کسب 1557.27 امتیاز در رده 138 قرارگرفت. تراکتورسازی تبریز با 1474.35 امتیاز صاحب رده 317 شد.اما فولاد خوزستان با کسب 1435.71 امتیاز در پله 427 حضور یافت و پرسپولیس با 1432.06 امتیاز صاحب رده 441 شد. ردهبندی 10 تیم برتر فوتبال باشگاهی ایران به این شرح است: 1- استقلال، 1577.47 امتیاز،رده 101 2- سپاهان اصفهان، 1557.27 امتیاز، رده 138 3-تراکتورسازی تبریز 1474.35 امتیاز، رده 317 4-فولاد خوزستان، 1435.71 امتیاز، رده 427 5-پرسپولیس تهران، 1432.06 امتیاز، رده 441 6-مس کرمان، 1406.24 امتیاز، رده 545 7- ذوبآهن اصفهان، 1399.95 امتیاز، رده 571 8- نفت تهران، 1398.11 امتیاز، رده 582 9-صبا قم ، 1387.9 امتیاز،رده 631 10-سایپا کرج، 1366.31 امتیاز، رده 735 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ همچنین در ردهبندی قارهای تیم استقلال و سپاهان در میان 10 تیم نخست جای گرفتند. تیم تحت امر امیر قلعهنویی پس از الهلال عربستان (1599.89 امتیاز)، الشباب عربستان (1593.76 امتیاز)، گوانگژو چین (1590.88 امتیاز) و اف.ث.سئول کرهجنوبی(1581.58 امتیاز) در رده پنجم جای گرفت. سپاهان نیز تیم ششم قاره شد. چونبوک موتورز کرهجنوبی(1547.94 امتیاز)، الاهلی عربستان(1545.59 امتیاز)، اولسان کرهجنوبی(1541.13 امتیاز)، السد قطر(1538.71 امتیاز) در ردههای هفتم تا دهم جای گرفتند. در این گزینش و طبقهبندی تراکتورسازی صاحب پله 23 آسیایی شد و فولاد خوزستان در رده 38 جای گرفت. پرسپولیس تهران نیز تیم چهل و یکم قاره کهن شد. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ بله پاک شدنی نیست و واسه همینه که پرسپولیس در مقابل استقلال ریشه ای نداره چرا اونوقت؟ زودتر تاسیس شدن که دلیل نمیشه برو یه سرچ بزن ببین لیگ انگلیس با چه تیمایی تاسیس شده تیمی ریشه داره که به جز مواقع خاص همیشه وضع خوبی داشته باشه مثلا لیورپول تیم ریشه داری هست ولی در لیگ جدید انگلیس فقط یه بار قهرمان شده از 23 بار پس ریشه نه به سال تاسیسه نه به وضع الانی تیم 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ چرا اونوقت؟زودتر تاسیس شدن که دلیل نمیشه برو یه سرچ بزن ببین لیگ انگلیس با چه تیمایی تاسیس شده تیمی ریشه داره که به جز مواقع خاص همیشه وضع خوبی داشته باشه مثلا لیورپول تیم ریشه داری هست ولی در لیگ جدید انگلیس فقط یه بار قهرمان شده از 23 بار پس ریشه نه به سال تاسیسه نه به وضع الانی تیم همین پرسپولیس شما مثل لیور پول هر چی افتخار داره مال 30 سال پیشه و تبدیل شده به تیم درجه 2 و تا روزی که منحل بشه همینطوریه خودتون خوبی میدونید خودتونو با کی مقایسه کنین اتفاقا قدمت باشگاه ارتباط مستقیم داره با ریشه دار بودن باشگاه وقتی تاج توی آسیا سروری میکرد تیم شما وجود خارجی داشت 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ همین پرسپولیس شما مثل لیور پول هر چی افتخار داره مال 30 سال پیشه و تبدیل شده به تیم درجه 2 و تا روزی که منحل بشه همینطوریه خودتون خوبی میدونید خودتونو با کی مقایسه کنین اتفاقا قدمت باشگاه ارتباط مستقیم داره با ریشه دار بودن باشگاه وقتی تاج توی آسیا سروری میکرد تیم شما وجود خارجی داشت درجه دو بودن مقطعی هستش عشقم افتخارات پرسپولیس مال 30 سال پیش هم نیست نزدیکتر از اونی هست که یه استقلالی بتونه ببینش یه سوال اینطور که تو میگی تنها تیم ریشه دار جهان تیمی هست که به عنوان اولین تیم در جهان تشکیل شده؟ آرسنال در 30 سالگی تشکیل فدراسیون فوتبال انگلیس به وجود اومد و بعد از 110 سال چون جزو اولین تیم ها بوده رییشه نداره؟ مقایسه ای که تو می کنی اشتباهه نمی شه به دلیل اینکه یکی زودتر به وجود اومده اون یکی بی ریشه است یه مثال می زنم برا این حالت صادقه که سن که بالا میره تفاوت ها کم میشه فرض کن یه مرد 40 ساله با یه زن 20 ساله ازدواج کنه همه می گویند چه ازدواج ناهمگونی 50 سال بعد یه پیرمرد 90 ساله با یه پیرزن 70 ساله خیلی همگون اند تفاوتی حس نمی شه پس حرفات اساس نداره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده